ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    06. Kolovoz 2019. 13:09

Jaivanpa

Gogasretan ti rođendan, neka si živa i zdrava i vesela 🎂🥳🎈💓
    C1M4drzim ti fige za nalaze, imam neki dobar predosjećaj i vezi njega! Neka me ne prevari!

Čestitam na curici i isprike jer ne mogu se sjetiti o kome se radi, ali neka je ziva i zdrava

Evo ja s došla sa Uzv, kaze kardiologica da je srce uredno, aorte itd, dobro sve prohodno, osjeti se šum na srcu al kao on je uobičajen u trudnoći. Kao nema potrebe da pijem terapiju, sve je to okej u trudnoci, ta kao sinusna tahikardija dođe i prođe. Malo se pogoršava pred kraj ali eto javim se ako kaj bude lose.. Nemam ništa drugo za reci osim da joj vjerujem. Jos cu nalaze dati ginekologu pa cemo vidjeti sta ce reci…kaze ugl da je to nesto strasno jos bi ja to jace osjetila i dosli bi drugi simptomi

Odlično  Drago  mi je baš da je to jedan od trudnickih simptoma  i da nije opasno nista kako možda tebi  izgleda tada kad srce  jace lupka. I meni nekad dodje  pa mi nije prijatno jer sam navikla da ne lupa brzo  i jako. Hvala  ti na cestitci, Lala  i tebi  takodjer. Radujem se bebici  i drago  mi je sto je sa mnom  na rodjendan  u stomaku. 😍🥰 cini mi se da i ja osjetim  leptirice drugacije  od probavnih smetnji ili rada crijeva. Osluskujem  i nadam se da je to to. Ponekad svako  2 dan ili kad pijem  hladne vode. 
    I ja cestitam jos jednoj novoj curi na djevojčici.

C1M4
    06. Kolovoz 2019. 13:09

Držim vas za riječ i vjerujem vašim predosjećajima i ja imam dobar predosjećaj, ali me strah ako se opustim da će nešto loše biti

C1M4
    06. Kolovoz 2019. 13:12

Jaivanpa

Gogasretan ti rođendan, neka si živa i zdrava i vesela 🎂🥳🎈💓
    C1M4drzim ti fige za nalaze, imam neki dobar predosjećaj i vezi njega! Neka me ne prevari!

Čestitam na curici i isprike jer ne mogu se sjetiti o kome se radi, ali neka je ziva i zdrava

Evo ja s došla sa Uzv, kaze kardiologica da je srce uredno, aorte itd, dobro sve prohodno, osjeti se šum na srcu al kao on je uobičajen u trudnoći. Kao nema potrebe da pijem terapiju, sve je to okej u trudnoci, ta kao sinusna tahikardija dođe i prođe. Malo se pogoršava pred kraj ali eto javim se ako kaj bude lose.. Nemam ništa drugo za reci osim da joj vjerujem. Jos cu nalaze dati ginekologu pa cemo vidjeti sta ce reci…kaze ugl da je to nesto strasno jos bi ja to jace osjetila i dosli bi drugi simptomi

Tako je kako ti je i rekla^^ bitno je da se ti ne splašiš kad dođe tako napad tahikardije nego da razmišljaš kako je to prolazno stanje i dišeš kao "sportaš", udahni duboko na nos i izdahni na usta polako onako i srce će se smiriti i nemoj se opterećivati time jer će stres samo štetiti bebici znam da je neugodan osjećaj pogotovo kad legnem spavati pa osjetim ta lupanja, ali utuviš si u glavu da je to sve normalno i prolazno i odmah je lakše^^

• thinkpink1
    06. Kolovoz 2019. 13:14

Jaivanpa

Cekala sam da se javis sa komplet obradom...👌
    Moguce da je zbog hormonalnog disbalansa poremećen ritam srca. Neka je svo zlo u tome i da prođe s porodom... možda da pitas ginica dal smiješ popiti normabel da te smiri kad osjetis tahikardiju, da te dodatno jos ne uznemiri to nabijanje i ubrzano lupanje, jer covjek se ne osjeca ugodno. Ja znam po sebi, kako sam na euthyroxu, znaju mi se pojaviti palpitacije zbog štitnjače, na kratko al se pojavi i prođe samo od sebe, i nije nimalo ugodno...

annika
    06. Kolovoz 2019. 13:21

pozdrav cure
    čestitam Angie na kućici, i mi u 60 kv imamo još i suprugov ured tako da razumijem sreću. uživaj
    Jaivanpa drago mi je da je sve na kraju u redu sa srcem
    mi se vratili s mora i meni se tako vratile mučnineužas. kako smo putovali dugo probava mi nije radila najbolje i sad mi je fino hemić koji sam zaradila na prvom porodu iskočio. mazuckam se nekom kremom, nadam se da ću ga se riješiti

[iimg]

• Lala27
    06. Kolovoz 2019. 13:22

C1M4  Mnogo je slučajeva gdje su rekli loš rezultat, pa kasnije nifty ili amnio sve u redu, zato se opusti do rezultata, čekamo zajedno sa tobom lijepe vijesti 😄 

Nema nam Ane, sjećate li se šta je tačno njoj rečeno, cista, zar ne? Nadam se da će se i ona javiti sa lijepim vijestima 

Aristea
    06. Kolovoz 2019. 13:26

Osjecaj je preodvratan, ko da ces umrijeti. Sam čekaš da se onesvijestiš...nedao Bog nikome.lako kaj ono samo lupa al ono u tijelu je strašno. Hvala 💓

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Omerta
    06. Kolovoz 2019. 13:30

LoSa84

Omereta bojim se da je sad puno liječnika na godišnjem pa uzimaju samo hitnije. Moze ti tvoja doktorica pogledati parametre na uzv pa te posalje samo na vadenje krvi.

Pa to ona tako i radi, samo sto kaze da je rok do 13+0, a ja sam danas toliko tako da eto po njenom nisam stigla. Nazvat cu ju jos jednom i pitati da li me moze primiti ili ne sutra.. mislim kao sto su vec rekli iz Petrove, da nije stvar sad jedan dan vise manje nego da na uzv crl ne prelazi 75mm jer nakon tog ne vade vise krv jer ne mogu unijeti te parametre u kompjuter i izracunati rizik.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Aristea
    06. Kolovoz 2019. 13:32

Lala27

C1M4Mnogo je slučajeva gdje su rekli loš rezultat, pa kasnije nifty ili amnio sve u redu, zato se opusti do rezultata, čekamo zajedno sa tobom lijepe vijesti 😄

Nema nam Ane, sjećate li se šta je tačno njoj rečeno, cista, zar ne? Nadam se da će se i ona javiti sa lijepim vijestima

Da, mislim da je bila cista bebi u glavi ili sam nešto krivo zapamtila?

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Omerta
    06. Kolovoz 2019. 13:32

Iva, pitala sam za elektronsku uputnicu u Petrovoj, pa mi kaze zenska da svejedno moram imati i onu "fizicku" tj. dvije, jer im to dodje ko dokument tipa osobna kad dodjem tamo. Mislim evo, ja ne znam jel ovo neki ludi dan il samo meni svi preko telefona govore suprotno od ovog sto od vas citam.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.