I jos ne vjerujem da imam bice veliko 8cm u sebi haha, jos mi ne dolazi u glavu😁
Juuuppppiii🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Diiiivnnaaa vijest❣
Cima bravoooo!! Ajme sve sam nokte progrizla 🙈
Sve izgleda bolje i bolje nego je bilo, stvarno imas malog borca u busici, neka sljedeci nalazi budu jos boljiiii
Za jaslice zimske bebe mozda jos i uspiju dobiti i u graskome (govorim za zg). Istina, budu ispod crte na rang listi, ali bude onih koji kroz 2-3 mjeseca odustanu, bilo da su previse bolesni ili se lose adaptiraju, pa se oslobodi koje mjesto. Ali se obavezno treba javiti kad natjecaj bude, jer ak niste na toj listi onda nema sanse
Netko je rekao da bi na sv duh, ja sam tamo rodila, ali nisam isla na njihov tecaj iako sam bas htjela to sve vidjeti kako u bolnici izgleda. Al bas im je u neko bezvezeno vrijeme, ako se dobro sjecam 3 popodne ili tak nesto i dosta dana, pa muz nebi mogo ici... na kraju smo isli u dom zdravlja i ok je bilo. Nitko me u bolnici nije pitao za potvrdu, ali dobro, njega su uveli kad sam vec rodila, pa nemam pojma jel zbog toga ili uopce ne treba.
Naravno, mislim da je super poslusati tecaj, cak i ako partner ne ide na porod. Pogotovo tko ima priliku otici na besplatan treba iskoristiti.
Curkice, mi smo obavili pregled😊 nuhalni nabor se smanjio na 3mm, ali naravno cekamo i dalje rezultate i necemo se drzati toga kao pijan plota, ali daje nadu, takoder gin ne vidi nikakve deformacije na samoj bebi sto isto daje neku nadu, ja sam sve u svemu zadovoljna i malo lakse disem, ali nalaz ce sve reci☺️ jedino sto sam pala 3kg, ali mi za to nije nista rekla jer me sestra na kraju tek vagala pa ne znam jel to predstavlja problem ako koja zna?🤷🏼♀️
Super, vas lijepe vijesti
Mislim da ti to nije alarmantan gubitak, vjerojatno od zivciranja...pogotovo ako te vazu u drugacije doba dana, pa odjeca, pa otecenost. probaj si pripaziti da bar budes oko 0, ako se dobro sjecam problem je u nekom produktu koji se oslobada dok se masno tkivo razgraduje...
Mikio u domi zdravlja, bar u sigetu se ne treba unaprijed prijavljivati, uvijek ima mjesta.
Vidim daleko ste dogurale u temama. Kud ste vec do jaslica stigle, moze se cijeli zivot promijenit do tada. Nego, ono sto sam popamtila Grizli vise mokrim nego zadnjih dana, mokraca mi tamnija, plus bas osjecam laganu bol u uredu gdje je hladnije zbog klime. Zadnji put sam tako ignorirala simptome pa ie bilo gore. Bitno da nemam bakteriju, sve drugo se da rijesit s Vindijinom brusnicom. Sto se tice posla planiram radit dokle budem mogla najkasnije do 1.11. ako mogu otvorit 45 dana prije porodiljni, a osobno smatram da trudnice nisu invalidi i da previse zena nepotrebno koristi komplikacije zato su i naknade male.
url=https://lilypie.com]
C1M4 Braaavo, ovo je baš ohrabrujuće, sad još više vjerujem da će biti dobar nalaz 😊
Anaid Kako si nam ti? Makar fizički kako si
Stelle mislim da po pravilniku porodiljni otvaras 45 dana prije jedino ako si na komplikacijama. Ako nisi, onda otvaras 28 dana prije. Provjeri još sa svojim primarnim ginicem.
Ima tu neka caka, al mislim da mos bit par dana na komplikacijama. Tako sam zadnji put. Samo me sad vodi netko drugi.
url=https://lilypie.com]
Tocno, ali spliska bolnica trazi da se ima njihova potvrda. Ne mora se slusati tecaj, al mora se platiti 🤬
Evo za Split
Samo provjeri kod predavaca dal potvrdnica vrijedi za splitsku bolnicu, u Zagrebu vrijede sve potvrdnice za sve bolnice
https://www.dz-sdz.hr/dzsdz-patronaza-trudnicki.html
Hvala ti😘
Sortiraj odgovore
Najstariji