Kamo sreće da se brzo otvaras pa ti ne treba epi! Al kaj ja tu pametujem,imamo jednu babicu medju nama pa nek podijeli koju mudru 🥰 Crnokosa
Dobro jutro svima🤗
Vidim jučer si pisala a ja bila u gužvi totalnoj.
Prvo da se pohvalim jučer prijepodne imali pregled (12+4 sam trudna) i sve je ok sa našom mrvom. Čekamo idući pregled da spol saznamo.🥰
Nakon toga jurila s mužem u Frankfurt i nisam stigla tipkat.
Ugl kaj se tiče epiduralne.
Moje mišljenje je da svaki nas potez ima neki rizik tako i epiduralna.Dakle veće vjerovarnosti su da će vas pregazit auto nego da ćete Ostat invalid od epiduralne.Sorry ak je usporedba predirektna al tako je.
Osobno ne vidim razlog da se bol trpi ako nije potrebno.zivimo u 21 stoljeću.
Sve ima svoje poz i neg strane.
Probajte pa vidite ak ide bez pa ako ne zakasnite trazite epi ako je ne izdrživo.
Ja znam da ću je ja sigurno tražiti mada mi možda i carski ne gine.
Pozz svima super ste mi 🤗😊😘
PREGLEDI
06.8.- Omerta
06.8.-Nova19
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
07.8.- samonezelje
08.8.- Red Fox
08.8.-iva4
08.8.- Angie1205
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
13.8.- Vanessa.
13.8.- Seni1985
16.8.- Angelly
19.8.- mustra
19.8.- Lavica27
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
23.8.- Angie1205
24.8.- C1M4
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
28.8.- Gogga_V
28.8.- Tockica37
29.8.- petra31
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
03.9.- Juno
09.9.- Samojed
Grizli ja nisam hrcak, mm jeja cim vidim npr. na carapama da se nazire prst idu u smece, ne cekam da proviri prst, mm ce nosit poderano samo da mi dokaze da nije za bacit
Ja bi pak svake godine promjenila neki namjestaj ili prefarbala zidove da "osvjezim prostor"
Mikio sestro 😂😂😂😂 ja isto tak
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sretno svima danasssa
Angie a gdje ti klinke idu u skolu? Mi jedan period zivjaeli u ogulincu meni to bilo uzas predaleko od svega...em si vezan autom i sve uf kad se sjetim.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutroo cure. Sretnoo na pregledima danas!!
I C1M4 i Jaivanpa sretno s pretragama! Nek bude sve kako vi prezeljkujete 🙏
Lavice mislim da je stvar upravo u tom GERB sta si napisala.
U subotu si mozda samo sa tom hranom probudila crijevni taj proces i sad se treba smiriti. Ne znam, basam 🙈 al bi ti laicki preporucila ipak caj od kamilice ona je umirujuca.
Crnokosa cestitke za pregled!! Samo nek je u redu. Pretpostavljam da ti je radjen mini anomaly. Jesi li radila ti briseve? Pitam s obzirom da si i ti u De,pavda vidim "disu" li nam doktori isto, jer ja jos nisam. I daj novi termin za listu btw.
Tockice starija ce sad 3.razred u Kumicic a i mladju smo sad tam upisali u 1.razred. Obzirom da je pocetak eto tu, dogovor je za sad nekakav da ostanu tu di jesu bar prvo polugodiste a kasnije bi ih prebacili u Vukovinu.
Veliki plus je to kaj sam ja sad 3 god doma otkako se malac rodi pa cu glumit taxi 🤪
Vidim vi o porodu...ja moram reci da se uopce ne bojim poroda ni bolova. Sami da trudnoca uredno prodje to toga. A onda stisnut zube ko sve majke ovoga svijeta kroz povijest i donijet na svijet svoje dijete.
Da nisam imala traumaticno iskustvo sa spontanim, koji me nakon tableta za kontrakcije toliko strasno izmucio, mozda ne bi ovako cvrsto to govorila.
Ali nijedne me boli nije strah kad znam da je cijena toga rodjenje moga djeteta...
A kad se sjetim one tuge kod spontanog, umkrem u bolovima, a znam da necu roditi..
To je valjda zivot sad, prosla sam nesto pa drukcije gledam...samo nek bude sve u redu i po redu, sve ce ove kosti izdrzati💪
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Lavica,mislim da se netko s tvojim tegobama ne bi trebao cudit da mu je poslije MC -a lose. Te njihove tortilje, pa i povrce cak sl. je puno aditiva da bi dulje ostalo svjeze. Da ne pricam da stara ulja prociscavaju da bi ih natrag koristili. Ja nemam problema s probavom no nakon McD mi je svaki puta tocno kako si opisala. Sad u trudnoci smo i osjetljivije. Zato ni nisam isla vec godinama tamo.
Privatno rodiliste je meni- tko voli nek izvoli 😊 Cure koje su tamo rodile su se sve jako bojale poroda zato su i imale dogovoren carski. Porod s malo boli, ljubaznost i bolju hranu platis 30 k kn.
Sta se dojenja tice, ja sam od nekih frendica cula da im je to bilo gore od poroda 😥 Ja sam inace dojena samo 2 tjedna i nikad zbog toga nisam imala problema... cak dapace. Visoka sam, jaka (sportski tip,), jak imunitet, clanica mense... Tako da ako ne ide ne ide. Ne volim da se nekog psihicki maltretira i pritisce ako ne moze dojit. Dojenje je i trenutno malo pomodarstvo. Naravno,najbolje je za bebu da se doji no ako ne ide, ne ide...
Lavica, pa da, to sam te cak mislila pitati, da ti se nije gastritis "aktivirao" ili nesto... onda mislim da imaju smisla te tegobe koje navodis. Kuzim te skroz, onaj osjecaj kad te zafrce tolko da te znoj oblije. Nadam se da ce ti biti bolje ubrzo.
Crnokosa, cestitam na urednom pregledu!
Ja zovem od 7 ovu svoju gin koja se danas trebala vratiti sa godisnjeg. Bas sam se nadala da cu mozda nju dobiti na telefon, al kak stvari stoje, mozda necu nikog, ocito im je navala kad se nitko ne javlja! Nisam bila kod nje 2 i pol godine, sestra nekad zna biti malo zeznuta, pa reko da se najavim da ne banem samo da mi nebi prigovarala. A doktorica je inace super. Ne znam jel ima netko jos iz grupe da je iz Zapresica ili okolice i vodi ili je vodio trudnocu kod Milene Ekert?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji