Cure i Hrabrice čestitam na super rezultatima s pregleda!!! Neka se sve samo zako lijepo nastavi do kraja💗💪 Cure koje čekaju s pregledima, sretno!
Da se nadovemem na Jaslice, temu od jučer ili prekjučer. Bila sam jučer na piću sa prijateljicom koja ima dva klinca jednog od 1godinu i 3mj o drugog od 2ipo god. i kaže mi da već iduće godine u 4. ili 5. mjesec kad su upisi za 9.mj treba rezervirati mjesto za privatne jaslice za sljedeću godinu 2021. Ona je rezervirala u Zagrebu za oba dječaka unaprijed. Rezervacija se naravno plaća, iznos ovisi od jaslica do jaslica. A u Splitu je također manjak jaslica i vrtića. Tako da je kasno tražiti kad beba ima godinu dana. I već u 4.mj kad nam bebe budu imale po par mjeseci trebamo se početi raspitivati o tome.
Jedna od cura je spomenula da radi u jaslicama. Nek me ispravi ako zna više.Nasty prvi put u životu čujem da se treba platiti čuvanje mjesta. Što se tiče kad treba najaviti čuvanje mjesta u privatnom vrtiću, to je istina,kad mi je mala imala 3mj sam najavila.
Ja se prvi put susrećem s tim. Mislim da mi prijateljica nema razloga lagati. Naravno ima jaslica gdje se samo rezervira mjesto, ovisi vjerojatno kvartu, ravnatelju, poznanstvima i sl.
Ma ne mislim da ti.laze prijateljica,više sam mislila da možda to nije slučaj u svim privatnim vrtićima već onima "trazenijima" da nam se cure ne prestrase :)
Angie,kako je prošlo?
Htjela sam još napisati vi cure koje se pikate svaki dan...svaka vama čast...
Hrabrica divne vijesti i čestitke na Irenom pregledu! Neka bude dalje uredna i školska trudnoća 💓
Piba i ja sam u prvoj trudnoći znala imati krvarenje iz nosa i to je normalno, ma da zna malo iznenaditi i prestrašiti ali sve ok
Bubamara i thinkpink hvala puno na detaljima i objašnjenu! Vidim da će mi brzo ući to pikanje u naviku, i vidim da radim pravilno... sve za naše bebice ❤️
Hrabrice cestitke na super pregledu! Ostale cure cekamo izvjesce i dobre vijesti..
Grizli mi smo ta gledali isto, ako planiras do RI imas ih u Tower centru..mi se dvoumimo između njih i jos jednih Peg Perego...
Imam pitanje za sve iskusnije :-) sutra cu biti 17+0... od danas sam pocela primjecivati kao brzo treperenju u trbuhu,lijevo nesto nize od pupka. Bude na casove... par sekundi pa prestane pa onda mir satima. Ne mogu to s nicim usporediti. Veli mi frendica da se beba tek nakon 20-og tjedna osjeti... sto vi mislite? Jel bi ovo moglo bit da vec osjetim bebu ili je prerano? Koliko ste bile trudne kad ste prvi put osjetile i kakav je to osjecaj?
LoSa84, mene isto tako nešto "štreca", ali i dalje nisam sigurna jel beban ili crijeva :D
A ovo da se osjeti striktno od nekog tjedna je glupost, mislim da je to dosta subjektivno, tjedan tamo-vamo.
Možda umišljamo jer jedva čekamo taj osjećaj, barem je meni tako, naročito jer je prvi put.
Bruna 6.1.2020. <3
curka br 2: 3.1.2024. <3
Nije nikako prerano, ja sam u prvoj trudnoci tako negdje oko 16, 17 tj osjetila te blage mjehurice, kao neko pucketanje... tako da to ti je to. A u drugoj trudnoci navodno i ranije. Mozda ovisi i kako je posteljica pozicionirana.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Imam pitanje za sve iskusnije :-) sutra cu biti 17+0… od danas sam pocela primjecivati kao brzo treperenju u trbuhu,lijevo nesto nize od pupka. Bude na casove… par sekundi pa prestane pa onda mir satima. Ne mogu to s nicim usporediti. Veli mi frendica da se beba tek nakon 20-og tjedna osjeti… sto vi mislite? Jel bi ovo moglo bit da vec osjetim bebu ili je prerano? Koliko ste bile trudne kad ste prvi put osjetile i kakav je to osjecaj?
Mislim da nije pre rano jer je meni ginekolog rekao da cu tako negdje u 18. osjetit bebicu :)
Mene je ginekolog na proslom pregledu sa 15+4 pitao jel osjetim bebu. Ja sam ostala zbunjena i pitala jel nije prerano pa mi je odgovorio da ovisi. Da je normalno osjetiti sa 13-14 ali i sa 23-24 tjedna.
Vidjet cu kako ce biti dalje... mozda umisljam a mozda i jest on 😀 veli mi frendica da je ona prvo osjetila u 18 tjednu a druge tek u 24-om. Ocito ovisi
Ma joj LoSa to je tak individualno. Ja sam u prvoj sa 16+3 osjetila (zapisala sam😂😂) A sad sam već sa 13tj osjetila i svaki dan me malo poskaklja točno na istom mjestu gdje čujem otkucaje baby watcherom.
Sortiraj odgovore
Najstariji