ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    05. Lipanj 2019. 10:56

Baš nas  ima 🙏💝💙
    ova zima će  bas biti  bogata  za puno  bebica. 🤗 

TinchiSk
    05. Lipanj 2019. 11:09

Pozdrav, cure!
    Napišem cijeli komentar preko mobitela, zazvoni mi mobitel i sve mi nestane 
    Tko zna što sam htjela reći???
    Za bojanje kose smo već pisale. Ja sam prošli tjedan bila kod frizerke i bojala izrast. Radim s ljudima i stvarno ne mogu hodati sijeda svijetom (a nažalost imam ih dosta) i jednostavno sam morala. Ne pušim, čak trenutno ni kavu ne pijem, tako da se stvarno nadam da to nema neki grozan učinak na bebu. Tko može, neka izdrži, ja stvarno nisam više mogla takva među ljude.
    Što se mučnina tiče, meni su bile najintenzivnije oko 6.-og tjedna i bilo je stvarno grozno. Ne valja ako jedeš, ne valja ako ne jedeš. Meni su pomagali krekeri i slane ribice, one grickalice. A i ljuti bomboni, već sam imala osjećaj da će mi usta izgorjeti od njih.
    Sad sam na bombonima od limuna, mučnine su bile prestale, ali su se jučer i vratile. Danas me i glava boli, vjerojatno od ovog ludog vremena.
    Pije li koja claritine za alergiju? Ne znam da li se smije, a malo me i alergija lovi ovih dana.
    Dobrodošlica novim curama!

• Lala27
    05. Lipanj 2019. 11:10

malena123

Dobro jutro mame,
    Mi smo danas 6+1 i ubijaju me mucnine. Nemogu jesti, piti, nista. Cim ustanem iz kreveta pocnu i traju dok ne krenem spavati. Neizdrzljive su. Probala sam Antimetil tablete od djumbira, mineralnu, kolu, hladno mlijeko. Nista ne pomaze. Kako ste se vi nosile s jutarnjim mucninama? 😢 smrdi mi sva hrana i uopce nemam apetita

Znam kako ti je 😦 I meni su tad krenule, a sad sam 11 i već prestaju, dosta su se smanjile, jedem više hrane. Nekoliko dana sam bila samo na plazmi, a ovako banane, inače voće, makarone sa pavlakom (što inače ne jedem, ali mi je sad prijalo), mogla sam i pitu sa sirom, bademi. A pila sam bedoxin 3x1, to je vitamin B6, ali mislim da nema ništa što će puno pomoći, samo trenutno ublažiti. Jednostavno prođe samo od sebe 😀

• pina83
    05. Lipanj 2019. 11:16

Pozdrav svima! Posto vas čitam, da se i službeno pridružim.:) 
    Termin 15.12., još uvijek mučnine kojima ove sparine ne pomažu baš. :) 

mala.le.90.
    05. Lipanj 2019. 11:27

Meni je dr rekla da dodjem u 13.tt da vidimo detaljno organe jer se tada sve moze vidjeti. Sta mislite hoce li me tada preko stomaka gledat ili vaginalno?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

iwanchee
    05. Lipanj 2019. 11:31

Pozz mamite,pratim vas svakodnevno al je stignem napisat sto. Sad u 1 imamo pregled kod socijalnog zbog bolovanja jel ne zele da prihvate od privatnog ginica bolovanje. Isli smo prije 2tj.s bebicom sve uredu al dokt.nije nikako za rad zbog opisa posla i pisao je bolovanje. Medutim obiteljski dokt.me.poslao ponovno da idem u dom zdravlja na pregled. Cuvajte nam fige,jer uistinu jako se i plasim povratka na posao,radim u vrticu u jaslicama s malisanima od 8-24mj. A u grupi ih imam 10. 😪 u 15tj smo.

Angie1205
    05. Lipanj 2019. 11:33

Dobro nam dosle nove cure!!
    Malale mislim da ce te vaginalno pogledat, ako me sjecanje sluzi mene u prijasnjim trudnocama preko buse gledao tek poslije 17-18 tj. Al mislim da ovisi i kakav uzv ima...

tinika
    05. Lipanj 2019. 11:40

Dobro jutro, evo opet neprospavana noc s glavoboljom koja ne prolazi i tlakom od 95/69.
    Koma 😢

Angie1205
    05. Lipanj 2019. 11:47

Srce puuuunoooo vode u sebe tankaj! I kad nisi zedna samo pij. Papaj slano, poslije rucka deci crnog vina i bude to bolje 😉

• mustra
    05. Lipanj 2019. 11:51

Pozdrav svima...
    Evo mene nakon 5 dana! Bila na putu, sve prošlo ok i sad se vraćam natrag u normalnu.
    Vidim da imamo i novih djevojaka - pozdrav svima! 
    Meni do drugog pregleda još 12 dana, jedva čekam..svaki dan odbrojavam! 
    Danas sam 9+3,, mucnine su još uvijek tu, ova sparina me ubija, umorna sam užasno, ali nekako sama sebi govorim - još samo malo pa će proći.

Kako ste mii??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.