ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    04. Lipanj 2019. 09:18

Kod nas isto nema ni hopsanja ni sexa...muz je od onih "sta ako se nesto desi" a eto ja bas bi...tako da mi zao mene a ne njega 🤣 
    Dr. nije spominjao ni da smijemo ni da ne smijemo...tako da tlacim muza stalno, kad tad ce popustiti 😂😂

L 💛

• valentina
    04. Lipanj 2019. 09:20

Jutro cure
    Nocas sam bas slabo spavala, probudila se u 2 i nikak zaspat vise do 5, a u 6 buđenje za posao
    Bila gladna, pa zedna, pa vruce, pa tuzna jer mi falio moj sin ( na putovanju je cak vec 6.dan) aahh ti hormoni
    Sto se tice seksa zasad mi sve pase i smijemo, sljedeci pregled imam 10.06. u pon pa cemo vidjet za dalje.
    Sto se tice hrane i tu mi zasad sve pase i sve fino, udebljala sam se cak 4 kg od pocetka trudnoce tako da se stvarno bojim kolika cu biti do kraja
    Ugodan dan vam svima zelim

annika
    04. Lipanj 2019. 09:24

jutro cure!
    Sretan Bajram svima koji slave
    danas slobodan dan pa sam super raspoložena. svu energiju uložim u to da odradim posao normalno i da izdržim mučninu dok sam tamo tako da sam ostatak dana stvarno za ništa, pod ništa mislim i na ovo što se vi spomenule.
    joj cure, dogovorila sam da idemo vidjeti jednu kuću za prodaju. Mi smo u stanu i tijesno nam je i ovako, ne želim ni razmišljati kako će biti kad dodje beba. Držite mi fige da se uspijemo dogovoriti.

[iimg]

• Mari1313
    04. Lipanj 2019. 09:26

Livia ti nosis dvojke? nisam u grupi otpocetka pa sam tek sad skuzila da si napisala dvije srecice :) 

• nemasekirancije
    04. Lipanj 2019. 09:29

Cure, ove koje su imale grcice, do kad ste ih imali?

mala.le.90.
    04. Lipanj 2019. 10:08

Ima li itko da je radio briseve? Ja sam maloprije pa cekam nalaze tjedan dana...
    Sto posto cu imat neku infekciju, jednistavno me mora nesto zakacit haha. I ponovila sam urinokulturu da vidimo gdje je eserihija, bit ce veselo😄

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    04. Lipanj 2019. 10:11

nemasekirancije

Cure, ove koje su imale grcice, do kad ste ih imali?

Ja imam grceve samo ako ne popije magnezij navecer. Kad ga redovito popijem svaki dan nista ni g od grceva, prekjucer navecer zaspala i zaboravila ga popit i jucer cijeli dan grcevi ko menstrualni. Tako da ako ne pijes probaj sa magnezijem ako ti ne izaziva mucnine. Meni u obliku karbonata izaziva mucninu, al kao oksid ili citrat mi je super i zaista kad ga pijem nema nikakih smetnji. Prvo sam mislila da umisljam, al sad sam sigurna da je do toga jer  mi se situavija ponovila par puta taman drugi dan kad nisam njega pila. 

Grizli
    04. Lipanj 2019. 10:13

Annika sretno s kupnjom kuce! 🤞 Da bude bas po vasoj mjeri! Moj muz poludio i kupio auto kad je vidio nalaz bete jer je dokucio da nam u ovaj kolica nece stat. Dosao doma samo sa ugovorom, a ja nagovarala ga na taj auto godinu dana i uvijek je bilo sta ce nam, e pa sad je dosao pameti valjda. 🤣 Tako da zelim i tebi uspjeha puno sa kucom. 

deewillow
    04. Lipanj 2019. 10:20

Livia

I meni su oci ispale na starije zene 😅😂😂 Ali nisam se prepoznala 😛
    Zapisala sam sve koje ste se prijavile za tablicu 😉
    deewillowdobrodosla! Koji termin cu ti pisat, 24. ili 26.?
    iva4ne znam ni sama gdje bi se uputila, mozda ti je arena najspretnija jer ima najvise ducana na istom mjestu. Morat cu se i ja zaletit do tamo, ako necu sivat na kraju 😅

Draga Livia, puuunooo hvala! :D ❤ mozda onda 25.11.? I velike isprike radi kasnog odgovora, na kraju sam iduci dan, dakle prosli cetvrtak, otisla na hitni prijem zbog oskudnog neobicnog iscjetka i bolova, medjutim sve je bilo u redu ❣😊

mala.le.90.
    04. Lipanj 2019. 10:26

deewillow

Livia

I meni su oci ispale na starije zene 😅😂😂 Ali nisam se prepoznala 😛
    Zapisala sam sve koje ste se prijavile za tablicu 😉
    deewillowdobrodosla! Koji termin cu ti pisat, 24. ili 26.?
    iva4ne znam ni sama gdje bi se uputila, mozda ti je arena najspretnija jer ima najvise ducana na istom mjestu. Morat cu se i ja zaletit do tamo, ako necu sivat na kraju 😅

Draga Livia, puuunooo hvala! :D ❤ mozda onda 25.11.? I velike isprike radi kasnog odgovora, na kraju sam iduci dan, dakle prosli cetvrtak, otisla na hitni prijem zbog oskudnog neobicnog iscjetka i bolova, medjutim sve je bilo u redu ❣😊

Sta su ti rekli od cega bi mogao biti taj iscjedak? Pitam jer je i meni tako bilo, doktorici slicilo na infekciju pa mi dala vaginalete i sad sam briseve radila za svaki slucaj. Iscjedak mi se povukao nakon prve vaginalete a s bebom je sve ok.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.