Thinkpinkčestitke na curici i nalazima 🥰🥰
Joj jedva čekam da prođe tih mjesec dana i sve te potrebne pretrage da mogu biti još opuštenija ☺️
Ma bit ce sve ok. Porivena si sa NMH. Tako da si s te strane mirna. Jel ti dala sta od hematoloskih pretraga za napravit?
Tak i ja Hrabrica, ja si stavim pivsku kriglu od pol litre i kroz dan se tako natjeram popiti 2L. Iako mi zadnji puta na pregledu bilo prisutno malo proteina u urinu, pa me ginicka pitala kolko pijem i po kriglama sam znala. Samo je rekla da jos malo pojacam, tak da sad pijem 2,5L/dan.
e pa da, to je najbolje tako :D ... Sad umjesto cigara kak sam prestala pušit svugdje nosam bocu s vodom Pitam se jel se lubenica isto može ubrojat..realno ona je puna vode
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Cestitke svim curama na urednim pregledima i tebi Thinkpink na urednom nalazu i na malenoj djevojcici🤗🥰
thinkpink, hvala na savjetima vezano za pikanje, i vise su nego dobrodosli jer nisam dobila detaljnije upute pa sam radila po osjecaju. Nista, odsad ide i zrak unutra samo treba malo jace stisnut zube
Ma no frks, sve dobronamjerno jer tako svugdje dajemo, od odjela do ambulanti. Meni jos frendica lijecklnik i radila kao strucni suradnik za jednu farmaceutsku firmu bas na programu NMH i jos za svaki slučaj provjerila kod nje. To kad imas opsesivno-kompulzivni poremećaj i kad si control freak...😂😂😂
Super cure, nadam se da ce se i u sutra nastaviti te lijepe vijesti kad sam ja na redu. Sad me vec pocinje i peglati neka nervoza. Stigli nalazi UK i sve je ok.Nego, vidim da se Lavica i ja prvi put ne slazemo oko drugog stanja. Da ne otvaram pandorinu kutiju demografske politike ipak smatram da nije fer da su trudnice/majke u daleko boljem polozaju od zena koje djecu nemaju. Npr. radim u velikoj instituciji a nerijetko se dogadja da se komplikacije otvaraju takorekuc prije testa, nitko ne misli da zamjena ne dolazi preko noci, da to netko mora odradit. A i za go je "normalno" da se one bez djece prilogodjavaju onima sa i sl. Al dobro kao i sve drugo opet je pitanje od covjeka do covjeka. Grizli vjerovala ili ne taj sok nam preporucila pedica, al meni stvarno djeluje. Kad god osjetim da me muci mjehur nalijem se toga i svako pola sata izlaze velike kolicine mokrace. On plus plivit C, dobitna kombinacija.
Ja ne mogu vjerovati da sam nasla istomiljenicu po tom pitanju 🎉
Vec sam se osjecala ko Pale sam na svijetu po tom pitanju i u zivotu i na forumu
A sto se tice godisnjeg, kod nas je isto stvar dogovora...evo ja imam djete i pitala sam jel bi mogla dobiti pocetak 9 mj, a oni svi jedva docekali da ne moraju "u sezoni" misliti jel ima kog u uredu ili ne
Lubenica se ne broji, ja isto pokusala navuci na tanak led jer sam joj rekla da jedem jako puno lubenice i opcenito voca...tak da bocu u ruke i nema spavanja dok ne slistite dnevnu dozu...🍶🍶🍶🍶💧💧💧💧
Tnx cure! Imam i ja termosicu od pola litre koju nosim kad idem van al ju cesto vratim polupunu ili punu 😒
Ajde bas cu probat ju sutra napunit odma ujutro i stavit kraj sebe, pa mozda guc po guc i popijem nesto…
E lubenicu vidis i ja mogu, samo nije dobro ni nje puno jer je puna secera 😋
a je al kad me tako vuuuuuće ...lubenica....marelice..bilo što od voća...znači očekivala sam da ću pošandrcat za lošijom prehranom u trudnoći, a mene okrenulo na voće i povrće pečene paprike pod muss svako toliko, a voće uvijek moram imat u stanu..Neki dan mi ponestalo i potjerala muža u dućan u 9 navečer
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Lubenica se ne broji, ja isto pokusala navuci na tanak led jer sam joj rekla da jedem jako puno lubenice i opcenito voca…tak da bocu u ruke i nema spavanja dok ne slistite dnevnu dozu…🍶🍶🍶🍶💧💧💧💧
i po noći šetnja do zahoda svako toliko..
A kak da u sve to uklopim i čaj od brusnice??
Joj jedva čekam da prođe tih mjesec dana i sve te potrebne pretrage da mogu biti još opuštenija ☺️
Ma bit ce sve ok. Porivena si sa NMH. Tako da si s te strane mirna. Jel ti dala sta od hematoloskih pretraga za napravit?
Ginic mi je još na godišnjem, a dobila nalaz trombofilije prije par dana... ona je sve unaprijed pripremila u slučaju da imam takav nalaz kakav imam...
Kada se vrati sa GO moram joj se javit pa ćemo vidjeti šta i kako dalje. Skroz me primila pos svoje, i ide u detalje od početka moje trudnoće, ne prepušta ništa slučaju i zato se osjećam opušteno i da je sve pod kontrolom koliko može biti ❤️
Znat ću sve za 2 tjedna 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji