lorija po nekom mom izracunu tamo negdje pocetak veljace (cetvrti, peti mozda). tebii? joj i meni nekako dani dugi do pregleda. jedva jedva cekam. jesi se ti vec narucila na pregled? ja neznam bili isla prije ovih praznika u lipnju, ili nakon.
Ja isto nestrpljivo čekam pregled, tek idući cetvrtak.
Uz to, čekam i nalaz urinokulture i čekam ga već 4 dana pa pretpostavljam da nešto nije u redu.. Baš sam u panici zbog toga, a nosila sam to privatno baš zato jer baš često na wc-u, stalno stalno mi se piski. Jeste imale takvih iskustava?
Grizli i istale curke :).. skuzila aam da imam doma jos novalac prenatala i u njegovom sastavu piše : folat 400 μg (200% PU), od toga folna kiselina (200 μg, 100 % PU) i (6S)-5-metiltetrahidrofolni glukozaminat (371 μg, 100% PU). I uz to da uzimam od solgara folnu kis 400 ug?
I kupila sam od solgara magnezijev citrat.
Cure dal je netko cuo za Neobona test??
Sad mi iskocilo na synlab-ovoj stranici jer tamo planiram vadit rh faktor i krv.grupu da nejdem u guzvu u Petrovu.
Sad me bas zaintrigiralo kaj je to??
Uz to, čekam i nalaz urinokulture i čekam ga već 4 dana pa pretpostavljam da nešto nije u redu.. Baš sam u panici zbog toga, a nosila sam to privatno baš zato jer baš često na wc-u, stalno stalno mi se piski. Jeste imale takvih iskustava?
Moguce da imas eserihiju coli...ali nemoj se prepast, i ja je evo imam u trudnoci i terapija je dosta djelovala. Obicno je neka infekcija kad se UK ne zna ni nakon 3-4 dana, ali to ti je sve normalno u trudnoci...meni je dr tako sve objasnila..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
lorija po nekom mom izracunu tamo negdje pocetak veljace (cetvrti, peti mozda). tebii? joj i meni nekako dani dugi do pregleda. jedva jedva cekam. jesi se ti vec narucila na pregled? ja neznam bili isla prije ovih praznika u lipnju, ili nakon.
Meni osmog. 😁 nisam se jos narucila nit ista. Nekako mi sve rano,kAd se sjetim u prosloj sam isla oko 8tt i bilo mi je opet nekako rano a kamoli sad. Mislim dA cu ipak sacekati jer ce ako Bog da moci vidjeti vise. UzelA sam folnu i mirujem 😔
ja sam u proslima isla malo ranijr cca 6tjedan, pa bi me opet narucili za 10 dana. tako da cu i ja mirovati do kraja mjeseca :)
Ja nemam nikakvih simptoma,osim nesanice ako je to simptom a bome sam zato upravo odkunjala malo. 😆 ne znam kuda veceras 😂
I da cisto iz radoznalosti namjeravam sljedeci tjedan napraviti dr.test da se crtice lijepo oboje 😁
Moguce da imas eserihiju coli…ali nemoj se prepast, i ja je evo imam u trudnoci i terapija je dosta djelovala. Obicno je neka infekcija kad se UK ne zna ni nakon 3-4 dana, ali to ti je sve normalno u trudnoci…meni je dr tako sve objasnila..
Ma toga se i bojim, sva sam u panici zbog toga kakav će biti nalaz. Jasno mi je već sad da nešto nije dobro kad ga jos čekam..
Koliko je za plod opasna eserihija?
ja sam u proslima isla malo ranijr cca 6tjedan, pa bi me opet narucili za 10 dana. tako da cu i ja mirovati do kraja mjeseca :)
Ja sam u obje prijašnje trudnoće išla 10 dana iza izostanka M i uvijek smo čuli ❤ Daj Bože da tako i sada bude... Al ja imam rane ovulacije pa možda zato...
Sortiraj odgovore
Najstariji