ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    06. Kolovoz 2019. 09:38

Lala, nisi pomijesala.. danas se tek gin vratila sa godisnjeg, tako da nista ne znam dok mi se ne jave. Kako god bilo, ovaj tjedan to moram rijesiti jer je rok za kombinirani 13+6. Zadnji uzv je bio prije mj.dana..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

samonezelje
    06. Kolovoz 2019. 09:40

Pozdrav curke! Vidim da je tema porođajna bol.. Ja opće niš ne znam o epi ni o boli ni o tom svem još neću razmišljat opće. Samo uživat u trudnoći sa bebicom. Kad dođe vrijeme, bit će kak bude moralo biti, dal epi, dal carski dal prirodni, dal 3 ili 100 šavova. Od priča koje sam čula, niš nije sigurno do samog poroda jer nikad ne znaš tko ti bude baš na porodu (bar kod nas), a svaki ima neke svoje preferencije, tak da mnoge planiraju jedno a sve ispadne drugačije. Samo bih voljela da se poklopi da mm može bit samnom, jer mislim da bi se tak osjećala sigurnije, da mi ne sprtljaju tam nekaj dok ja nisam prisebna jer onda imaju neku kontrolu kao.
    Lavica samo lešo... 
    Ja taj megić tak ne volim cijeli život, a kakve napise sam vidla o njihovoj hrani i ulju, znam da nemam kaj tražit unutra i baš sam zahvalna na tome! Jedino mi je kava njihova ok.. A ak se već idem uništit sa čizburgerom, onda to radim kak spada. Tu kod nas u zagorju svi imaju hambiće veličine ljudske glave!!

Juno
    06. Kolovoz 2019. 09:41

Dobro jutro cure. Čitam danas zaostatke. Prošlu noć nikako zaspati, a u 5 smo već kremuli za Graz. Nahodala sam se, ali i nauživala. Kupili smo predivmu robicu. Šteta što vam ne mogu staviti slike, a o cijenama da me pričam. 7 bodića za 11 eura, 3 za 5 eura, debele hlačice po 4, zimske haljinice u kompletu sa štramplicama, bilo je još ljetnih kompletića hlače i majice po 3 eura tako da smo i to kupili. Došli smo doma krepani i samo se povukli svako u svoju sobu. Već sam bila ujutro na 1. vađenju krvi za Ogtt, popila tekućinu koja i nije bila tako loša. Osjetio se malo limun i rekli mi da dođem za 2 sata natrag. Sva sretna što kod mene nema 3 vađenja. Pošto sam jako blizu doma,sada ležim i čitam, a uskoro krećem na vađenje.
    Angie, čestitam za kuću, znam kakva je to sreća i uzbuđenje jer i mi smo iz podstanarstva selili u svoju kućicu. 

C1M4
    06. Kolovoz 2019. 09:54

Angie odlično to i nije toliko daleko od vg, baš mi je drago zbog vas^^
    Hvala vam svima, nalazi su gotovi za 7-14 dana nadamo se da ćemo idući tjedan saznati na čemu smo
    Vidim da je jedna od vas napisala kako čeka curicu, čestitke
    Jaivanpa sretno na pregledu, držim fige da sve bude super i javi se kad završiš

lupe
    06. Kolovoz 2019. 10:12

Lala27, hvalaaa 🤭🥰 pisala sam davno nešto malo, pa sam zbog obaveza malo izbivala ali sada sam tu i bas se veselim čuti sva iskustva 
    Termin je 12.11. 😊

Angie1205
    06. Kolovoz 2019. 10:16

C1M4 ma mi jedva cekamo da se maknemo iz grada, nije to vise za nas, i predugo smo vec ovdje 😂
    Mi smo preaktivni za stan i mi tu dodjemo samo prespavat, kak veli mm. 🤪
    Jaivanpa zao mi je radi nalaza al znas i sama da se sada moras smiriti, i radi sebe i radi bebe, sve se to da rijesiti. 😉

Točkica37
    06. Kolovoz 2019. 10:22

Jaivanpa  sigurno postoji nacin da ce ti to iznivelirat tak da nemoj brinut

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

lorija
    06. Kolovoz 2019. 10:26

crnokosa

lorija

Jutroo cure. Sretnoo na pregledima danas!!
    I C1M4 i Jaivanpasretno s pretragama! Nek bude sve kako vi prezeljkujete 🙏
    Lavicemislim da je stvar upravo u tom GERB sta si napisala.
    U subotu si mozda samo sa tom hranom probudila crijevni taj proces i sad se treba smiriti. Ne znam, basam 🙈 al bi ti laicki preporucila ipak caj od kamilice ona je umirujuca.
    Crnokosa cestitke za pregled!! Samo nek je u redu. Pretpostavljam da ti je radjen mini anomaly. Jesi li radila ti briseve? Pitam s obzirom da si i ti u De,pavda vidim "disu" li nam doktori isto, jer ja jos nisam. I daj novi termin za listu btw.

Nisam još radila briseve.Bas sam zadovoljna ovim svojim doktorom i pristupom ovdje.
    Termin je između 14.2
    U kojoj si ti pokrajini?kako si zadovoljna svojim doktorom?
    🙃🙂

A kad ti je sljedeceg pregleda, da te stavim na listu? ☺ Ja sam u Bayernu i takodjer sam jako zadovoljna. Nekako sam mirnija jer u prvom tromj.nije me nije pregledao vaginalno sto mi je odmah svidjelo pa prepostavljavam da ce sad prateci u Mutterpassu sta slijeduje. A i sam pristup je cista petica. I veliki plus im je sto se sve pretrage obavljaju kod njih. 😀
    Jesi li puno daleko od mene? Bas bi mi trebala jedna babica 😂😂 jos malo pa cu dobiti spisak da zovem babice 😂

samojed
    06. Kolovoz 2019. 10:27

Sretno cure danas na pregledima, jaivanpa nemoj da panicis samo možeš pogoršati ostani smirena koliko god možeš msm da i nije to puno strašno bitno je da je bebica dobra 
    C1M4 da nalazi budu odlični držim fige

Nova19
    06. Kolovoz 2019. 10:29

Drage cure, samo da javim da srčeko kuca kao ludo, vide se već nogice i rukice i kralježnica .... sva sam još pod dojmom 🥰
    Bebica je po računici 4 dana manja, ali ja sam inače imala kasnije ovulacije pa je valjda to to jer taj mjesec nisam pratila trakice 😁
    Još čekam nalaz trombofilije u 14:00 🤗🤗💓💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.