Jutro curke . Jel muče i neku od vas ružni snovi ? Znaci,ja sam se noćas toliko uplašila ,probudila muza i nisam vise mogla zaspati ,tek oko pola 8 zadrijemala malo . Znaci uzas
Daa, i ja svasta znam sanjati..od toga da sam rodila blizancepa do ruznih snova bas..
Baš sam jučer pisala da imam grozne snove. Al baš grozote.. Al vidla sam da i druge znaju imat pa sam se smirila.. Proći će..
Jutro curke! Jeste se vec raspisale🙃…idem citat zaostatke…
Sretno danas na pregledima.
Ja se bas vratila iz petrove 3, gdje sam pop.zdila, radi samo jedan salter za trudnice…🥴
Mozda smo se i srele 😁 jel mislis na onaj red u kojem sestra samo desnim kaziprstom tipka i upisuje pacijentice 🤣 da nisam vidjela ne bih vjerovala 🙈
Vjerojatno bi prije dosla na red da nisam trudnica...meni bila plava zenska na salteru 1, i bila brza, za razliku od laborantica kaj vade krv, one napravile najvecu gužvu nakon prozivke po brojevima... Mozda smo se fakat vidle😃
Jutro curke . Jel muče i neku od vas ružni snovi ? Znaci,ja sam se noćas toliko uplašila ,probudila muza i nisam vise mogla zaspati ,tek oko pola 8 zadrijemala malo . Znaci uzas
Meneee😓🙈
Znaci ,sanjala sam da mi vještica dira stomak i u snu sam imala lančić sa križićem i rekla mi je da ga ne trebam nositi . Možda ne zvuci strašno ali ja sam se toliko uplašila da sam se odmah probudila 😫
Cure gledala sam jucer ova kolica i bas mi se dopala..i dizajn, i karakteristike i cjenovno.
https://www.magicbaby.hr/bertonne-kolica-3-u-1-t-900-sivo-smeda.html
Pa me zanima misljenje o njima,vas iskusnijih
Ne znam jesam "iskusnija" al ovako na prvu, lijepa su jako, to je subjektivno, i povoljna moram priznat. Težina piše 9,6kg, ali ne piše da li je težina konstrukcije samo ili cijelih kolica. Jer ako je cijelih, to je super. Minus (osobno) Mi je što je njihova AS,ja osobno nisam naklonjena 3u1,volim da mogu birati AS,al to sam samo ja.
Cure jel ima koja neki parni čistač kojim se mogu čistit i podovi i ostalo za preporučit? Uhvatilo me dezinficiranje svega bez kemikalija..
Pripisujem to instinktu za gniježđenje.
Nikako ti se ne isplati ako imas laminat u stanu... Jedino za pločice..barem mama moja ima takvo iskustvo
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cure jel ima koja neki parni čistač kojim se mogu čistit i podovi i ostalo za preporučit? Uhvatilo me dezinficiranje svega bez kemikalija..
Pripisujem to instinktu za gniježđenje.
Nikako ti se ne isplati ako imas laminat u stanu… Jedino za pločice..barem mama moja ima takvo iskustvo
Ja sam imala neki ručni, nest na ovu foru
https://images-popusti.njuskalo.hr/data/image/500x705/5449/parni-cistac-rucni-kaufland-27242031.jpg
Zamislila sam to koristiti za teze dostupna mjesta, tipa okvir od prozora ono kad baš otvoriš, pa imaju udubljenja do kojih se teško dođe i sl. Ugl, meni je to jednostavno bilo premokro, spricalo je na sve strane....
Prosljedila mami na kraju
A parkete se ne bih usudila s parom, jedino pločice
Jutro cure!
Sretno svima na pregledima! :)😊
Mi smo jucer odabrali kolica😁😁, odlučili smo se za Mclaren model, jako smo zadovoljni..:)
Čitam da netko ima problema sa snovima, ja isto svašta sanjam..ali baš svašta.. Od prekrasnih snova, do užasnih noćnih mora..
Već sam i navikla na to..
Cure gledala sam jucer ova kolica i bas mi se dopala..i dizajn, i karakteristike i cjenovno.
https://www.magicbaby.hr/bertonne-kolica-3-u-1-t-900-sivo-smeda.html
Pa me zanima misljenje o njima,vas iskusnijih
Ne znam jesam "iskusnija" al ovako na prvu, lijepa su jako, to je subjektivno, i povoljna moram priznat. Težina piše 9,6kg, ali ne piše da li je težina konstrukcije samo ili cijelih kolica. Jer ako je cijelih, to je super. Minus (osobno) Mi je što je njihova AS,ja osobno nisam naklonjena 3u1,volim da mogu birati AS,al to sam samo ja.
Vidjela sam ih i uzivo, da, imaju tu tezinu(tako je barem prodavacica rekla), zato su mi se i dopala.. Lagana, lako baratat s njima, a ni cjjena nije losa. E sad, zato i pitam vas za iskustvo, s prvim djetetom nisam imala AS jaje.
Sortiraj odgovore
Najstariji