ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    04. Lipanj 2019. 20:13

Tonkica1

Rekla mi je da mi je termin 4.1. pa Livia mozes promijeniti 😁

Preljepa slikica ❣ i ja 17.6 ocekujem malo više da vidim  na pregledu.

DeeSB
    04. Lipanj 2019. 21:25

Tonkica1 divnaa slikica 😍 Ja cu za 2 tj na slijedeci pregled...ne znam kako cu docekati 😀

Sto se tice bojanja ja isto imam plave pramenove i trenutno ogrooman izrast koji me strasno zivcira. Mislim da cu ipak otici da mi bar stavi neki preljev da se kosa malo iznijansira. Inace idem svaka 2 mj otprilike pa mislim da to ne bi trebalo biti tako strasno. 🤔

L 💛

Grizli
    04. Lipanj 2019. 21:28

Tonkica dtago mi je da je sve super kod vas! Preslatka slika! 

Nasty
    04. Lipanj 2019. 23:34

Tonkice super!👏👏👏

Angie1205
    05. Lipanj 2019. 06:30

Dobro jutro cure!
    Tonkica bravo! Slikica je preslatka 😍
    Ja nocas zaspala na kaucu i tak ostala... ne moram vam ni govorit kakva sam ustala 😣
    A jucer smo cijelo popodne proveli vani, je da sam sjedila al umori me sve sto nije moj kauc 🤪

Aristea
    05. Lipanj 2019. 06:58

Stelle123

Je li pregled s 13 tjedana vaginalni ili preko trbuha?

Meni je s 13 tjedana radio vaginalni pregled a buduci da se beba toliko vrtila da ju nije mogao izmjeriti onda je isao i preko trbuha haha :D

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    05. Lipanj 2019. 07:00

iva4

ja upravo lezim i citam sta ste sve pisale tjekom dana kad ono nesto cudno se desava dole ne znam jel su crijeva ili beba..neki cudan osjecaj

Ja sam jucer rukom isla po donjem dijelu trbuha kako mi je ginekolog radio ultrazvuk i na djelu ruke kod prstiju sam osjetila malu izbocinu i nestalo... Vise neznam jel sam to umislila jer mi se cini prerano haha

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    05. Lipanj 2019. 07:10

Jaivanpa probaj lec na lijevi bok i skroz se smiriti, stavis ruku na busu i cekas 😉
    Tako sam ja sinoc. Vecerala sam, legla na lijevi bok i cekala leptirica da se probudi 🥰  Osjetim ga na par sekundi i predobrooo jeeee ❤️

Aristea
    05. Lipanj 2019. 07:15

Angie1205

Jaivanpaprobaj lec na lijevi bok i skroz se smiriti, stavis ruku na busu i cekas 😉
    Tako sam ja sinoc. Vecerala sam, legla na lijevi bok i cekala leptirica da se probudi 🥰 Osjetim ga na par sekundi i predobrooo jeeee ❤️

Znaci moguce je osjetiti... Mislim ja nisam fizicki osjetila al sam osjetila na ruci izbocinu ko da si mi spekulu ispod trbuha malo izbacio haah... Tocno sam osjetila pod prstima i prilicno sam sigurna da nisam umislila jer sam bas osjetila i nestalo.... Meni je ovo prvi put pa bas nisam spretna u tome da skuzim.. Možeš mi malo pojasniti... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    05. Lipanj 2019. 07:18

Citam da neki kazu da se osjeca ko mjehurici u trbuhu, pa ko kokice kak pucketaju.. Znas beba je toliko bila aktivna na ultrazvuku da me nist nebi i cudilo da i fkt jesam osjetila... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.