ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Livia
    04. Lipanj 2019. 11:22

Angie probaj isto magnezij, trebao bi bar ublaziti ako je u misicima problem. 
    Imas dvije skolarke uskoro 😍🎉 Jeste uspjeli rijesiti asistenta? 
    Nemasekirancije ja pijem solgarov, jedna tableta je 200 mg, popijem do dvije dnevno, ovisi kakav mi je bio prethodni dan. Mozes probati s 200 pa vidjet je li ti dovoljno ili ne. Neki su mislim pakirani i po 375mg u jednoj tableti. I probavu ce ti popraviti ako imas s tim problema. Ako slucajno probava postane precesta onda je doza prevelika pa smanjis. Ali drugih nuspojava nema. 
    I btw ako pijete prenatale u kojima ima kalcija, onda magnezij popijte sa sat, dva razmaka jer jedan drugome smanjuju apsorpciju. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• valentina
    04. Lipanj 2019. 11:26

nemasekirancije

Cure, ove koje su imale grcice, do kad ste ih imali?

Ja do nekih osam tjedna, zadnjih tjedan dana nemam.

Angie1205
    04. Lipanj 2019. 11:29

Livia za pocetak cemo individualizirano uz obzervaciju pa po potrebi uvest asistenta, po prijedlogu dj.psihologa. Mada danas je rasturila i tete u skoli su odusevljene kako je suradjivala, a jos bitnije mi je da je ona sretna i ima strasno jaku volju za skolom ❤️
    Ma bilo je nama i gore pa smo se izborili, vjerujem da cemo i sada. Ipak je ona mala lavica (Lea) 😉

Grizli
    04. Lipanj 2019. 11:29

Angie da da magnezij si sibni isto to je opcenito za sve bolove u misicima dobro. A grcevi u maternici su i izazvani zbog misica koji se istezu. Tako da dijeluje dobro i na nogice.
    Nemasekirancije ja uzimam od 375 mg u obliku oksida. Neki manji dio se ne iskoristi u tom slucaju al jedino njega mogu stalno bez poteskoca. Inace u trudnoci nam treba do 400mg magnezija a obicno prenatali ga imaju vrlo malo, a hranom se ne unese previse. A kako srce pumpa vise krvi, vise piskis onda se on i brze istrosi u tijelu. Uz to beba ga koristi dosta za svoje koscice koje se stvaraju tek. Dobro je uzimat neki koji ima C vitamin ili taj citrat jer se bolje vezuje uz vitamin C. 

Angie1205
    04. Lipanj 2019. 11:32

Tnx cure. Pijem solgarov folacin pa cu uzet i njihov magnezij, zadovoljna sam s njima jako. 

Angie1205
    04. Lipanj 2019. 11:36
    Moj grijeh 🙈
    Moj grijeh 🙈

Mm mi posalje sliku svog gableca i jednostavno nisam mogla odolit 🙈🙈

Reserved123
    04. Lipanj 2019. 11:52

Deewillow, na zadnjem ultrazvuku se beba namjestila i sve međutim je gin rekao da je jos rano tako da cekam sljedeci u 7 mjesecu tad bi sigurno trebao znat jer imam zakazan 4D 😍

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• nemasekirancije
    04. Lipanj 2019. 12:13

Hvala cureeeee na informacijama ❤❤❤

lorija
    04. Lipanj 2019. 12:28

Mari1313 po tvojoj racunici kad bi ti trebao biti termin? Znam da cekamo jos odlazak dokt.al meni se nesto pravo ovaj tjedan oduzio 😴

Cure vidim da pricate o magneziju. Ja sam uzimala Biolectra direkt i bila sam prezadovoljna!

deewillow
    04. Lipanj 2019. 12:52

Reserved123

Deewillow, na zadnjem ultrazvuku se beba namjestila i sve međutim je gin rekao da je jos rano tako da cekam sljedeci u 7 mjesecu tad bi sigurno trebao znat jer imam zakazan 4D 😍

Super, drzim fige da onda bude tocno onako kako zelite! 😀

Livia, hvala ti puno 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.