A joj nadam se da nisu neke strašne dijagnoze...
Placenta accreta,inverzija i ruptura maternice iza prvog poroda.
Samonezeljeja sam o ovima pricala meni su bas zapela za oko ali jos nisam imala mogucnost otic vidjet uzivo dali mi je to to
https://babyland.hr/proizvod/kolica-kinderkraft-3u1-veo-crno-siva/
Da i ta su mi ok, al ova Moov su mi super jer se kosara transformira u sportsko, a nisu dva odvojena kaj mi puno znaci za skladistenje u stanu.. A lajkam i ona Kunert Lavado 3u1 radi izgleda.. Mozda za vikend odem do Wg- a u Babyland pa bum pogledala kak su ak imaju za sprobati.
Evo i nas s današnjeg pregleda.
Plodne vode imam i više nego dovoljno tako da kaže doktor da to što su mi stalno mokre gaće sigurno nije curenje plodne vode i da ne brinem oko toga.
Mjerio mi je ponovo cerviks i sve je ok, 4 cm je (prije tjedan dana na hitnoj mi je doktorica rekla da je 3 cm, ali mi je radila samo abdominalni uzv)
Jedino što se vidi je cista na mozgu za koju mi je rekao da ne brinem, da bi se ona trebala povući do 28.tjedna i da s obzirom na to da smo radili Nifty ne moramo brinuti.
Ja sam naravno u drami, jer sam pročitala čuda na internetu o toj cisti, ali vjerovati ću doktoru i pričekati naredne uzv.
I jos ne vjerujem da imam bice veliko 8cm u sebi haha, jos mi ne dolazi u glavu😁
Tako i ja, dok ne odem na uzv pa se podsjetim!
Super za nuhalni i cjelokupan pregled!!! Neka se samo tako nastavi, sa dobrim nalazima!
Cestitke i ostalim curama!!
Da napisem i ja "ukratko".. Bebica je 77.4mm tako da nista od vadjenja krvi, ali dobra stvar je takodjer sto sve izgleda uredno, nosna kost prisutna, nuhalni 2.3mm. Gin pokazala sve u detalje, mozak, srce, ruke, noge, prstici, kraljeznica, sve se lijepo razvija. Nazalost nije imala papira za isprintati koju slikicu, ali je rekla neka si ja mobitelom uhvatim. Bitno da je pregled prosao uredno. Ponudila mi je da napravim onaj sljedeci probir izmedju 15 i 18 tjedana kad sam na ovaj djelomicno zakasnila, a 20.08. radim briseve i moram dobiti trudnicku knjizicu sa svim mjerama. Tad ce me izvagati i sve ostalo. E da, i secer moram vaditi. Kaze da je granica za trudnice 5.1, a meni je toliko bio pred par mjeseci kad sam mjerila u sklopu prosirene krvne slike nevezano za trudnocu.
Idem sad citat dalje, zadnjih 5 strana.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Čestitam svim curama na današnjim odličnim pregledima.
C1M4 bravo za pregled, pričekaj još Nifty pa si mirna :)
C1M4 super za pregled! Vjerujem da će sve biti u najboljem redu!!!
Piba imam frenda kojem je sin imao istu dijagnozu kao tvoja bebica i sve se povuklo i rodio se živ i zdrav i danas je živahan 5.godisnje dijete 👌🏼
Ja sam kupila tablete novalac za sada i krenuli na more... imam uputnicu D2 za jednodnevne preglede u bolnici koje ću sigurno napraviti krajem mjeseca...
Ali čekam da mi se vrati doktorica sa GO pa ćemo vidjeti šta dalje...
Ja sam uglavnom skroz opuštena i uživam u svakom trenutku (naravno uvijek briga postoji ali ju stavim na stranu brže bolje) 🤗
PREGLEDI
08.8.- Red Fox
08.8.-iva4
08.8.- Angie1205
08.8.- Omerta
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
13.8.- Vanessa.
13.8.- Seni1985
16.8.- Angelly
19.8.- mustra
19.8.- Lavica27
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
20.8.- Omerta
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
22.8.- sofio9
23.8.- Angie1205
24.8.- C1M4
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
28.8.- Gogga_V
28.8.- Tockica37
29.8.- petra31
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
02.9.- crnokosa
03.9.- Juno
04.9.- valentina
09.9.- Samojed
Drago mi je da su svi pregledi prosli dobro i da svi sretni i zadovoljni mozemo ic spavati 🥰
Mi smo od 17 do maloprije bili u kuci, premjerili sve sobe, pregledali ko bi kaj mogao uzet/ostavit i iskoristit, i tak...
Malo nas je deprimirao poziv njenog bivseg jer na kraju ne moze doc do 19.8. 🙄 al imamo zeleno svjetlo i od njega za seobu. Al kolko god mi htjele to nabrzaka sad moramo malo stat na loptu i sve polagano pakovat i pripremat, pa na dan-dva rentat kombi i onda sve preselit ovo vece.
Cure su presretne, imaju drustvo za 10, slijepa ulica, nisam ih vidjela dok nismo krenule doma 😂😂
Sad su plakale kaj moramo doma 🙈
Predivno Angie, imam osjećaj kao da se mi selimo 😄
Super da ste već kao doma, to je to 🥰
C1M4 drago mi je zbog pregleda i sto si sad sigurno mirnija!!! Samonezelje, Omerta i Piba cestitke i vama, samo nek ide svojim tokom polako. Sto se tice te ciste Piba slusaj samo doktora,da je nesto za brigu dao bi ti odmah do znanja. Manje citaj po internetu jer prvo sto ces naci je naravno lose. Bit ce to sve u redu!!! 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji