Btw to sam osjetila na lijevoj strani trbuha a lezala sam na leđima skroz mirna
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Naravno da je moguce, meni je bas tak ko da mi netko prducka u trbuhu, smijesan osjecaj skroz. U 1.trudnoci sam dosta kasnije osjetila, u 2. tak nekak oko 15-og tt i sad sam se stvarno iznenadila neki dan kad sam osjetila te mjehurice. Ne osjetim ovako preko dana kad sam u pokretu, kad se smirim poslije klope onda malac valjda ima tulum 🥰
Dobro jutro mame,
Mi smo danas 6+1 i ubijaju me mucnine. Nemogu jesti, piti, nista. Cim ustanem iz kreveta pocnu i traju dok ne krenem spavati. Neizdrzljive su. Probala sam Antimetil tablete od djumbira, mineralnu, kolu, hladno mlijeko. Nista ne pomaze. Kako ste se vi nosile s jutarnjim mucninama? 😢 smrdi mi sva hrana i uopce nemam apetita
Dobro jutro mame,
Mi smo danas 6+1 i ubijaju me mucnine. Nemogu jesti, piti, nista. Cim ustanem iz kreveta pocnu i traju dok ne krenem spavati. Neizdrzljive su. Probala sam Antimetil tablete od djumbira, mineralnu, kolu, hladno mlijeko. Nista ne pomaze. Kako ste se vi nosile s jutarnjim mucninama? 😢 smrdi mi sva hrana i uopce nemam apetita
Kod mene je bilo suti i trpi hahah. Jela sam samo juhe, slanac i bananu i to je sve :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Pozdrav svima..evo da se i ja prikljucim sa 6+3 (po mom izracunu) a od dr je dva tjedna vise al pošto dragog zbog posla nije bilo u to doba ja se drzim svog racunanja 😂😂 Prvi pregled obavljen,srce kuca ☺ Mučnine nisu strasne,vise kao glaaaaad, kao da jadna nisam sto godina jela 😂Al dobro sve to moramo proći...
Dobro jutro mame,
Kod mene je bilo suti i trpi hahah. Jela sam samo juhe, slanac i bananu i to je sve :)
Ajme ajme ja jos nisam otkrila sto mogu jesti. Sto god pokusam nemogu do usta staviti koliko mi smrdi. Sve se bojim da cu na infuziji zavrsiti. Kad su ti prestale mucnine? Lakse mi je kad spavam ali imam malenu od 19 mjeseci i po cijeli dan trcim za njom
Moje jutarnje mucnine nisu u jutro nego posljepodne i navecer...i to isto tako osjetim da mi je lose kao kad sam gladna, a ne mogu jesti jel mi bude jos gore kad samo pomislim na hranu. Trenutno mi najvise pase tost kruh sa sirnim namazom i juha.
Sinoc mi zinula guzica za hambijem iz mcdonaldsa...pojela 3 zalogaja i jutros umirem koliko me stomak boli tako da mislim da cu se drzati tosta joa neko vrijeme. Popila jutros i kavu i magnezij ali nista...sad bi dusu dala za cigaretu da to rijesim 😂😂😂
L 💛
Dobro jutro mame,
Baš mi je zao da ti sve to traje po cijeli dan. Pokušaj sa malo badema, ili prije nego ustanes ako imaš neke slane krekere, mogli bi smanjit mucninu. Recimo ja ne povracam ali mi se većina hrane gadi, a drugi dan mogu nesto i tako u krug. Kad mi dodju takvi dani zivim od kefira, mlijeka i zobenih. Morala bi se nasiliti da pijes dosta vode, ili bar malo caja od kamilice . Vidim da si probala svasta nesto, buduci da ti ne pomaze otidji na hitnu neka ti daju infuziju i vitamine da malo dodjes sebi, i kupi čepice vomex A. One su namjenjene za mucnicnu, povraćanje i zatvor u trudnoci i stvarno pomazu, a vjerujem da će ti ga dati u hitnoj, inače se može kupiti bez recepta. (Ovde u Njemackoj se tako zovu, a ako živiš u Hr sugurno ih ima i tamo) Ne bi trebala da trpis ni glad ni da se mucis, bar je meni moj dr tako rekao , ako nema "lijeka" za to prirodno stanje bar si možemo olakšati i uživati sto više u trudnoći. 💝
Jutro!
Dobrodosle nove cure 😊
Kod nas u bolnici znaju dati Reglan ako su mucnine bas strasne i povracate cesto. Bolje i to nego dehidracija pa ako bas nista ne ostaje u organizmu radije odite na vrijeme na hitnu.
Tonkice krasna slicica, drago mi je da je sve u redu i da si mirnija 😘
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Evo brojno stanje ☺️
ZIMSKE BEBE 2019/20
STUDENI
1. MaybeBaby - 16.11. - decko
2. lala3 - 17.11.
3. Reserved123 - 24.11.
4. deewillow - 25.11. - curica
5. iwancheee - 26.11.
PROSINAC