Lavice i mene to baš frustrira.. Nemamo ni tih 70% kad smo u najosjetljivijem razdoblju i kad nam je najpotrebnije. A tek iznosi od gradova, općina i hzzo-a za prvo dijete su smiješni, misle da su nas time kupili. Čast iznimkama. U nekim mjestima se za djecu izdvajaju solidni novci.
Vidim da nemam samo ja morbidne snove. Neki dan sam sanjala da mi mama ima rak, a nocas da mama i ja uredjujemo neciji grob. I bila sam kao zalosna kaj nije bilo suncokreta.. Najgore mi to kaj sve prerealno izgleda.. i onak kad se probudim treba mi ozbiljno vremena da skuzim da je bio san.. grozno.
I jos ne vjerujem da imam bice veliko 8cm u sebi haha, jos mi ne dolazi u glavu😁
Jeeeee 🎉🎉🎉🎉🎉 hvala Bogu! Drzim fige!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
E cure neka je bila spomenula neka kolica na akciji neki dan. Jel su to bila Kinderkraft 3u1 Moov? Jel iima koja da je nabavila?
Trudnicki tecaj,kod nas je bio u domu zdravlja al mi ta potvrda nije vrijedila u rodilištu. Išla sam baš u bolnicu i bilo mi je kvalitetno,išli smo i u radjaonu i predradjaonu pa malo solarne strah od nepoznatog.
Ako tvoj dom zdravlja spada pod zagrebačku županiju, a ne pod grad Zagreb, moguce...al to mogu provjeriti pa ti javim...
Čestitam na lijepim vijestima svima s pregleda 🎉👏🏻🥰 baš mi je drago 😊😊😊
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Trudnicki tecaj,kod nas je bio u domu zdravlja al mi ta potvrda nije vrijedila u rodilištu. Išla sam baš u bolnicu i bilo mi je kvalitetno,išli smo i u radjaonu i predradjaonu pa malo solarne strah od nepoznatog.
Ako tvoj dom zdravlja spada pod zagrebačku županiju, a ne pod grad Zagreb, moguce…al to mogu provjeriti pa ti javim…
Da,pod ZG županiju,al nažalost idem na carski sad pa muž više ni nemože biti samnom...
Da,pod ZG županiju,al nažalost idem na carski sad pa muž više ni nemože biti samnom…
Da te utješim, zajedno cemo si previjat postoperativni rez, tu smo negdje s terminom...
Al nek je svo zlo u carskom, sam nek sve prođe ok s bebitama i s nama...🍀🍀🍀🍀
Ma thinkpink opće me ne muči taj carski iskreno, znam da nemam izbora,samo nek ovaj put bude sve ok...
A zašto ti moras?
Ma thinkpink opće me ne muči taj carski iskreno, znam da nemam izbora,samo nek ovaj put bude sve ok…
A zašto ti moras?
Uz godine, hrpa dijagnoza...ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji