ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Kolovoz 2019. 09:52

I TSH toleriraju do 3.5 van trudnoce a u prvom tromjesjecju mora biti ispod 2.5.

• piba7
    08. Kolovoz 2019. 09:58

Cure, sretno svima danas na pregledu ;)

• thinkpink1
    08. Kolovoz 2019. 09:59

Jutro curke! Jeste se vec raspisale🙃...idem citat zaostatke...
    Sretno danas na pregledima. 
    Ja se bas vratila iz petrove 3, gdje sam pop.zdila, radi samo jedan salter za trudnice...🥴

• atica
    08. Kolovoz 2019. 10:11

Bok bok svima! Prvi put mi je drago da sam u zaostatku 20ak stranica da imam sto citati jer ovaj red u Petrovoj je koma
    U pol 8 izvadila krv i evo od tada cekam uzv...bolje im je da nakon toliko cekanja budem zadovoljna 😁sjecam se da mi je zadnji put (prije 3.5god) neki stariji doktor radio ultrazvuk i da sam imala osjecaj da baa ofrlje gleda, a i nije bio neki mr.simpaticnosti...

samonezelje
    08. Kolovoz 2019. 10:14

Cure jel ima koja neki parni čistač kojim se mogu čistit i podovi i ostalo za preporučit? Uhvatilo me dezinficiranje svega bez kemikalija..
    Pripisujem to instinktu za gniježđenje.

• atica
    08. Kolovoz 2019. 10:16

thinkpink1

Jutro curke! Jeste se vec raspisale🙃…idem citat zaostatke…
    Sretno danas na pregledima.
    Ja se bas vratila iz petrove 3, gdje sam pop.zdila, radi samo jedan salter za trudnice…🥴

Mozda smo se i srele 😁 jel mislis na onaj red u kojem sestra samo desnim kaziprstom tipka i upisuje pacijentice 🤣 da nisam vidjela ne bih vjerovala 🙈

Dalindas
    08. Kolovoz 2019. 10:17

Jutro curke . Jel muče i neku od vas ružni snovi ? Znaci,ja sam se noćas toliko uplašila ,probudila muza i nisam vise mogla zaspati ,tek oko pola 8 zadrijemala malo . Znaci uzas

• valentina
    08. Kolovoz 2019. 10:22

Cure gledala sam jucer ova kolica i bas mi se dopala..i  dizajn, i karakteristike i cjenovno.
    https://www.magicbaby.hr/bertonne-kolica-3-u-1-t-900-sivo-smeda.html
    Pa me zanima misljenje o njima,vas iskusnijih

• valentina
    08. Kolovoz 2019. 10:24

Dalindas

Jutro curke . Jel muče i neku od vas ružni snovi ? Znaci,ja sam se noćas toliko uplašila ,probudila muza i nisam vise mogla zaspati ,tek oko pola 8 zadrijemala malo . Znaci uzas

Daa, i ja svasta znam sanjati..od toga da sam rodila blizancepa do ruznih snova bas..

Grizli
    08. Kolovoz 2019. 10:28

Jutro! Prvo svim curama koje su jucer imale preglede cestitam! Jako me razveselilo da je sve u redu, posebno kod tebe C1M4! Zao mi je Omerta da ne stignes na kombinirani al najvaznije je da je sve ok sa bebom. Uzivajte sve! 
    Pa 🤞🤞🤞 za danasnje preglede!
    Angie izvrsno za kucu bas lijepo da ste zadovoljni i da su se cure dobro prilagodile vec!
    Stella sta mislis da sok od vindije moze pomoc. Meni to nekako izgledaju ti sokovi umjetni i puni secera. Ja sam danas nosil za urinokulturu pa cemo vidit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.