ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    08. Kolovoz 2019. 15:54

To je tako divno, da se i kosica vidi 😍😍 Joj, jedva čekam da nam dođu naše bebice 😍

08. Kolovoz 2019. 15:58

Lavica27

Eleonoré

Cestitam svima na urednim pregledima😇
    Da vas pitam,probala sam obavit nuzdu nakon sto sam popila Donat Mg medutim ni on nije obavio posao😂
    Muci me taj zatvor..ima neko drugu ideju? Imam paranoje da necu moc jos par dana..pa se bojim da nebude nekakvih problema.Ovo je strasno.Ne znam kako da to potaknem😀
    Lorija daj mene zapisi za pregled 16.08..odlucili smo prije i privatniku otic🙈😻

Eleonore a jesi me nasmijala😂 Pa ne funkcionira to na način da popijes casu i pravac wc😂😂😂 ja nisam isla po 10 dana pa eno me ziva i zdrava. U trudnoći je usporena probava dodatno zbog hormona,ništa alarmantno.

Drago mi je da sam te nasmijala😂😂😀,ja sam misla ono popis veliku casu i cekas😂..boze sramote😂😂😂
    A i pomijesala sam sve zivo i nezivo da me potjera..opet nista.Ide mi na zivce sto se nemogu ispraznit😀

Nasty
    08. Kolovoz 2019. 16:00

Ja sam mogu bebača počela osjećati prije nekih 7-10dana točno da mogu raspoznati da se to on javlja. Do tada samo neke mjehuriće i škakljanje u abdomenu, al nisam sigurna bila dal je to to. 
    Angie baš lijepo, a malac se malo posramio.. baš slatko🤗, curama je sigurno bilo zanimljivo.. 

• Lala27
    08. Kolovoz 2019. 16:00

Eleonore Mislim da će doći kad se najmanje budeš nadala 😂 Probaj ne misliti o tome 😂

Angie1205
    08. Kolovoz 2019. 16:03

Ja sam ostala paf kad je rekla da mu se vidi kosica. Al bas se okretal tako da mu se liceko ne vidi, vec vidim da bude zaheban 😂

Nasty
    08. Kolovoz 2019. 16:04

Red čestitam! 

Lavica27
    08. Kolovoz 2019. 16:07

Joj baš mi je drago zbog tebe Red da je sve ok!
    A i te su mi najjače...dr ze pošalje onda ona ide preispitivati,luda sam na to. Tko je vas poslao? Sveti Petar šta misliš ko😏😏

Angie predobro!!

• thinkpink1
    08. Kolovoz 2019. 16:13

Curke čestitam na urednim pregledima! 
    I da se ja pohvalim, upravo me ginicka zvala za nalaz Nifty-a koji je uredan, a spol je ženski tako da popravljam statistiku zenskadije😉😃🥳❤

Grizli
    08. Kolovoz 2019. 16:21

Curke jako mi je drago da su svi pregled do sad prosli uredno! Jos da se Iva javi!
    Sofi joj hvala ti bas kad budem isla u Ri cu ici ih vidit. Meni su ta kolica tiha patnja i u stanju sam ih kupiti bez ih vidit.
    Meni dr javila da mi urin uredan tj sedminetacija da nema upale po tome sad moram cekat jos UK valjda bude i to ok. 
    Joj moje pamcenje je 0 jedna velika ogromna 0!ja nis ne zapamtim sto sam htjela napisat. Ovih dana bas mi je mozak u leru! 

annika
    08. Kolovoz 2019. 16:35

Cure, čestitam svima na urednim pregledima
    Angie, znam da si ti pisala za podloge za prematanje koje se montiraju na kinderbet, znaš možda gdje ima za kupiti? jedina stvar koju sam odlučila uzeti zasad i u os je ne mogu naći

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.