ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    08. Kolovoz 2019. 18:00

ThinkpinkČestitke na curici 😍😍😍

Lavica27
    08. Kolovoz 2019. 18:03

Stelle123

Super cure, nadam se da ce se i u sutra nastaviti te lijepe vijesti kad sam ja na redu. Sad me vec pocinje i peglati neka nervoza. Stigli nalazi UK i sve je ok.Nego, vidim da se Lavica i ja prvi put ne slazemo oko drugog stanja. Da ne otvaram pandorinu kutiju demografske politike ipak smatram da nije fer da su trudnice/majke u daleko boljem polozaju od zena koje djecu nemaju. Npr. radim u velikoj instituciji a nerijetko se dogadja da se komplikacije otvaraju takorekuc prije testa, nitko ne misli da zamjena ne dolazi preko noci, da to netko mora odradit. A i za go je "normalno" da se one bez djece prilogodjavaju onima sa i sl. Al dobro kao i sve drugo opet je pitanje od covjeka do covjeka. Grizli vjerovala ili ne taj sok nam preporucila pedica, al meni stvarno djeluje. Kad god osjetim da me muci mjehur nalijem se toga i svako pola sata izlaze velike kolicine mokrace. On plus plivit C, dobitna kombinacija.

Pretpostavljam da radiš u nekoj drzavnoj instituciji? A to ti je do osobe,ako je takav tip da nekog zaje*e,takav je tip... Kod nas se najavi unaprijed bar mj dana osim u slučajevima da je hitno (npr krvari) al to je nepredvivo. Ja Znam da necu još dugo i odmah sam najavila cca koliko računaju na mene i da razmišljamo kome prenosimo. Kod nas nema prioritet po djeci godišnji, nekako se svi uspijemo dogovoriti, a stvarno smo ogromna firma (3000 zaposlenih, 20 u mom timu). Tako da..rekla bi da je do okruženja (pojedinaca) a ne što sustav dozvoljava...
    Super da ti je UK dobra!

Aristea
    08. Kolovoz 2019. 18:09

Angie, Red Fox, Hrabrice cestitam vam na pregledima i neka sve ostane i dalje kako treba... :) 
    Thinkpink  cestitam na curici i urednom nifty nalazu. :) 
    Ja sam sa 15tj i 4 dana osjetila bebaca :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Tonkica1
    08. Kolovoz 2019. 18:16

Cestitke na urednim pregledima cure!!
    🤞🤞🤞🤞 za sutra onima koje imaju pregled...
    Jao kad ce vise rijesit to da se slike mogu staviti?!?!

Omerta
    08. Kolovoz 2019. 18:21

Lavica, hvala! Da, ici cu kad mi je vec ponudjeno! 
    Cure sa danasnjih pregleda, cestitke!!! 
    Jos nam se Iva treba javiti?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

mrgud_zg
    08. Kolovoz 2019. 18:29

Lavica27

Sad vidim da Mustra i ja imamo isti dan pregled i nemogu de sjetit jel ona ili Mrgud ide kod Dragun u Sunce?

Da stvarno…di je Iva🤔🤔Omertazab te komentirati jučer,Super za pregled!! Hoce s ići na kasniji probir onda?

Nisam ja, vjerojatno je onda mustra 😉

Hrabrica
    08. Kolovoz 2019. 18:32

Joj cure kako je lijepo vidjeti da nam svima pregledi prolaze školski <3 Ulovila sam da je netko napisao da se donat mg mora piti ujutro natašte? Ak je tak ja ga onda cijelo vrijeme krivo pijem, jednu čašu (jedva) u neko doba dana nakon jela 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Hrabrica
    08. Kolovoz 2019. 18:54

miki0

Thinkpink cestitke na zdravoj curki!!
    Sad vec i ja brinem za Ivu… Svako malo dodem da vidim dal se javila…
    Cure, ja sam skuzila da jako malo pijem preko dana…. Inace nisam bas neka od pijenja i meni 2-3 case vode dnevno bude dovoljna i ne trazi me vise organizam al znam da sad to nije dobro u trudnoci pa ak imate kakav savjet kako da se natjeram…
    Iako i ovako dosta cesto piskim pomalo, svejedno mislim da bi bar litru i pol trebala popit dnevno.
    Inace nisam od sokova, samo voda, eventualno voda s limunom nacjedenim da promjenim…

Nisam ni ja bila neka od vode i onda mi muž uvalio veću bočicu (kao neka fejk termosica) i ona mi je stalno puna vode tj stalno nadoštukavam i pijuckam kroz dan..Probaj tako, meni je pomoglo..inaće nema šanse da bi se sama sjetila otići točiti u čašu svako malo nit bi mi se dalo..Ovak je stalno uz mene ta boca i svako toliko potegnem...probaj, ući će ti u naviku :D

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• thinkpink1
    08. Kolovoz 2019. 19:02

Hrabrica

miki0

Thinkpink cestitke na zdravoj curki!!
    Sad vec i ja brinem za Ivu… Svako malo dodem da vidim dal se javila…
    Cure, ja sam skuzila da jako malo pijem preko dana…. Inace nisam bas neka od pijenja i meni 2-3 case vode dnevno bude dovoljna i ne trazi me vise organizam al znam da sad to nije dobro u trudnoci pa ak imate kakav savjet kako da se natjeram…
    Iako i ovako dosta cesto piskim pomalo, svejedno mislim da bi bar litru i pol trebala popit dnevno.
    Inace nisam od sokova, samo voda, eventualno voda s limunom nacjedenim da promjenim…

Nisam ni ja bila neka od vode i onda mi muž uvalio veću bočicu (kao neka fejk termosica) i ona mi je stalno puna vode tj stalno nadoštukavam i pijuckam kroz dan..Probaj tako, meni je pomoglo..inaće nema šanse da bi se sama sjetila otići točiti u čašu svako malo nit bi mi se dalo..Ovak je stalno uz mene ta boca i svako toliko potegnem…probaj, ući će ti u naviku :D

Tak i ja Hrabrica, ja si stavim pivsku kriglu od pol litre i kroz dan se tako natjeram popiti 2L. Iako mi zadnji puta na pregledu bilo prisutno malo proteina u urinu, pa me ginicka pitala kolko pijem i po kriglama sam znala. Samo je rekla da jos malo pojacam, tak da sad pijem 2,5L/dan.

• thinkpink1
    08. Kolovoz 2019. 19:04

Hvala curke❣❣❣❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.