Evo mama mi dala nalaz pa čekam…srce kuca od 70 otkucaja do 164….😣 Pise da mi tahikardija traje 8 h i 20 min.bas se brinem ali moram ostati smirena. Samo ce jos vise divljati
I da, ukoliko bude potrebno, postoje tablete za tahikardiju koje se smiju koristiti u trudnoći, ja sam ih mogla dobiti, ali sam u dogovoru s kardiologom odlučila da neću već da ću doći k njemu ukoliko mi bude loše i ako mi budu potrebne
Angie ,čestitam na kući :) i mi smo trenutno u stanu ali planiramo gradnju kucu ,samo nikako dočekati sve papire .
Čestitam cure svima na dobrim pregledima ,nadam se sa će i ostali biti takvi :)
Sto se tiče porođaja ,još nisam počela razmišljati o tome ,nekako sam vise opterećena tim da sve dobro prođe u trudnoći . Sto se tiče carskog ,nadam se da neću morati na njega čisto zbog oporavka koji dugo traje ali nemam ništa ni protiv toga tko bas želi ići - svatko ima pravo izbora . Da imam viska novaca definitivno bih išla u privatnu klinku ,ne toliko zbog poroda jer realno boljet će gdje god da smo koliko zbog toga da se prema tebi ponašaju kao ljuskom biću . Kod nas u bolnici ima svakakvih priča ,valjda ovisi na koga naletiš - zato će muž biti samnom pa se nadam da će biti malo ljubazniji
Goga sretan ti rođendan 🎂🎉 da sve prođe u najbolje redu do kraja i da ti se ostvare sve želje 😘😘
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Lorija slijedeci je 2.9
Ja sam ti u Hessenu 🤗
Vidim ti si tjedan dana trudnoća veća od mene
Znaci tu smo negdje
Prva beba?
Ja sam sad totalna zbunjola! Evo sto kaze moja gin koja ima dogovor sa vinogradskom, znaci za ovu pretragu (rani probir) radi uzv od 11 do 13tj. ona i onda samo u bolnicu na vadjenje krvi, ali kao ne radi se do 13+6 nego tocno do 13+0. I kao ako na to ne stignem onda sljedeci tek izmedju 15-18tj. Mislim svasta.. svagdje gdje god citam i tko je god spomenuo pise 11+4 do 13+6 za kombinirani (uzv/double). Na kraju sam sad nazvala laboratorij i vele mi tamo da u biti nije bitno dal je tocno 13+0 ili 13+6 nego da CRL na uzv ne prelazi 7.5. Ako prelazi tu brojku onda mi krv uopce nece vaditi.WTF????? Nek me pliz neko prosvijetli!!! Jos cu Petrovu nazvati da vidim kakva je fora kod njih..
Ma Omerta…ja sam u prvoj bila na 13+0 ili 13+1, CRL je bio ,7,2mm u Petrovoj sam vadila i imala sam fore do ,13+6. Šta se zezaš, odi privatno 300kuna i mirne glave si…
Privatnika si trenutno ne mozemo priustiti. Ali zvala sam ipak Vili da se raspitam. 400kn uzv i vadjenje krvi 350 u Breyeru ispod njih. Ali mi veli da nemam bas sad puno vremena, mislim zbog narucivanja ako se odlucim kod njih. Rok do kojeg vade krv u Breyeru za to je isto ako je velicina CRL do 76mm. I idealni tjedni su od 12+1. Ma joj da popizdis.. Bezveze sam tolko cekala, mogla sam vec prosli tjedan kod zamjene ici, ali ne, ja njih slusam da mogu do 13+6 i nek cekam dok mi se moja gin vrati. Mislila sam ici u cetvrtak sa 13+2 i vodit dragog (kad zeli ici), al da sam znala ovo sto sad znam isla bi vec danas. Gubljenje vremena i rekla kazala..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Gogicaaa sve najbolje i da ti se ostvare sve želje!
Iva tako je, danas samo Nifty, a sutra pregled da vidimo bebolina
Gogaa sretan ti rodjendan!! 🎂🍹💝🎉🎈
Cureee, jel imala koja problema sa proljevom do sada?🙈
Mene vec evo treci dan ujutro i navecer uhvati. Jel moguce od viska magnezija? Da probam prestat pit extra magnezij da vidim hoce bit kaj drugacije?
Ja sam sad totalna zbunjola! Evo sto kaze moja gin koja ima dogovor sa vinogradskom, znaci za ovu pretragu (rani probir) radi uzv od 11 do 13tj. ona i onda samo u bolnicu na vadjenje krvi, ali kao ne radi se do 13+6 nego tocno do 13+0. I kao ako na to ne stignem onda sljedeci tek izmedju 15-18tj. Mislim svasta.. svagdje gdje god citam i tko je god spomenuo pise 11+4 do 13+6 za kombinirani (uzv/double). Na kraju sam sad nazvala laboratorij i vele mi tamo da u biti nije bitno dal je tocno 13+0 ili 13+6 nego da CRL na uzv ne prelazi 7.5. Ako prelazi tu brojku onda mi krv uopce nece vaditi.WTF????? Nek me pliz neko prosvijetli!!! Jos cu Petrovu nazvati da vidim kakva je fora kod njih..
Ma Omerta…ja sam u prvoj bila na 13+0 ili 13+1, CRL je bio ,7,2mm u Petrovoj sam vadila i imala sam fore do ,13+6. Šta se zezaš, odi privatno 300kuna i mirne glave si…
Privatnika si trenutno ne mozemo priustiti. Ali zvala sam ipak Vili da se raspitam. 400kn uzv i vadjenje krvi 350 u Breyeru ispod njih. Ali mi veli da nemam bas sad puno vremena, mislim zbog narucivanja ako se odlucim kod njih. Rok do kojeg vade krv u Breyeru za to je isto ako je velicina CRL do 76mm. I idealni tjedni su od 12+1. Ma joj da popizdis.. Bezveze sam tolko cekala, mogla sam vec prosli tjedan kod zamjene ici, ali ne, ja njih slusam da mogu do 13+6 i nek cekam dok mi se moja gin vrati. Mislila sam ici u cetvrtak sa 13+2 i vodit dragog (kad zeli ici), al da sam znala ovo sto sad znam isla bi vec danas. Gubljenje vremena i rekla kazala..
Omerta pa zašto ne kažeš svojoj gin da ti napiše uputnicu za petrovu? Ja spadam geografski pod Vinogradsku i sam me pitao hoću u Vinogradsku il petrovu. I odmah sutra odes i to je to...
LoSa84onda je to neki smijesan simptom trudnoce😀..dobro da nisam jedina.Valjda ce to prestat tako rast kad rodimo😝
Reci mi koje vitamine pijes?
Ja sam jucer kupila sumece tablete koje u sebi imaju vitamin C,B,D,A,folnu kiselinu,magnezij i kalij.Ja ne znam uopce dali bilo sta na svoju ruku mogu uzet?
Mislim..to su sumece tablete?🙊🙉🙈
Ja uzimam prenatal plus omegu (sad u drugom tromjesjecju) plus jos magnezij sumeci.
Sortiraj odgovore
Najstariji