Nova19 hvala ti 🥰
Stvarno imamo srece da je ova zamjena ispala sa ljudima koje poznajemo i ja tu zenu naprosto obozavam od kako ju poznajem! On sad malo steka al ok, ionak neki papiri budu tek tada i gotovi pa bude sve taman.
Upoznala sam i jedne od susjeda, odlicni su, svi su vecinom neka familija i nema moje-tvoje. Idealno za obitelj s klincima, svi su tu negdje po godistima. Ma za pozeljet!
Angie jako mi je drago da vam se poklopilo! Bit ce vam lijepo u Kucama! Moji su u G.Podotocju pa sam tamo prakticki odrasla 😁
Tonkica bas je lijepo, svi smo se bojali da je predaleko od Vg al tam si za manje od 10 min, stvarno za cas. Joooj jedva cekam 😬
Nama su jaslice osigurane obzirom da ja radim u velikom gradskom vrtiću. Baš sam neki dan razgovarala s ravnateljicom i dogovorile jaslice koje su nama najbliže. Obzirom da vrtić ima 10 lokacija po gradu, a ja sam zadnje baš radila u tome koji nam je najbliži, rekla sam neka meni da novu grupu bilo gdje, da ne bi htjela biti u istom gdje i mala i rekla je da sama biram što hoću.
Podigla sam nalaze Ogtt-a. prvo mjerenje je 5.6,a nakon 2 sata 10.5. Dobila sam uputnicu za 24 satni profil pa se sutra idem dogovoriti kad da dođem
Piba, omerta i samonezelje cestitam na urednim pregledima :) slozila bi se sa lorijom. Bolje nista ni citati na internetu niti istrazivati. On ce te sve uputiti...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
C1M4 👏! Super, odlične vijesti. Angie drago mi je što si sretna i što si ispunjavas želju za kuću. Ostale cure takodjer cestitam na urednim pregledima, neka se nastavi tako svakoj do termina. 🤗
Hvala još jednom i curama na čestitkama. 💖💫 divne ste sve
Htjela sam vas pitati sto mislite jel glasna glazba steti bebi? Ja sam bila 15 min i otišla s dogadaja jer me previše to uznemiravalo zbog mališe.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Red Fox,iva4, Angie i Omerta sretno vam sutra na pregledima! Donesite nam lijepe vijesti. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Hvala vam svima od srca🥰🥰 lakse je, puno, naravno, ali opet se ne mogu opustiti skroz obzirom da svejedno postoji sansa da nesto nije okej, ali mi barem to daje nadicu neku sto se smanjio taj nabor i zasad nisu vidljive nikakve deformacije na bebici i ona se lijepo krece🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Lavica ako se ne varam je pitala za protok onak kroz zilicu onu u trbuhu, rekla mi je da posto kod mene ima protoka samo se mali dio vraca nazad u venu tu, da u takvim slucajevima ako nema nikakvih sindroma uglavnom to u 80% slucajeva nema nikakvih posljedica obzirom da tu zilicu ima samo dok je fetus, a kad se rodi ona nestane😊
Sretno vam svima sutra s pregledima da budu uredni🥰 i ja prijavljujem jos jedan svoj 19.08., to moram odnijeti Nifty nalaze svojoj gin pa cemo i tad pregled obavit😊
Sortiraj odgovore
Najstariji