LoSa ja sam osjetila negdje oko 15-16tj baš kao da me netko poškakljao potrbuhu samo iznutra, a nakon toga sam osjetila "mjehuriće" i baš je malo drugačije od probave, jer kad je probava u pitanju imam neki osjećaj po širem području tijela, a kad je malac onda osjetim samo u trbuhu! Sad osjetim skoro stalno..
Cestitam svima na urednim pregledima😇
Da vas pitam,probala sam obavit nuzdu nakon sto sam popila Donat Mg medutim ni on nije obavio posao😂
Muci me taj zatvor..ima neko drugu ideju? Imam paranoje da necu moc jos par dana..pa se bojim da nebude nekakvih problema.Ovo je strasno.Ne znam kako da to potaknem😀
Lorija daj mene zapisi za pregled 16.08..odlucili smo prije i privatniku otic🙈😻
Evo i mene!! Naprosto sam odusevljena sa profom i svima prisutnima u poliklinici! Dr je uzela cure odmah sa mnom unutra, prvo je njih ucila koristit mikroskop jer su htjele zna cem to sluzi 😂😂
Mm-a smo zvali naknadno, premjerila je malca uzduz i popreko, sve je savrseno u redu, ima velikih 382g ❤️
Nije bas bio raspolozen za slikanje, skrivao se pa me dr okretala ko na raznju 😂😂
Da vas pitam,probala sam obavit nuzdu nakon sto sam popila Donat Mg medutim ni on nije obavio posao😂
Muci me taj zatvor..ima neko drugu ideju? Imam paranoje da necu moc jos par dana..pa se bojim da nebude nekakvih problema.Ovo je strasno.Ne znam kako da to potaknem😀
Među uobičajenim je još šumeći magnezij, suhe šljive, lan sjemenke, mekinje, zeleno i vlaknasto povrće, probiotik. Možda sam neke zaboravila. Ili neki čepići u krajnjem slučaju?
Meni je bilo par dana tako sa zatvorom. Ništa mi nije pomoglo od navedenog tada (čepiće nisam probala, al već sam mislila tražit), al se onda samo pokrenulo kroz par dana. Pa sam išla po tri put dnevno dok se nisam ispraznila..
Ja sam osjetila negdje sa 18 prvi put i to samo kad se baš umirim i legnem, pa nisam bila sigurna da je to beba, a sad osjećam isto tako samo jače i češće, čak i dok sam u pokretu, tako da je to sigurno bebili😄 A naravno da je individualno kad će ko osjetiti. I kao što mikio kaže, uvijek više osjetim na lijevoj strani, pa sad ne znam da li su mu tu noge ili ruke, pretpostavljam noge 😄
Angie Divno 😍 to je bio 4D, zar ne? Imaš li sličica na kraju, je l' uspjelo? 😁
Evo da se i ja javim, sve je super proslo, dr mi je pokazao detaljno mozak sa svim dijelovima, sve je dobro, nema znakova menimgitisa sto znaci da bakterija nije dosla do bebe. Gledao je i sve ostale organe,mjere mi nije rekao konkretno nego da sve odgovara tjednima. Za dva tjedna moram ponoviti sve briseve i urinokulturu. Dobila sam i uputnicu za fetalnu ehokardiografiju na srebrnjaku, odma sam nazvala i slobodno imaju tek krajem 9.mjeseca, al nije nista hitno tak da cu cekati. Nema nikakvih ozbiljnijih indikacija, samo zbog proslog puta, da se za svaki slucaj bas sve provjeri. Zena je bila malo bezobrazna na telefonu i grubo me pitala ko me salje i zasto me salju pa kad sam joj rekla da sam proslu put izgubila bebu malo se sokirala pa je rekla da ce probati naci termin sto prije 🤦🏼♀️
Ako ne pali ono klasično (mekinje, šljive, kruške....) probaj pojesti nešto masnije i malo ljutkasto
Ako ćeš baš morati čepiće, trudnice smiju Eva Q, jer se ne upijaju u organizam nego stvaraju neku pjenu u crijevima koja te onda potjera.
Espumisan i sl se ne preporuča jer mogu izazvati grčeve u trbuhu
Eleonore a jesi me nasmijala😂 Pa ne funkcionira to na način da popijes casu i pravac wc😂😂😂 ja nisam isla po 10 dana pa eno me ziva i zdrava. U trudnoći je usporena probava dodatno zbog hormona,ništa alarmantno.
Drago mi je da su i svima ostalima pregledi dobro prosli. Angie bas steta da nemres staviti koju slicicu 🙁
Sortiraj odgovore
Najstariji