ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    05. Lipanj 2019. 13:24

Ja isto imam nizi tlak i uzmem npr komadic prsuta ili tako nesto slano pa me vrati u zivot. U svakom slucaju bolje da je nizak nego visok😁

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• mustra
    05. Lipanj 2019. 13:37

Ma užas, niski tlak i još sunce prži, a kiša rominja..užas, sparina samo takva..Ja odbrojavam dane do kraja ovog tjedna i na godišnji onda. Mislim da ću samo doma ležati i spavati..

Red Fox
    05. Lipanj 2019. 13:38

valentina

I ja sam kupila par haljinica za ljeto, trebalo bi mi isto 2-3 hlace, samo neznam di to naci, a da nisu bas trudnicke nego samo laganiji rastezljivi materijal.

Ja sam ti u c&a kupila neke tak lagane ljetne hlace, cijelu proslo ljeto sam provela u njima, isto sam bila trudna. Probaj tamo naci ak imas u blizini.

lorija
    05. Lipanj 2019. 14:16

Ja sam se u Lidlu nakupovala trudnicke odjece u prosloj trudnoci,stvarno im je super sve ,Peri deri,vjerujem da ce me posluzit i u ovoj trudnoci 😁

Angie1205
    05. Lipanj 2019. 14:20

Hmmm...obleka 😏
    U hlace se vise i ne trudim stat, drzim se haljina dok je ovako toplo, dok je bilo hladnije ili tajice ili trenirke. Doma hodam u kratkim hlacama koje su mi ispod pupka pa sam skoro gole buse, al ko me vidi 🤪
    Vec sad me hlace stiscu, a sto ce bit kasnije sve me strah. Inace sam mrsava full a sad ... em busa, em cice, em dupe 🙈
    Kad dodje zima i busa do zuba nosit cu mm-ove trenirke 😂😂

mrgud_zg
    05. Lipanj 2019. 14:56

Cure savjet svima kad idete u petrovu 3. Provjerite podatke na uputnici. Kod moje ginekologice sustav nije povukao moje prezime nakon udaje, a ja nisam uopce obratila paznju. Za razliku od dr opce prakse recimo gdje povlaci normano sve tocno. Imam novu zdravstvenu vec skoro godinu dana.. ugl bila sam u petrovoj i izvadili su mi krv, ali mi je zena na salteru ocitala bukvicu i rekla nek idem kod ginekologa i nek sestra rucno promijeni sve podatke ako joj ne povlaci automatski i donesem novu uputnicu. Pa cisto pripazite. Ja kak sam dodala prezime nisam to na uputnici stvarno ni pogledala, al eto sad cu pazit ubuduce pa savjet svima vama

Gogaa_V
    05. Lipanj 2019. 15:18

...I ja imam  problem  sa nižim tlakom  općenito, a sada pogotovo  ali ga lakse podnosim  jer sam navikla valjda. Danas  sam cijeli  dan na kiselom  kupusu,  povisi  mi tlak zbog soli, vitamin c, plus pijem  puno  vode od njega.  😂 vec  sutra  ne znam  da li će mi odgovarati.😂 

• mustra
    05. Lipanj 2019. 15:18

Hvala na savjetu..samo da provjerim - kod njih se ne moram naručivati, samo dođem, je li tako?

TinchiSk
    05. Lipanj 2019. 15:20

Baš ću si danas izmjeriti tlak kad dođem doma. Kad sam bila na pregledu bio mi je normalan, inače je 90/60 pa mi je to baš bilo čudno. Od tad se nisam uopće sjetila provjeriti doma, dobro ste me podsjetile. Ne bih voljela da mi sad u trudnoći podivlja.
    I ja bih rado neke normalne hlače, da nisu baš trudničke i da su lagane i ljetne.
    Imam hrpu ljetnih haljina, ali ću morati prebrati u što ću stati ovog ljeta, puno ih je strukiranih, te mogu zaboraviti.
    Ne planiram kupovati baš neku trudničku odjeću, radije bih nešto normalno, samo široko i lepršavo.
    Baš nam je naglo došlo ljeto, a moje noge... kričavo bijele 
    Sljedeći tjedan temperature preko 30...

annika
    05. Lipanj 2019. 15:20

ola svima
    evo me s posla, u učionicama sparina i vruće, mislila sam da ću se srušiti kako mi je bilo loše. baš mi je loše ovih dana. nisam ni kuhala već naručila neku klopu, sram me bilo.
    u ponedjeljak pregled i nifty, meni vrijeme baš leti

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.