Idemo kod Vilija, sestra mi je prek telefona zvucala full simpa i rekla je da je profa super zena i stvarno se trudi sve pregledat. Samo da one budu dobre da nas sve ne izbace van 😂😂😂
PREGLEDI
08.8.- Red Fox
08.8.-iva4
08.8.- Angie1205
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
13.8.- Vanessa.
13.8.- Seni1985
16.8.- Angelly
19.8.- mustra
19.8.- Lavica27
19.8.- C1M4
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
20.8.- Omerta
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
22.8.- sofio9
23.8.- Angie1205
24.8.- C1M4
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
28.8.- Gogga_V
28.8.- Tockica37
29.8.- petra31
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
02.9.- crnokosa
03.9.- Juno
04.9.- valentina
09.9.- Samojed
Idemo kod Vilija, sestra mi je prek telefona zvucala full simpa i rekla je da je profa super zena i stvarno se trudi sve pregledat. Samo da one budu dobre da nas sve ne izbace van 😂😂😂
Malo uletavam, citam vas stalno. Ugl znam i koja sestra ti se javila jer ju samo ona tako zove "profa" 😂 inace ja idem kod na pape i uzv vec zadnjih 5 godina jer su mrak i profa i ona. Nadam se da ces biti zadovoljna. Trudnocu vodim na Merkuru od pocetka posto sam htjela odredenog doktora tak da sam uvijek u TA ali inace Vili je meni mrak
Hvala ti Julie! Sad si me bas razveselila 😘
Daaa, bas je valjda 5 puta spomenula profa ovo, profa ono 😂
A kaj se tice Merkura tamo cu i ja roditi, kojeg to doktora ganjas? Rokija? 😉
Hvala ti Julie! Sad si me bas razveselila 😘
Daaa, bas je valjda 5 puta spomenula profa ovo, profa ono 😂
A kaj se tice Merkura tamo cu i ja roditi, kojeg to doktora ganjas? Rokija? 😉
Bas mi je drago. Stvarno jedna posebna zena je ta Visnja (profa).
Ugl ja sam ti kod Matijevića, Roki je isto super i dr. Zmijanac. Rokija vole jer je zajebant i zene tako kazu da su im porodi s njim milina, da on to lijepo vodi i da ne razvlaci te jadne zene. 😄😄😄
A na koji nacin ste to birale gdje cete roditi? Mislim, mene jos dr nije nista pitala... Znas li Angie koja je razlika izmedu Petrove i Merkura? Znam da si pricala da su ti se zamjerili u Petrovoj zadnji puta, ali me zanima ono sto se tice samog poroda i kasnije.... Ako kuzite cure sta pitam?
Ma dat ce ti sigurno privatno da uvedes klince. Mi smo jednom malog vodili, dobro on je jos jako mali i ne kuzi nist, al isto nisam imala di s njim, normalno je bio unutri, jeo stapice 😂, hodo okolo i nitko nije prigovaro
Hvala cure! Cula sam i za Matijevica i za Zmijanac, bas sve hvale tamo osim nekog starijeg dr koji zna bit malo grublji navodno, nisam zapamtila prezime 🙄
Tonkica opcenito je sve u Petrovoj ko na traci i ja sam imala dojam da smo mi njima samo broj a ne svidja mi se takav pristup. Nisam neka cjepidlaka nit mimoza i ne treba mi puno ali bi voljela da se odnose prema meni ko prema osobi a ne da me tu i tam skicnu i odmahnu rukom ak nemaju posla sa mnom, ak me kuzis.
U Merkuru i mm moze bit sa mnom i bez tecaja a to mi je jako vazno jer ima lude smjene i nema sanse da idemo na ikakav tecaj. Uz to imam i neku vezicu, ak je tak mogu nazvat uopce jer do sad mi eto nije trebala jer su svi tolko ljubazni tamo i u TA i u labu.
To su bile neke smjernice da idem bas tamo, a i svi hvale njihove doktore u TA i rodilistu pa eto da vidimo🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji