Joj cure vi o porodu 🙈 i otvaranju.
Sta cete ako se jednostavno otvorite 8 prstiju kao ja bez ikakvih trudova?? Mislim s obzirom da mi se to vec bilo dogodilo, bojim se da mi se to ne ponovi i uhvati ne daj Boze nespremnu! 🙈 a kako cu roditi to mi je najmanje bitno.
Sto se tice epiduralne i sl. ja sam otvorena za sve opcije. Ako je moderna medicina pronasla nacin da se zenama olaksaju bolovi zasto ne 😊 a sve ima svoje rizike... i zubarska anestezija moze imat posljedice. Moja je frendica 3 puta rodila, prvih dva puta uz epiduralnu a trece bez. Rekla je da je uz epi neopisivo lakse.
Sta se carskog tice, ja sam za ako je nuzan no nikad ga ne bi sama trazila. U poslijednjih nekoliko godina vise je mojih frendica rodilo u privatnom rodilistu u Zg (svi znamo koje je) i sve su rodile carski bez da pokusaju prirodno. I to uz neke glupe razloge npr. da su preuske, a ni jedna od njih bas ne izgleda usko. Mislim... kako su mi sve frendice koje su tamo rodile preuske a od ostalih nitko 😂 A jedna druga frendica koja je imala na porodu 50kg i jako je niska i uska je rodila dvoje djece prirodno, naravno u drzavnim bolnocama.
C1M4 selimo se u Kuče, poslije Vukovine tamo.
Cure drage, ja sam prepremrsava dok nisam trudna i prvu curku sam isla rodit sa 60kg a zatrudnila sa 40kg....slicno i sa drugom a i sada. Kako sam vec rekla, rodila hitro da hitrije ne moze, oporavila se super brzo. Inace....sitnije zene su fleksibilnije nego one jace gradje, tako da mi mrsave smo zapravo u plusu 😉
Curke ja vam zelim LN i sretno sutra na pregledima koje imaju! Meni vec odavno vrijeme za beauty sleep jer sutra šljakam od jutra. Vec mi je polako tesko ic radit jer mi je koncentracija 0 poena..al sam fizicki super pa ne forsam bolovanje. Ipak jedva cekam da se ulijenim i razmazim totalka domeka...
Angie cestitam za kucu!!!!aaaaaa 🎉🎉🎉🎉🙏 bas mi je drago! Jos se budes preselila prije mene haha :) neka!!! Hvala Bogu! Bas sam sretna!!!!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
C1M4 sretno sutra na pregledu tj vađenju krvi!
Hvala svima na zaželjenoj sreći za UZV srca. Nadam se najboljem! ... :) Sretno svima ostalim curkama na pregledima i neka proteknu u dobrom tonu! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼💗💗💗
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sto se tice epiduralne i sl. ja sam otvorena za sve opcije. Ako je moderna medicina pronasla nacin da se zenama olaksaju bolovi zasto ne 😊 a sve ima svoje rizike… i zubarska anestezija moze imat posljedice. Moja je frendica 3 puta rodila, prvih dva puta uz epiduralnu a trece bez. Rekla je da je uz epi neopisivo lakse.
Sta se carskog tice, ja sam za ako je nuzan no nikad ga ne bi sama trazila. U poslijednjih nekoliko godina vise je mojih frendica rodilo u privatnom rodilistu u Zg (svi znamo koje je) i sve su rodile carski bez da pokusaju prirodno. I to uz neke glupe razloge npr. da su preuske, a ni jedna od njih bas ne izgleda usko. Mislim… kako su mi sve frendice koje su tamo rodile preuske a od ostalih nitko 😂 A jedna druga frendica koja je imala na porodu 50kg i jako je niska i uska je rodila dvoje djece prirodno, naravno u drzavnim bolnocama.
Ta privatna klinika mi je tolko uzasna, danas je postao trend ic rodit na dogovoreni carski. Sve trendseterice to rade 🙄🙄. I onda si tam narucuju frizere i sminkere i novinare da ih dodu slikat na izlasku iz bolnice. Bas mi je to gadljivo uzas.
Mene uzasno strah poroda, trudim se ne razmisljat puno. A nikad mi nebi palo na pamet trazit carski ako nema medicinske indikacije. Epi s druge strane bi, jer zasto ako postoji nesto za ublazit bol nebi to iskoristila.
Mene mozda vise od svega strah dojenja. Znam da je to iracionalan strah, ali ja ja imam tako uzasno osjetljive grudi, ne volim da ih nitko dira 🙈🙈. Ful bi voljela naravno da mogu normano dojit, apsolutno sve prijateljice su mi rekle da je to ako mozes super, al bas me toga strah. Nadam se da ce proc i sve bit ok
Angie cestitke na kuci 🎉🎉
Curama sretno na pregledima sutra. Nakon ovog produzenog vikenda od sutra opet ocekujemo sve lijepe vijesti.
Ja jos 2 tjedna na moru na godisnjem, bas uzivam 😁
Red fox ma sumnjam da je problem kad si prirodno rodila...
Lorija ha ha kamo sreće da ne skuzi da su se po 8 cm otvorile, fuckas epi onda. Ali je po meni epiduralne je za ove duge trudove i sporo otvaranje a ne za izgon.
Cure sretno na pregledima!!!
P.s. muči me nešto. U sub navečer smo bili u Mekicu i pojela sam tortillu wrap i pomfri. Bila mi je malo ljuta na kraju i nisam je dovršila. Došli doma i mi strasno muka i spava mi se (19h). Legla sam na sat vremena,srce mi je htjelo iskocit van. Tlak 90/53, otkucaji 74. Krenulo mi mučno i frkat me u trbuhu. Nikako nisam mogla na wc i cijelu noć me to mucilo. Ujutro napokon uspijem na wc i ko nova. Kroz dan jedem j opet me frce. Navečer opet wc i sve ok iza toga. Sad me noćas opet frkalo al nemogu nista obaviti,već se malo brinem,ovo je već treći dan...
Jutro! Lavica, mozda ti je to ljutkasto krivo sjelo? Kak inace podnosis ljucu hranu? Jesi imala kad problema kakvih sa zeludcem, tipa zgaravica, refluks ili nesto trece? Di te ustvari frce, zeludac il crijeva?? Nebi rekla da je pokvareno bilo.. moguce da ti nije dobro sjelo.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Imam,sve od navedenog😏 GERB, gastritis i cir na želucu koji malo dodje malo ode. Ne mislim da je bilo pokvareno al me crijeva ubijaju. Znaš onaj filing sad ili nikad na wc,smuci ti se se,zafrce me u donjem dijelu trbuha, dodjem na wc i prodje a ništa ne obavim...
Sortiraj odgovore
Najstariji