ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    07. Kolovoz 2019. 23:46

Jaivanpa

Red Fox,iva4,Angie iOmerta sretno vam sutra na pregledima! Donesite nam lijepe vijesti. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Hvala bio je danas, zabunom ostao datum za sutra, posto sam sve u zadnji cas dogovarala. Sljedeci 20.08. brisevi, ali mozda me skicne i na uzv. Laku noc svima i sretno sutra!!! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

08. Kolovoz 2019. 06:04

Dobro jutro svima😃
    Ja imam nekog posla od ranog jutra no moram vas pitati dali je normalno da mi se crijeva onako dosta cuju? I da sam postala nenormalno gladna u 15.tjednu? Pitam jer su u mojoj familiji imali problema sa trudnickim dijabetesom.A meni je ovo postalo too much😂..dali je moguce dobit ga u drugom tromjesečju?
    Cudno mi je to malo jer do prije 2 tjedna nisam mogla jest bas..a sad nagla zelja za hranom.
    Sretno svima na pregledima🙊🙉🙈😻❤😇

Angie1205
    08. Kolovoz 2019. 06:28

Dobro jutro!
    Eleonore sve je to normalno. U 1.tromj.obicno nas peru mucnine, gadjenje na odredjenu hranu, kasnije krene povecani apetit, specijalne zelje za slanim/slatkim. Ali ako je netko u obitelji imao gest.dijabetes ne mora znaciti da ceg ga imati i ti. Dok god jedes raznoliko nemas razloga za brigu. 
    Ja nemam nis za obavljat ovako rano vec me pas zbudio 👿 i nervozna sam vec sad radi uzv-a danas 🤪

08. Kolovoz 2019. 06:38

Angie1205

Dobro jutro!
    Eleonoresve je to normalno. U 1.tromj.obicno nas peru mucnine, gadjenje na odredjenu hranu, kasnije krene povecani apetit, specijalne zelje za slanim/slatkim. Ali ako je netko u obitelji imao gest.dijabetes ne mora znaciti da ceg ga imati i ti. Dok god jedes raznoliko nemas razloga za brigu.
    Ja nemam nis za obavljat ovako rano vec me pas zbudio 👿 i nervozna sam vec sad radi uzv-a danas 🤪

Hvala ti:)
    Evo jos nesto😂..sada znam zasto su mi se crijeva cula i zasto se i dalje cuju.Muci me zatvor.Isla sam uzalud na wc.Dali mozda znas sto bi mi pomoglo? Ja ne znam dali je to sad doslo jer sam prestala piti zeljezo..kad sam ga pila stalno sam bila na wcu😂😣

C1M4
    08. Kolovoz 2019. 06:43

Angie u koliko imas pregled?😁

C1M4
    08. Kolovoz 2019. 06:44

Eleonoré

Angie1205

Dobro jutro!
    Eleonoresve je to normalno. U 1.tromj.obicno nas peru mucnine, gadjenje na odredjenu hranu, kasnije krene povecani apetit, specijalne zelje za slanim/slatkim. Ali ako je netko u obitelji imao gest.dijabetes ne mora znaciti da ceg ga imati i ti. Dok god jedes raznoliko nemas razloga za brigu.

Hvala ti:)
    Evo jos nesto😂..sada znam zasto su mi se crijeva cula i zasto se i dalje cuju.Muci me zatvor.Isla sam uzalud na wc.Dali mozda znas sto bi mi pomoglo? Ja ne znam dali je to sad doslo jer sam prestala piti zeljezo..kad sam ga pila stalno sam bila na wcu😂😣

Ja popijem casu donat mga ujutro, ali ne hladnoga vec mi stoji vani😊 uglavnom stolica mi je uredna koliko je moguce haha, muci me malo zatvor, ali svaki, svaki drugi dan obavim sto se mora😅

Nova19
    08. Kolovoz 2019. 06:44

Jaivanpa

Htjela sam vas pitati sto mislite jel glasna glazba steti bebi? Ja sam bila 15 min i otišla s dogadaja jer me previše to uznemiravalo zbog mališe.

Ja sam u prvoj trudnoci bila na 3 svadbe, doktor je rekao da ne šteti bebi jer ne ona jako dobro zaštićena u trbuhu, ali izbjegavati zvučnike i gdje je buka najjača ☺️

C1M4
    08. Kolovoz 2019. 06:46

Pod ovim vani, sam mislila da ne stoji u frizideru haha

Lavica27
    08. Kolovoz 2019. 06:58

Jutro cure! Čestitke na pregledima,nek ostanemo u dobrom djiru :) Piba7 ne znam puno o cisti na mozgu ali sam znala pročitati da su neke mame pisale,ugl ako je cista zabrinjavajuće veličine ili na nekoj opasnoj poziciji doktori upozore,tako da je svakako plus što ti je doktor rekao da ne brineš i da će se povući. Ako ti treba mir otidji po još jedno mišljenje.

Ja sam nakon ne znam kolko noć u komadu prospavala,kćer me pocastila😂 a sad na posao 😭

Uživajte u danu svi!
    P.s. jedan dan sam i kćeri pustila na baby watcher bebicu a kaže ona jučer prije spavanja tužno "mama nismo slušali seku danas"🥰🥰🥰🥰

Nova19
    08. Kolovoz 2019. 07:14

Jutro cure, ja si dala prvu injekciju... nije strašno ali me nakon uboda dosta peklo, sada Neznam dal je od uboda ili otopine, ali već popusta pa će biti ok...
    Vjerujem da sam se dobro ubola, za prvi put zadovoljna ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.