ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    04. Lipanj 2019. 15:20

Cure dal se koja blajha ,i dal je to stetno u trudnoci?plavusa sam, (pofarbana) :) pa ne znam, do prvog mjeseca bum imala izrast do ramena hahahahahaha

mala.le.90.
    04. Lipanj 2019. 15:43

piba7

mala.le.90.

piba7

Ja isto nestrpljivo čekam pregled, tek idući cetvrtak.
    Uz to, čekam i nalaz urinokulture i čekam ga već 4 dana pa pretpostavljam da nešto nije u redu.. Baš sam u panici zbog toga, a nosila sam to privatno baš zato jer baš često na wc-u, stalno stalno mi se piski. Jeste imale takvih iskustava?

Moguce da imas eserihiju coli…ali nemoj se prepast, i ja je evo imam u trudnoci i terapija je dosta djelovala. Obicno je neka infekcija kad se UK ne zna ni nakon 3-4 dana, ali to ti je sve normalno u trudnoci…meni je dr tako sve objasnila..

Ma toga se i bojim, sva sam u panici zbog toga kakav će biti nalaz. Jasno mi je već sad da nešto nije dobro kad ga jos čekam..
    Koliko je za plod opasna eserihija?

Nije opasna po plod, ne brini. Opasna je jedino ako se ne otkrije i ne lijeci, onda moze izazvati prijevremeni porod ili preci na bebu na porodu.
    Meni ti je to grozno zvucalo kad sam otkrila, a sad bi radije izabrala eserihiju nego neku drugu infekciju, dobronamjerno ti tvrdim da ne moras panicariti. To to ima puno trudnica.
    Al prvo se ti uvjeri imas li je, hehe..
    I ako bude neka infekcija, molim te, ne moj se plasiti kao ja...ja sam to radila u neznanju, sad vec mogu objasniti drugima da je to prateca pojava u T😁

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Gogaa_V
    04. Lipanj 2019. 15:55

Srce mi se smije 🤰🏻

Cure dal se koja blajha ,i dal je to stetno u trudnoci?plavusa sam, (pofarbana) :) pa ne znam, do prvog mjeseca bum imala izrast do ramena hahahahahaha

Kažu da nebi valjalo  bojiti kosu u trudnoci,  eventualno  pramenove jer ne ide boja direktno  na tjeme, a mi smo puno  osjetljivije  u trudnoći na vanjske  faktore, koza nam je osjetljivija itd. Neke žene boje kosu  i blajhaju se  pa nisu  imale posljedice. Na tebi  je šta ti je prioritet.  Ja se licno  ne bih usudila  blajhati,  možda neku  kanu  ili nesto  slicno  na biljnoj  bazi,  pogotovo  u prvom  trimestru .  Lp

• Mari1313
    04. Lipanj 2019. 16:09

srcemisesmije ja sam isto kao i goga citala, ne u prvom tromjesecju, i da je bolje pramenove jer ne idu direkt u dodir s tjemenom. e sad na tebi je da odlucis. mozda ti je ovo prilika da isprobas pramenove :) 

04. Lipanj 2019. 16:47

ispravite me ako griješim 
    al moja frizerka kad je izvlačila meni pramenove izvukla ih je od korijena ... pa sad neznam .. 
    ja sam osobno se farbala prije 20-ak dana .. 
    pitala sam ginekologa reko je da to nema posljedica jer je jednom mjesečno ili kao ja jednom u 2 mjeseca pa da nije strasno 

• Stelle123
    04. Lipanj 2019. 17:13

Je li pregled s 13 tjedana vaginalni ili preko trbuha?

url=https://lilypie.com]

04. Lipanj 2019. 17:32

Meni je bio vaginalni ..tek od 16 og tjedna je počeo vaginalni uz onaj preko trbuha 

• Tonkica1
    04. Lipanj 2019. 18:31

Cure eto mene sa pregleda, sve je u redu. Veliki smo 10tj, srceko kuca, cak mi je pokazala cirkulaciju 😍😍
    Toliko je slatko s rukicama i nogicama!!
    Mogu vam reci da se osjecam puno mirnije i da cu lakse spavati 😊

• Tonkica1
    04. Lipanj 2019. 18:32

Rekla mi je da mi je termin 4.1. pa Livia mozes promijeniti 😁

tinika
    04. Lipanj 2019. 19:28

Gogaa_V

Srce mi se smije 🤰🏻

Kažu da nebi valjalo bojiti kosu u trudnoci, eventualno pramenove jer ne ide boja direktno na tjeme, a mi smo puno osjetljivije u trudnoći na vanjske faktore, koza nam je osjetljivija itd. Neke žene boje kosu i blajhaju se pa nisu imale posljedice. Na tebi je šta ti je prioritet. Ja se licno ne bih usudila blajhati, možda neku kanu ili nesto slicno na biljnoj bazi, pogotovo u prvom trimestru . Lp

A dobro ,strpit cu se nekako, pa cu se prije poroda poblajhat da se ne prestrase doktori tamo u rodilistu 😉😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.