ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    07. Kolovoz 2019. 18:54

Lavice i mene to baš frustrira.. Nemamo ni tih 70% kad smo u najosjetljivijem razdoblju i kad nam je najpotrebnije. A tek iznosi od gradova, općina i hzzo-a za prvo dijete su smiješni, misle da su nas time kupili. Čast iznimkama. U nekim mjestima se za djecu izdvajaju solidni novci. 

samonezelje
    07. Kolovoz 2019. 19:03

Vidim da nemam samo ja morbidne snove. Neki dan sam sanjala da mi mama ima rak, a nocas da mama i ja uredjujemo neciji grob. I bila sam kao zalosna kaj nije bilo suncokreta.. Najgore mi to kaj sve prerealno izgleda.. i onak kad se probudim treba mi ozbiljno vremena da skuzim da je bio san.. grozno.

Aristea
    07. Kolovoz 2019. 19:04

C1M4

I jos ne vjerujem da imam bice veliko 8cm u sebi haha, jos mi ne dolazi u glavu😁

Jeeeee 🎉🎉🎉🎉🎉 hvala Bogu! Drzim fige!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

samonezelje
    07. Kolovoz 2019. 19:12

E cure neka je bila spomenula neka kolica na akciji neki dan. Jel su to bila Kinderkraft 3u1 Moov? Jel iima koja da je nabavila?

• thinkpink1
    07. Kolovoz 2019. 19:16

Lavica27

Trudnicki tecaj,kod nas je bio u domu zdravlja al mi ta potvrda nije vrijedila u rodilištu. Išla sam baš u bolnicu i bilo mi je kvalitetno,išli smo i u radjaonu i predradjaonu pa malo solarne strah od nepoznatog.

Ako tvoj dom zdravlja spada pod zagrebačku županiju, a ne pod grad Zagreb, moguce...al to mogu provjeriti pa ti javim...

Maj4
    07. Kolovoz 2019. 19:21

Čestitam na lijepim vijestima svima s pregleda 🎉👏🏻🥰 baš mi je drago 😊😊😊

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Lavica27
    07. Kolovoz 2019. 19:31

thinkpink1

Lavica27

Trudnicki tecaj,kod nas je bio u domu zdravlja al mi ta potvrda nije vrijedila u rodilištu. Išla sam baš u bolnicu i bilo mi je kvalitetno,išli smo i u radjaonu i predradjaonu pa malo solarne strah od nepoznatog.

Ako tvoj dom zdravlja spada pod zagrebačku županiju, a ne pod grad Zagreb, moguce…al to mogu provjeriti pa ti javim…

Da,pod ZG županiju,al nažalost idem na carski sad pa muž više ni nemože biti samnom...

• thinkpink1
    07. Kolovoz 2019. 19:41

Lavica27

Da,pod ZG županiju,al nažalost idem na carski sad pa muž više ni nemože biti samnom…

Da te utješim, zajedno cemo si previjat postoperativni rez, tu smo negdje s terminom...
    Al nek je svo zlo u carskom, sam nek sve prođe ok s bebitama i s nama...🍀🍀🍀🍀

Lavica27
    07. Kolovoz 2019. 19:51

Ma thinkpink opće me ne muči taj carski iskreno, znam da nemam izbora,samo nek ovaj put bude sve ok...
    A zašto ti moras?

• thinkpink1
    07. Kolovoz 2019. 19:57

Lavica27

Ma thinkpink opće me ne muči taj carski iskreno, znam da nemam izbora,samo nek ovaj put bude sve ok…
    A zašto ti moras?

Uz godine, hrpa dijagnoza...ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.