ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    04. Lipanj 2019. 10:34

Evo cure da sa vama podjelim srecu!! Moja manja curka isla danas na upis u 1.razred i super je bila. Dobila je i “medalju” ❤️

tinika
    04. Lipanj 2019. 10:40

HOPSANJEE! Drago mi je da sam Vas uspjela nasmijat i oraspolozit sto mi je i bio cilj, a ne da.nam je zabranjena rijec SEX jer imamo 13 godina ,hopsanje zvuci nekako vise sexy hahaha 😍😍😍😍😍 onda samo HOPSAJTE  a vi koje ne hopsete budete tam druge godine 🤩🤩🤩
    Ja sad bas dosla iz bubamareee, i nosim paketic domaa da vidin kaj sam.dobila,i pokupila na posti od hippa paketic.sve badavaaa 😍😍😍

tinika
    04. Lipanj 2019. 10:41

deewillow
    04. Lipanj 2019. 10:42

Reserved123

Pozdrav cure pratim vas jos od stare teme i nikako da se ukljucim, tako da sam tek danas se uspila registrirat. Zelim vam svima srecu i da sto lakse dodemo do kraja ♥️
    Inace termin mi je 24.11 😍

#Reserved123, mozda nam se bebe rode na isti dan..! 🤭 znas li spol mozda? :) mi cekamo curicu, prva nam je 💗

deewillow
    04. Lipanj 2019. 10:59

mala.le.90.

deewillow

Livia

I meni su oci ispale na starije zene 😅😂😂 Ali nisam se prepoznala 😛
    Zapisala sam sve koje ste se prijavile za tablicu 😉
    deewillowdobrodosla! Koji termin cu ti pisat, 24. ili 26.?
    iva4ne znam ni sama gdje bi se uputila, mozda ti je arena najspretnija jer ima najvise ducana na istom mjestu. Morat cu se i ja zaletit do tamo, ako necu sivat na kraju 😅

Draga Livia, puuunooo hvala! :D ❤ mozda onda 25.11.? I velike isprike radi kasnog odgovora, na kraju sam iduci dan, dakle prosli cetvrtak, otisla na hitni prijem zbog oskudnog neobicnog iscjetka i bolova, medjutim sve je bilo u redu ❣😊

Sta su ti rekli od cega bi mogao biti taj iscjedak? Pitam jer je i meni tako bilo, doktorici slicilo na infekciju pa mi dala vaginalete i sad sam briseve radila za svaki slucaj. Iscjedak mi se povukao nakon prve vaginalete a s bebom je sve ok.

#mala.le.90, nisu nista konkretno rekli, profesorica koja me gledala je napravila kompletan pregled i rekla je da je stvarno sve u uredu, da nista ne brinemo. Cinjenica jest je da je meni ova prva trudnoca, na jednom od posljednjih redovnih trudnickih pregleda utvrdjeno je da je bebica veca od prosjeka, a prije 20.godine zivota, dijagnosticirana mi je uska vagina. Sve u svemu, logicno je da me boli ponekad. A iscjedak je bio vrlo vrlo oskudan, te nije bila prava krva, to sam i sama vidjela. Doslovno nekoliko sitnih tockica.

Plus, dan ranije (vecer) prejela sam se kineske hrane koja mi se inace btw stalno jede 😁 pa su mi savjetvali da ju izbjegavam jer napuhuje, a to pogoduje boli u zdjelici. I da se ne prejedam opcenito 😁
    Nadam se da sam pomogla 🤗

deewillow
    04. Lipanj 2019. 11:02

AnnA

Boli li vas glava? Mene često. Evo i danas. I nikako prestat. Popila sam lekadol ali ne pomaže. Što još u prvom tromjesečju smijemo piti od analgetika? Znam da je paracetamol dozvoljen, za ostalo ne znam .

AnnA, ja sam bila na bolovanju dva dana zbog migrene, kojoj sam i inace sklona. Moja ginekologica iz DZa, rekla je da smijem samo Lupocet, ali kasnije mi je jedna druga u bolnici rekla da u 14., odnosno 15.tjednu trudnoce, mozes sve protiv bolova. Ja ipak nisam nista uzimala za bolove, a nadam se kako necu ni trebati 😁

Livia
    04. Lipanj 2019. 11:03

Annika sretno s kucom! 🤞 Znam kako je, mi smo prije 2 godine kupili zemljiste sa starom kucom, evo sad tek smo dosli do dobivanja gradevinske dozvole, iseljavamo sve stvari od tamo i iduci vikend ju vjerojatno rusimo i gradimo sve ponovo. Jedva cekam da sve bude gotovo. 
    Mari1313, da, blizance nosim 💕
    nemasekirancije slazem se s grizli oko magnezija, on opusta misice pa ako te jako muce grcevi probaj. Magnezijev citrat je bioloski tijelu najiskoristiviji oblik magnezija i najvise ga se apsorbira pa su preporuke da njega pijemo. 
    deewillow dogovoreno, pisem ti 25. onda! I curicu 😍 Zao mi je zbog frke s iscjetkom ali bitno da je beba dobro. ❤️
    Angie bravo za tvoju curku! 😘

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Angie1205
    04. Lipanj 2019. 11:05

Cure, ovi grcevi kaj spominjete...ja nemam grceve al imam uzasnu bol misica, osobito listova...noge me ubijaju. Inace imam problema s desnom nogom radi koljena al sad me listovi bole da kad se pipnem samo krecu mi suze na oci. S cim to ublazit?!?!
    Livia hvala ❤️

Hrabrica
    04. Lipanj 2019. 11:09

Joj blago vama koje smijete... . hopsat 😂😂😂😂 Kak je krenulo uskoro cu i zaboravit kak se to radi 😂😂🙈🙈 muko moja 🙈🙈🙈😂😂😂

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

• nemasekirancije
    04. Lipanj 2019. 11:14

Livia i Grizli..od koliko mg citrat?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.