C1M4 i mislila sam da ce Donat Mg pomoc ali reko da pitam cist informativno😂
Hvala😇
Jutro curke! Svima drzim palce da pregledi prodju super!
Eleonore mislim da je bas kak Angie veli, taman ti sad valjda prolazi mucnina pa ti se otvara apetit.. tak je i meni bilo. Kod mene inace dijabetes u cijeloj familiji, ja sa secerom nemam probl za sad. Jedem normalno i slatko kad se zazelim al sw ne trpam sa slatkisima bzvz. Jedino me kolesterol muci, al mislim da cu i to ured stavit sad kad imam manje przenja na meniu.
Za donat sam cula da je dobar al da je pozeljno da odstoji otvoren kak bi izasli mjehurici, jer se gazirano ne preporuca. Meni pomaze magnezij sumeci cca 2 put tjedno.
Dobro jutro cure 🖐🏻
Sretno na pregledima 🤞🏻🤞🏻
Mi danas idemo malo na more 🌊🌊🎉🎉🎉😊
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Eleonore znaci probava radi....suti, bolje da radi 😉
Cima pregled je u 13:30 i izludit cu do tad 🤪
Eleonore probaj i kiwi nataste ili kefir sa zobenim ili lanenim pahuljicama..ja sve kombiniram jer i inace imam problema sa zatvorom, za sad je ok.
Maj4 uzivaj na moru i za nas
Angie moze,salji meni jednogUzivaj na uzv
Sretno curama koje imaju danas preglede
Angie joj, znam kako ti je haha, bila sam narucena u 13:45 od uzbudenja sam dosla u pola 2 i na kraju jos cekala do 2😂😂
Mislim sa cu ja bit u autu u 12:00 i bit spremna za pokret 😂
Kaj mislite jel bi dr pustila moje curke da vide bracu u 4D? Moraju sa nama ionako jer ih nemam s kim ostaviti, pa sam mislila kad su vec tamo da ga i one vide u live stream-u 🥰
Sad to da odstoji otvoren da odu mjehurici ne znam koliko je tocno jer su ti mjehurici zapravo bitni, to je magnezij i ti minerali koji trebaju crijevima, to treba provjeriti😊 oni su takoder dobri i kod zgaravice, to ionako ide samo jedna casa ujutro na taste, ja sam inace na dijeti toj i ne smije se kao gazirano, ali mi je gin preporucila donat za zatvor😊
Mislim da ce ti dati, pogotovo ako ides privatno, meni daju da ide dragi sa mnom i teta☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji