Ja isto imam nizi tlak i uzmem npr komadic prsuta ili tako nesto slano pa me vrati u zivot. U svakom slucaju bolje da je nizak nego visok😁
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ma užas, niski tlak i još sunce prži, a kiša rominja..užas, sparina samo takva..Ja odbrojavam dane do kraja ovog tjedna i na godišnji onda. Mislim da ću samo doma ležati i spavati..
I ja sam kupila par haljinica za ljeto, trebalo bi mi isto 2-3 hlace, samo neznam di to naci, a da nisu bas trudnicke nego samo laganiji rastezljivi materijal.
Ja sam ti u c&a kupila neke tak lagane ljetne hlace, cijelu proslo ljeto sam provela u njima, isto sam bila trudna. Probaj tamo naci ak imas u blizini.
Ja sam se u Lidlu nakupovala trudnicke odjece u prosloj trudnoci,stvarno im je super sve ,Peri deri,vjerujem da ce me posluzit i u ovoj trudnoci 😁
Hmmm...obleka 😏
U hlace se vise i ne trudim stat, drzim se haljina dok je ovako toplo, dok je bilo hladnije ili tajice ili trenirke. Doma hodam u kratkim hlacama koje su mi ispod pupka pa sam skoro gole buse, al ko me vidi 🤪
Vec sad me hlace stiscu, a sto ce bit kasnije sve me strah. Inace sam mrsava full a sad ... em busa, em cice, em dupe 🙈
Kad dodje zima i busa do zuba nosit cu mm-ove trenirke 😂😂
Cure savjet svima kad idete u petrovu 3. Provjerite podatke na uputnici. Kod moje ginekologice sustav nije povukao moje prezime nakon udaje, a ja nisam uopce obratila paznju. Za razliku od dr opce prakse recimo gdje povlaci normano sve tocno. Imam novu zdravstvenu vec skoro godinu dana.. ugl bila sam u petrovoj i izvadili su mi krv, ali mi je zena na salteru ocitala bukvicu i rekla nek idem kod ginekologa i nek sestra rucno promijeni sve podatke ako joj ne povlaci automatski i donesem novu uputnicu. Pa cisto pripazite. Ja kak sam dodala prezime nisam to na uputnici stvarno ni pogledala, al eto sad cu pazit ubuduce pa savjet svima vama
...I ja imam problem sa nižim tlakom općenito, a sada pogotovo ali ga lakse podnosim jer sam navikla valjda. Danas sam cijeli dan na kiselom kupusu, povisi mi tlak zbog soli, vitamin c, plus pijem puno vode od njega. 😂 vec sutra ne znam da li će mi odgovarati.😂
Hvala na savjetu..samo da provjerim - kod njih se ne moram naručivati, samo dođem, je li tako?
Baš ću si danas izmjeriti tlak kad dođem doma. Kad sam bila na pregledu bio mi je normalan, inače je 90/60 pa mi je to baš bilo čudno. Od tad se nisam uopće sjetila provjeriti doma, dobro ste me podsjetile. Ne bih voljela da mi sad u trudnoći podivlja.
I ja bih rado neke normalne hlače, da nisu baš trudničke i da su lagane i ljetne.
Imam hrpu ljetnih haljina, ali ću morati prebrati u što ću stati ovog ljeta, puno ih je strukiranih, te mogu zaboraviti.
Ne planiram kupovati baš neku trudničku odjeću, radije bih nešto normalno, samo široko i lepršavo.
Baš nam je naglo došlo ljeto, a moje noge... kričavo bijele
Sljedeći tjedan temperature preko 30...
ola svima
evo me s posla, u učionicama sparina i vruće, mislila sam da ću se srušiti kako mi je bilo loše. baš mi je loše ovih dana. nisam ni kuhala već naručila neku klopu, sram me bilo.
u ponedjeljak pregled i nifty, meni vrijeme baš leti
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji