ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    05. Lipanj 2019. 12:37

Jel netko probao SLANE JAGODEEE?? Dakle...to samo ja mogu 🙈🤮

Maj4
    05. Lipanj 2019. 12:41

Pozdrav cure 🖐🏻
    Nove cure dobro došle 🎉❤
    Koliko nas se skupilo, baš mi je milo bilo vidjet tablicu. Ovih dana sam baš emotivna 🙈 
    Tonkica1 slika je predivna 😍 Meni petak i pregled nikako da dođu, kao da je sve usporilo. Još kako ste pisale da su vaše bebe već živahne, mislim da ću se na pregledu raspakati od sreće kad vidim svoju sad već veliku točkicu na ekranu. 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Red Fox
    05. Lipanj 2019. 12:43

Bok svima, ja svi se nekak mislim da su prosle mucnine pa se opet vrate. Jeo mi se banana kruh, sad se pece al sad kad ga gledam vise mi se ne jede 🤦🏼‍♀️ za ultrazvuk, u prvoj trudnoci je bio vaginalan do 16.tjedna. a sad sam bas ostala sokirana kad sam isla u bolnicu jer tamo vodim trudnocu, sa 8 tjedana i pocnem se skidati, a doktor me pita zasto se skidam da je mislio gledati preko trbuha. Meni je bio to prvi glas u tak ranoj trudnoci da se gleda preko trbuha. Bas mi je bilo neugodno, al me na kraju pogledao vaginalno kad sam se vec skinula 🤦🏼‍♀️ bas me bilo sram. Ne znam kak ce biti sad, idem iduci tjedan.

KrisTina Tina 👶🏼🤰🏼
    05. Lipanj 2019. 12:44

mala.le.90.

Meni je dr rekla da dodjem u 13.tt da vidimo detaljno organe jer se tada sve moze vidjeti. Sta mislite hoce li me tada preko stomaka gledat ili vaginalno?

Meni je dr radila u 12om tt preko stomaka, kad sam bila na pregledu za nuhalni i ostale organe..

💙 E 👶🏼 2018. 💙

tinika
    05. Lipanj 2019. 12:59

Angie1205

Srcepuuuunoooo vode u sebe tankaj! I kad nisi zedna samo pij. Papaj slano, poslije rucka deci crnog vina i bude to bolje 😉

Popila sam casu slane vode, al ove tvoje slane jagode bas i nebi hahahahaj 🍓🍓🍓🍓🍓

Angie1205
    05. Lipanj 2019. 13:00

Srce to samo ja mogu valjda! Ni ne pokusavaj, skoro sam se 🤮 al mi bilo zao jagoda pa sam ih prala i onda pojela posecerene 😂
    Steta bacit 🤪

• valentina
    05. Lipanj 2019. 13:07

Angie i meni pasu jagode, ali slatke  ustvari pase mi svo voce, povrce, mesoo
    Jedino sam nekako dosta emotivna ovih dana

Livia
    05. Lipanj 2019. 13:08

Meni su cini mi se od 13-14 tjedana radili abdominalni uzv, do tad vaginalni. 
    I mene tlak jucer srusio, bila sam s curama u gradu, dosle smo doma oko 18 i ja sam bila zreela za spavanje. Izmjerim tlak a on 80/60. Doduse moj normalan je oko 100/70. Danas je bolje. 
    Opskrbila sam se jucer s par leprsavih maxi haljina i nekoliko kracih tako da imam dobar dio ljetne trudnicke garderobe, a ostat ce mi i za poslije. Nije nista s trudnickih odjela ali ce stati i trbuh. 😊 Jos bi mi trebalo par hlaca i majica/bluza, to cu valjda jos negdje usput naci. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Lavica27
    05. Lipanj 2019. 13:14

Joj cure prijavljujem i ja nizak tlak.. ovi utrogestani ga još dodatno snizuju, ne diže se iznad 90/50. Od 7 sam samo za spavanje spremna,nista drugo... 

• valentina
    05. Lipanj 2019. 13:23

I ja sam kupila par haljinica za ljeto, trebalo bi mi isto 2-3 hlace, samo neznam di to naci, a da nisu bas trudnicke nego samo laganiji rastezljivi materijal.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.