ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena10
    06. Kolovoz 2019. 08:28

Jutro djevojke.😊😊
    Sretno danas svima, javite nam lijepe vijesti!😊🙈

Ja sam Vas jučer još  htjela pitati, naletjela sam na neki proizvod na netu, zovu se Multi-mam komprese ..
    Tipa 105 kn je 12 komada, pa sam se malo raspitivala za njih, i navodno da su puni pogodak.. Jesu zato skupe, ali žena kaže da vrijede duplo od toga... staviti ću vam link pa pročekirajte, recite Vaše mišljenje..  
    Ja se sjećam svojih sogorica.. one su za prve dane dojenja vikale da bi rađe opet trudove, nego tu bol😂
    https://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/multi-mam/multi-mam-komprese

Lavica27
    06. Kolovoz 2019. 08:28

Losa ma mene obično kao reakcija želuca boli točno u ulicu di u prsnom.kosu i onda znam da sam zaje*ala al sad me baš ispod pupka do dolje. Na momente dam se osjećala ko da imam trudove,usrala sam se doslovce. Sad sam došla na posao i malo mi se kao smirilo al nisam još svoja...neznam sto je a popijem da malo prodje ili smiri. 

06. Kolovoz 2019. 08:32

lorija

Jutroo cure. Sretnoo na pregledima danas!!
    I C1M4 i Jaivanpasretno s pretragama! Nek bude sve kako vi prezeljkujete 🙏
    Lavicemislim da je stvar upravo u tom GERB sta si napisala.
    U subotu si mozda samo sa tom hranom probudila crijevni taj proces i sad se treba smiriti. Ne znam, basam 🙈 al bi ti laicki preporucila ipak caj od kamilice ona je umirujuca.
    Crnokosa cestitke za pregled!! Samo nek je u redu. Pretpostavljam da ti je radjen mini anomaly. Jesi li radila ti briseve? Pitam s obzirom da si i ti u De,pavda vidim "disu" li nam doktori isto, jer ja jos nisam. I daj novi termin za listu btw.

Nisam još radila briseve.Bas sam zadovoljna ovim svojim doktorom i pristupom ovdje.
    Termin je između 14.2 
    U kojoj si ti pokrajini?kako si zadovoljna svojim doktorom?
    🙃🙂

lupe
    06. Kolovoz 2019. 08:36

Meni je sljedeći pregled 22.8. i ne mogu dočekati vidjeti svoju curicu 🙈 
    Da, nisam ovdje podijelila, čekamo Curicu 🥰🎀

Ginekolog mi je rekao da do sljedeceg pregleda moram obaviti neke pretrage, uključujući i OGTT. 
    Sa nekoliko strana sam čula da je grdi dio kada se ta glukoza mora popiti? 
    Ima netko iskustva s tim? Gdje ste radile pretragu? 

Lavica27
    06. Kolovoz 2019. 08:37

Crnokosa čestitam za pregled!! Zašto sam ja mislila da si ti u HR?

06. Kolovoz 2019. 08:56

Lavica27

Losa ma meneobično kao reakcija želuca boli točno u ulicu di u prsnom.kosu i onda znam da sam zaje*ala al sad me baš ispod pupka do dolje. Na momente dam se osjećala ko da imam trudove,usrala sam se doslovce. Sad sam došla na posao i malo mi se kao smirilo al nisam još svoja…neznam sto je a popijem da malo prodje ili smiri.

Tokom trudnoce se malo i sve unutra "razmjesti" pa moguce da probava drugacije radi. Bas sam neki dan gledala na netu gdje se crijeva pomaknu u trudnoci i izgleda da prema gore 🤔

06. Kolovoz 2019. 09:07

Lavica27

Crnokosa čestitam za pregled!! Zašto sam ja mislila da si ti u HR?

Nemam pojma.

Pisala sam prije da sam radila  kod nas i za preporuku kod doktora Hafnera.mozda zato?
    😊

• Lala27
    06. Kolovoz 2019. 09:09

Jutro curke, sretno na pregledima danas 😄

Omerta Ti onda ne ideš danas kako piše na listi? Čini mi se da si spominjala i četvrtak, zbog dragog, a možda sam i pomiješala nešto 😂

Lupe Izvini, ja se ne sjećam da si nam do sad pisala, mislim da te nemamo na listi, pa ako hoćeš daj i termin porođaja, da te ubacim i čestitam na curici 😍

Grizli
    06. Kolovoz 2019. 09:16

Jutro! Sretno svima danas na pregledima! Crnokosa cestitam na urednom uzv i hvala na objašnjenju epi. Takve info su meni zaista bitne.
    Lavica ako imas gebr onda je vjerojatno od toga. Iziritirano od ljutoga a u trudnoci znas da smo joy osjetljivije. Drzi se i da brzo prodje. Sad samo lagana hrana. I drugi put wrap bez ljutog to ja uvijek narucim. ☺️
    Mala.le tocno to uopce me nije strah poroda kad znam da je to happy end cijele price. Ili bolje receno happy start! 

Aristea
    06. Kolovoz 2019. 09:28

Evo mama mi dala nalaz pa čekam...srce kuca od 70 otkucaja do 164....😣 Pise da mi tahikardija traje 8 h i 20 min.bas se brinem ali moram ostati smirena. Samo ce jos vise divljati

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.