Hvala vam zene i drzite fige🤞🏻😁
Angie pa to je sjajno, bas mi je drago😁 isto negdje u vg ili?^^
Da vas pitam, jesu vas ikad jako boljela leda i zdjelica, znaci vec pola sata se tu frcem kao da me netko pokusava rastavit🤦🏼♀️
Eleonore obavezno razgovaraj o svemu sa ginekologom moj je savjet... bolje da zna više nego manje... i ti ćeš se bolje osjećati ako kažeš sve šta misliš i šta te muci, bit ćeš mirnija 😉
Cure, trebam pomoć i odgovor na jedno konkretno pitanje, ako koja zna. Iscitavam vec satima i ne mogu naci podatak koji mi je trenutno jako bitan.
Za vrijeme porodiljnog u Hrvatskoj za zaposlene mame, tko plaća doprinose, poslodavac ili država?
Jutro! Tinchi ti si uvijek dobrodosla i sve ti drzimo fige da se pridruzis grupi s novim lijepim vijestima cim budes spremna 😉
Ja se stvarno ne migu pozalit na svekrvu. Vidim da ima bas svakakvih iskustava, al moja je super. Mi svi zivimo u zg (moja mama, sveki, mi) i vidamo se, ne precesto al ne ni rijetko. I ja mislim da cu imat maksimalnu pomoc kad rodim. Mama mi je ponudila da dode kuhat i spremat, a mislim da bi svekrva isto da trazim, jer je bila super prema sogorici kad su oni dobili dijete. Nije se nikad ni spomenulo da bi ja nekog trebala dvorit.
Losamene od kad sam dosla na more uzasno boljele podlaktice, trnule mi po noci. Bas uzas. Onda sam si uzela nekoliko jastuka i sad nekak spavam na povisenom pa je proslo. Jel pijes magnezij?
Pijem magnezij...stavila sam oblog na nogu i danas se kupala u moru i sad mi super 😊 Ja ssm inace, kako kjudi vele, jako energicna osoba pa kad se krecem radim nagle pokrete, ksd se dizem iz kreveta ko da skocim i sl. No ocito cu morat usporit. Sad nekako osjecam svaki nagli pokret, posebno u trtici. Inace smo na moru u iznajmljemom apartmanu i na krevetu je samo ona kao spužva, ko da nema madraca 🤔 uzasno je tvrdo... tko zna hocu li se ujutro moci dic iz kreveta 😂
Cure, pomoć.
Malo prije smo večerali, muž je radio onaj kruh sa začinskim biljem.. i pojela sam komadić (doslovno mali komadicak) i osjetila da je čudnog okusa, naime bio je pljesnjiv.
Mislite da može nešto biti? Nije meni do mene, već do bebe :/
Cure, pomoć.
Malo prije smo večerali, muž je radio onaj kruh sa začinskim biljem.. i pojela sam komadić (doslovno mali komadicak) i osjetila da je čudnog okusa, naime bio je pljesnjiv.
Mislite da može nešto biti? Nije meni do mene, već do bebe :/
Ma nista ti od komadica ne moze biti :)
Eleonore, to će.procjenit dr kad dodjes na preglede pod kraj u bolnicu. Moja prijateljica je imala ,58kg na porodu,užasno uska a na kraju rodila malu 4300 prirodno.
Redfox zbog nekog razloga bi morala čekati nakon carskog da prodju dvije godine ili? Jer 1.5 -2 god trebaju od poroda do poroda u slučaju carskog proc (ako sam cula dosta zena da su i prije)
Bee17 kad si na bolovanju tj.komplikacijama si 100% na državi,više firma ne plaća ništa...pretpostavljam da je tako i za porodiljni..neka mama koja je to prosla zna bolje
Lavica tak su mi rekli, valjda da drugi put mogu prirodno roditi. Znam i ja da su neke zene imale manji razmak al vjerojatno je preporucljivo sto duze. Inace preporucju da razmak izmedu trudnoca bude kolko je trudnoca trajala, a meni su rekli da mozemo probati 3 mjeseca nakon poroda. Ostala sam trudna 4 mjeseca nakon poroda al nisu spominjali da je to neki problem.
Cure sretno sutra svima 🤞🏻🤞🏻 čekamo vas s lijepim vijestima 🥰
Angie čestitam 👏🏻 i da u petak sve prođe dobro 🤞🏻🤞🏻
Grizli mogla si kod mene doći peglati 🙈🙈 ja to živa ne mogu, em nemam želje za tim em roba nakon što ju ispeglam izgleda zgužvanije nego prije peglanja i par majica divnih je stradalo 🤣🤣
Porod 🤔🤔 ja se trudim još ne razmišljati o tome, za sad me nije panika a vidjet ćemo kako će biti kad se sve približi 🙈🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji