Ma zenooo jel tako da si mi vec bila rekla? 🙈🙈
Ooo bice sam nasla stariju listu. Hahhaha
Lorija ja sam ti bila rekla ali sam nestala bez traga😂
Sto se tice poroda i svega o cem ste pricale smatram da se mame jednako muce radaju li one prirodno ili na carski.S epiduralnom ili bez nje.Svaka mama ima pravo birat.I sve donesu na svijet bebace istim putem.Jer svaki izbor vodi na skoro istu bol.Nekima malo lakse..ali opet relativno slicno :)
Kako god se odlucimo rodit mozemo bit ponosne.
PREGLEDI
06.8.- Omerta
06.8.-Nova19
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
07.8.- samonezelje
08.8.- Red Fox
08.8.-iva4
08.8.- Angie1205
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
13.8.- Vanessa.
13.8.- Seni1985
16.8.- Angelly
19.8.- mustra
19.8.- Lavica27
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
23.8.- Angie1205
24.8.- C1M4
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
28.8.- Gogga_V
28.8.- Tockica37
29.8.- petra31
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
03.9.- Juno
09.9.- Samojed
Evo curke nadopisala sam, rovala rovala al spisak nisam uspjela naci 😂
Eleonore nadjoh te i vratih te 😂😂😂 post ti bio ispod liste,ono stvarno 🙊🙈
Epiduralna...hmmm
Neznam al ja je nisam pobornik i mene toga malo strah. Znam da je jako malo slucajeva da nesto podje po zlu al ipak...
Obe sam rodila bez epi i mislim da ce tako biti i sa bracom.
Drugi porod je bio kaos jer je mala bila ukoso nekak i boljelo je al je sve brzo islo i cim sam ju vidjela sve je nestalo, nije postojala vise nikakva bol. Isto tako znam zene koje su se poslije epi oporavljale skoro kao poslije carskog...glavobolje, krizobolje, ne osjecaju jednu nogu i sl a meni to ne treba definitivno da lezim i ne mrdam. Sve se izdura. Eventualno da porod traje satima i da se zakomplicira onda bi opcija bio carski ili u laksem slucaju epi al opet pitanje je kolko se brzo krene zena otvarati, nekad bude prekasno za epi.
Kamo sreće da se brzo otvaras pa ti ne treba epi! Al kaj ja tu pametujem,imamo jednu babicu medju nama pa nek podijeli koju mudru 🥰 Crnokosa
Moje dame :)
Ja sam malo seljo po tom pitanju, jer sam slušala iskustva od kume, šogorica itd itd.. ja to ne smijem ni u ludilu..
Kuma dan danas, nakon 4 godine, žali zbog epiduralne, kaže još uvijek nekad osjeti bol na tom mjestu:/, šogorica je oduševljena, govori ako će ikada opet ići rađati, da ide opet sa epi.
Ja Inače imam teži oblik reumatoidnog artritisa, i doktor je rekao da ni u ludilu to..tako da ja samo pratim što tipkate..
Meni je ovo prva beba, i ja sam jako jako mlada, i iskreno, nije me strah poroda, ni boli, ni trudova... strah me pucanja, i šavova..eto iskreno, samo toga...
Mikio a joj nisam ti ja bas dobra za rasciscivanje prostora. Kod mene ti sve ide po principu ako se ne korsti 1 godinu onda je smece. Moji polude samnom ja sve pobacam. Al volim da mi neko da recimo kutiju punu stavri i da to moram sloziti u prazan prostor. A sto volim montirat namjestaj, aaaa to mi je fetis bas bas. I peglanje isto volim. To mogu doc raditi 😁.
Drage cure ja uopće pojma nemam kakva me bol očekuje. Kako bi trebalo bit sa epiduralnom ili bez, a ako me iz nekog razloga stave na carski onda nemam baš izbora. Tješim se da je to samo jedan dan i da smo svi istim putem došli na ovas svijet. Pa snaći ćemo se već, i druge su se snašle.
Angie super vijesti za kuću, nek se što prije realizira!
Jaivanpa i C1M4 sretno na uzv i niftiju!
I svim curama puno sreće u narednim pregledima!
Sortiraj odgovore
Najstariji