ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    05. Lipanj 2019. 15:23

TinchiSk

Baš nam je naglo došlo ljeto, a moje noge… kričavo bijele
    Sljedeći tjedan temperature preko 30…

moje osim što su bijele još su i zarasle- moram ih pustiti da se mogu izdepilirati voskom. u petak ću to riješiti pa mogu normalno među svijet. 
    pa ja ću se upucati ako krenu takve vrućine, kod nas u školi je kao u sauni

[iimg]

• mustra
    05. Lipanj 2019. 15:25

Ja sam već noćas spavala sa sirom otvorenim prozorom i jučer malo navecer doma upalila klimu jer mi je uzasno falilo zraka...inače sam zimogrozna..stvarno drugo stanje 

Livia
    05. Lipanj 2019. 15:37

Mi smo danas otvorili sezonu klime. Bilo je podnosljivo dok nisam pocela kuhat a onda mi je doslo da se srusim. 
    Sjetila sam se da imam jedne paperbag hlace i jedne lanene visokog struka isto, u te cu valjda moc uci. 
    Za zimu jos nemam plan, ovisi kakvo ce vrijeme biti. Nadam se isto da necu morat kupovat puno trudnicke robe. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

DeeSB
    05. Lipanj 2019. 16:27

mustra

Hvala na savjetu..samo da provjerim - kod njih se ne moram naručivati, samo dođem, je li tako?

Evo ja sam im jucer slala upit da to provjerim jer dolazim i SB-a i teta je odgovorila da se ne treba naruciti, samo dodjes s uputnicom.
    I da...ja sam isla maloprije po novu jer naravno da sam ja bila u pravu a ne dr 😂😂

L 💛

mrgud_zg
    05. Lipanj 2019. 16:28

mustra

Hvala na savjetu..samo da provjerim - kod njih se ne moram naručivati, samo dođem, je li tako?

Ne treba se narucivat. Samo se dode. Rade od pola 8

DeeSB
    05. Lipanj 2019. 16:29

Novu uputnicu 😀
    A odjeca...ja nemam pojma sta cu s tim, vec mi hlace smetaju a stvarno nisam tip za haljine. Svake god kazem sad cu samo haljinke nosati, obucem jednom i vratim se na rifle. Cak me i kolege na poslu zezaju kad dodjem u haljini kazu sigurno je bila kod doktora 😂😂😂

L 💛

• prekrasna
    05. Lipanj 2019. 16:46

Pozdrav drage mame, pridruzujemo se i mi  Danas smo na 13 + 0 

Drage zene, trebam pomoc 🙄
    Ugl imam nalaz od urina u kojoj ima krvi, nalaz je od skoro mj dana, a ja tek za 3 tjedna idem na novi progled kod ginica, uistinu sam zabrinuta, jer neznam moze li nastetiti djetetu i jer se nije lijecilo odma.. navodno se ne preporuca piti uvin h na svoju ruku.. jeste li imali iskukstva s time?
    Od srca hvala 😊

• pina83
    05. Lipanj 2019. 17:07

Meni je doktor sa 11 tjedana radio vaginalni i ultrazvuk preko trbuha. Napravio i probir. Bome, koja suzica je pobjegla kad sam vidjela da je tockica postala prava bebica. :) 
    13 tjedana sam i mislim da traperice mogu na vjesalicu jedno duže vrijeme. Počinju vrućine pa će se nešto lagano, široko naći ;) 
    Iako po ovoj sparini najrađe bi kožu skinula sa sebe. 

Lavica27
    05. Lipanj 2019. 17:08

Prekrasna, nisam shvatila, nalaz ti je star mjesec dana a ti tek za 3, tjedna ideš kod gin? Pa kad si zadnji put  bila kod gin?
    Pa ja neznam al ja ne bi čekala sekunde da vidim krv a kamoli trin tjedna... Niti uzimala što na svoju ruku. Koliko znam uvik h se ne smije piti u trudnoci.. Nazovi gin svakako po meni.

• pina83
    05. Lipanj 2019. 17:17

Prekrasna, ja ne bih čekala 3 tjedna na pregled. Nazvala bih/otišla kod ginekologa da mi da terapiju ako je potrebno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.