ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    06. Kolovoz 2019. 12:17

Pozdrav curke, nikako natipkat, stalno zvrnda mob...
    Gogi sretan rockas🥳🥳🥳 😘😘😘
    Lijepo dan poceo sa dobrim nalazima pregleda🤗🤗🤗
    C¹M⁴ nadam se da ce nalaz Nifty-a biti uredan🥰🥰🥰
    Ja sam ga radila proslu srijedu (Nifty plus), isto se nadam dobrom nalazu jer je dr.na mini anomaly scan-u rekla da je sve ok i da ne bi trebalo biti problema s rezultatom...
    ❤❤❤

C1M4
    06. Kolovoz 2019. 12:17

Hvala ti Ivice draga bitno mi je samo eto da znamo što očekivati ali znam da će mi ovi dani bit ogroman stres do rezultata uh..

C1M4
    06. Kolovoz 2019. 12:20

Think hvala ti i tebi želim uredne rezultate i čim je i na anomaly scanu bilo uredno sve, znam da bude i nalaz

Točkica37
    06. Kolovoz 2019. 12:29

Angie mene isto frče od jucer...nemam pojma sta je

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Gogaa_V
    06. Kolovoz 2019. 12:32

Hvala  cure  puno  svima.❤🥰
    Angie isto  imam  dijareju  par dana  i primjetila sam da mi smetaju prenetali pa sa ih prestala  piti , promjenit  cu  proizvidjaca,  i isto  sam smanjila  magnezijum pijem samo kad podju  grcevi. Ako nekoj  mami odgovara  elevit prenatal  za 2 tromjesecje  mogu pokloniti poslati poštom da ne kupujete. Popila sam ih svega desetak.

Omerta
    06. Kolovoz 2019. 12:34

Lavica27

Omerta pa zašto ne kažeš svojoj gin da ti napiše uputnicu za petrovu? Ja spadam geografski pod Vinogradsku i sam me pitao hoću u Vinogradsku il petrovu. I odmah sutra odes i to je to…

Rekla mi je gin da nazovem Petrovu, sad im se valjda otvara linija za pozive za uzv. A za vadjenje krvi sam vec zvala al se neki zbunjeni lik javio da ne zna on takve detalje (do kad je rok), da zovem poslje 14h. Hocu samo 100% potvrdnu informaciju do kad oni to sve rade da ne dobijem i od njih odbijenicu ako dodjem tamo.  Al opet ne mogu obavit nis prije cetvrtka ujutro jer sad vise ne stignem kod gin po uputnicu, sutra radi popodne. Osim da salju elektronski, a to je u Hr nemoguca misija.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Lala27
    06. Kolovoz 2019. 12:45

Omerta Nemoj se nervirati 😘, tako ti je to sa našim zdravstvom

C1M4 Držimo fige za dobar nalaz, baš mislim da će biti i da su te samo bezveze uplašili

Jaivanpa Cure su ti već rekle, sve se to može držati pod kontrolom, samo polako 

Lupe Dodaću te na našu bogatu listu 😄

• Lala27
    06. Kolovoz 2019. 12:46

I naravno, sretan rođendan Goga  😍 Znam da si ove godine i izgubila, ali takođe si i dobila, to je sve život, budi srećna 💞

06. Kolovoz 2019. 12:56

Magnezij moze potaknuti probavu, ovisno kako kome djeluje. Zato se npr. za probavu pije Donat Mg koji ima puno magnezija. 
    Omereta bojim se da je sad puno liječnika na godišnjem pa uzimaju samo hitnije. Moze ti tvoja doktorica pogledati parametre na uzv pa te posalje samo na vadenje krvi.

Aristea
    06. Kolovoz 2019. 13:02

Goga sretan ti rođendan, neka si živa i zdrava i vesela 🎂🥳🎈💓
    C1M4 drzim ti fige za nalaze, imam neki dobar predosjećaj i vezi njega! Neka me ne prevari!

Čestitam na curici i isprike jer ne mogu se sjetiti o kome se radi, ali neka je ziva i zdrava

Evo ja s došla sa Uzv, kaze kardiologica da je srce uredno, aorte itd, dobro sve prohodno, osjeti se šum na srcu al kao on je uobičajen u trudnoći. Kao nema potrebe da pijem terapiju, sve je to okej u trudnoci, ta kao sinusna tahikardija dođe i prođe. Malo se pogoršava pred kraj ali eto javim se ako kaj bude lose.. Nemam ništa drugo za reci osim da joj vjerujem. Jos cu nalaze dati ginekologu pa cemo vidjeti sta ce reci...kaze ugl da je to nesto strasno jos bi ja to jace osjetila i dosli bi drugi simptomi 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.