Angie probaj isto magnezij, trebao bi bar ublaziti ako je u misicima problem.
Imas dvije skolarke uskoro 😍🎉 Jeste uspjeli rijesiti asistenta?
Nemasekirancije ja pijem solgarov, jedna tableta je 200 mg, popijem do dvije dnevno, ovisi kakav mi je bio prethodni dan. Mozes probati s 200 pa vidjet je li ti dovoljno ili ne. Neki su mislim pakirani i po 375mg u jednoj tableti. I probavu ce ti popraviti ako imas s tim problema. Ako slucajno probava postane precesta onda je doza prevelika pa smanjis. Ali drugih nuspojava nema.
I btw ako pijete prenatale u kojima ima kalcija, onda magnezij popijte sa sat, dva razmaka jer jedan drugome smanjuju apsorpciju.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Cure, ove koje su imale grcice, do kad ste ih imali?
Ja do nekih osam tjedna, zadnjih tjedan dana nemam.
Livia za pocetak cemo individualizirano uz obzervaciju pa po potrebi uvest asistenta, po prijedlogu dj.psihologa. Mada danas je rasturila i tete u skoli su odusevljene kako je suradjivala, a jos bitnije mi je da je ona sretna i ima strasno jaku volju za skolom ❤️
Ma bilo je nama i gore pa smo se izborili, vjerujem da cemo i sada. Ipak je ona mala lavica (Lea) 😉
Angie da da magnezij si sibni isto to je opcenito za sve bolove u misicima dobro. A grcevi u maternici su i izazvani zbog misica koji se istezu. Tako da dijeluje dobro i na nogice.
Nemasekirancije ja uzimam od 375 mg u obliku oksida. Neki manji dio se ne iskoristi u tom slucaju al jedino njega mogu stalno bez poteskoca. Inace u trudnoci nam treba do 400mg magnezija a obicno prenatali ga imaju vrlo malo, a hranom se ne unese previse. A kako srce pumpa vise krvi, vise piskis onda se on i brze istrosi u tijelu. Uz to beba ga koristi dosta za svoje koscice koje se stvaraju tek. Dobro je uzimat neki koji ima C vitamin ili taj citrat jer se bolje vezuje uz vitamin C.
Tnx cure. Pijem solgarov folacin pa cu uzet i njihov magnezij, zadovoljna sam s njima jako.
Mm mi posalje sliku svog gableca i jednostavno nisam mogla odolit 🙈🙈
Deewillow, na zadnjem ultrazvuku se beba namjestila i sve međutim je gin rekao da je jos rano tako da cekam sljedeci u 7 mjesecu tad bi sigurno trebao znat jer imam zakazan 4D 😍
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Mari1313 po tvojoj racunici kad bi ti trebao biti termin? Znam da cekamo jos odlazak dokt.al meni se nesto pravo ovaj tjedan oduzio 😴
Cure vidim da pricate o magneziju. Ja sam uzimala Biolectra direkt i bila sam prezadovoljna!
Deewillow, na zadnjem ultrazvuku se beba namjestila i sve međutim je gin rekao da je jos rano tako da cekam sljedeci u 7 mjesecu tad bi sigurno trebao znat jer imam zakazan 4D 😍
Super, drzim fige da onda bude tocno onako kako zelite! 😀
Livia, hvala ti puno 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji