ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    04. Lipanj 2019. 08:48

Srce mi se smije kako sam se samo ismijala sad sama sebi. Gledam hopsanje i na prvu reko šta je sad to, još nešto što ne znam. Bože ko će meni sve ovo popratiti. Ali kad sam došla do kraja skužima 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ eto da i vas malo na smijem 🤣
    Mi jesmo i bilo je dobro. Ja sam opuštena, gin nije niša zabranila ni upozoravala, tako da sam ja s tim ok. Sam se nadam da dragi neće kreniti s onim "šta ako nešta bude bebi". 🤣🤣

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• valentina
    04. Lipanj 2019. 08:48

Srce mi se smije 🤰🏻

valentina

tinika

Vidim da pisete o simptomima.mene svi moji okolo.pitaju kako se osjecam, dal imam mucnine i to.
    A ja nit imam mucnine,niti povracam.
    Samo.me bole cice,imam zgaravicu i muci me nesanica :( dal ima koja od vas da uopce ne povraca i nema neke mucnine jake?

Ja nisam dosad niti jednom povracala, niti nemam mucnine hvala Bogu..nadam se da bude tako i dalje
    Grudi bole, al mislim da nesto manje nego na pocetku, sve je u redu, jedino mi je trbuh napuhnut sve vise prema kraju dana

evo napokon! Idi na lilypie,pa na.forum i obda kopiraj pod potpis UBBCODE

hihihi uspjelaaa hvalaaa

Lavica27
    04. Lipanj 2019. 08:54

Angie1205

Lavice i Maj4 hvala, dakle ipak nisam prosvikala 😂
    U 1.trudnoci nemam pojma kad sam osjetila bebu al nije bilo ovako rano, u 2.trudnoci je bilo nesto ranije al mislim negdje oko 15-16.tjedna, ovo me bas iznenadilo. Inace ja sam mrsavica i ubucam se samo kad sam trudna, moguce sa zato osjetim te treptaje 🥰
    Lucielle cestitam od ❤️, dvije srecice su tu!!
    Kak se tice spavanja…starija nas je ubijalaaaaa, znali smo sjest u auto u 22h i vozit se do Zg, ona naravno zaspi do prvog semafora!! 😂
    Mladja je mogla spavat za pare, i sad je takva! Samo sa joj je jest i spavat! 🤪
    Tako da sve ovisi kakva je beba…mladjoj su pasali zvukovi nape, usisavaca, fena…glasnog tv-a. Cim veca buka ona bolje zaspi 😂

Angie provjereno nije do mrsavosti jer ja sa svojih 65kila ne bi osjetila onda😂😂 U prvoj sam sa 16+4 osjetila. Druga je nažalost sa 11+5 završila ali sam je bar osjetila (ili živim u uvjerenju da jesam). 
    Moja zaspi bez problema al ne daj bože da nas par puta noću ne podsjeti da se budi. Eto sad vec tj dana spava cijelu noc al je u 5.40 spremna i orna i kaze da nece spavat vise. Aaaaaaa🙈

Lucielle vaaaau dvije sreće🥰🥰🥰 Čestitke!!

Hopsanje,sto je to😭😭😭😭

Grizli
    04. Lipanj 2019. 09:02

Srce mi se smije hehehehehe... Nama je zabranjeno jer je ivf trudnoca pa su mi odmah nakon transfera rekli da zaboravimo na to do daljnjeg, sad cemo vidit sto ce nakon pregelda rec. Tako da kod nas susa evo mjesec dana, al iskreno uopce mi nije do toga jer imam osjecaj da sam dole puuuna onog crinone gela koji stavljam ko nafilovana purica se nekad osjecam. Tako da nam ne pada napamet bar meni ne, a muz se drzi moje zelje. 

Maj4
    04. Lipanj 2019. 09:04

Lavica27 Ako sam ja dobro skužila

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Maj4
    04. Lipanj 2019. 09:05

Lavica27 ako sam ja dobro skužila hopsanje, mislila je na seks 🙈 ako nisam krivo protumačila 🤣🤣

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Livia
    04. Lipanj 2019. 09:08

Nisam ni ja isprve skuzila sto je hopsanje 😂 Ali ja ne hopsem, ja se seksam 😬 Nemamo 13 godina pa da je seks zabranjena rijec. 
    Uglavnom, i kod nas je manje vise uobicajeno zasad. Nemamo zabrana a vrlo je vjerojatno da cemo dobit zabranu kad tad u trudnoci pa sad iskoristavamo dom mozemo 😁
    Moje obje cure su spavalice, nasrecu. 😄 Mlada se budi najkasnije u 7, pola 8 ali spava vec dugo cijelu noc pa mi je to ok. Starija vec potegne i do 9. Kolike su sanse da i ovo dvoje srecica spava jednako dobro? 😅😇

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

TinchiSk
    04. Lipanj 2019. 09:09

Jutro, curke! 
    Hopsanje 😂😂😂
    I ja sam prvo zazujala. Nemam baš volje, samo mi se spava i muka mi je. Žao mi je dragog, ali pun je razumijevanja. Proći će valjda i to. 
    Jedva čekam pokrete bebe, baš se tome radujem. 
    Ja sam gladna ujutro kao vuk. Inače ne preskačem doručak, ali jutros bih najradije pola pekare bila kupila. A kad se prejedem, bude mi muka. Nikako ne valja.
    Dobrodošlica novim curama. 
    I sretan Bajram curama koje slave. Mmmm, obožavam baklavu, iako mislim da mi trenutno ne bi tako pasala kao inače. 

Livia
    04. Lipanj 2019. 09:14

Sretan Bajram svima koji slave!
    Posaljite baklavu 😆
    Tinchi ja bi mogla zivjet na pekari sad. Toliko me vuce sve krusno, ne mogu proci blizu pekare a da ne udem unutra 🙈

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Lavica27
    04. Lipanj 2019. 09:16

Bez brige ja sam od prve shvatila sto je hopsanje ali obzirom na to da nam je zabranjeno do daljnjeg već sam pomalo zaboravila kako je pa pitam što je to hopsanje😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.