Maj4, saljem link gdje mozes pogledati i za sampon i mlijeko za tijelo: http://www.cosdna.com/eng/product.php?q=Lactovit+Lactourea
Eleonore cestitam na urednom pregledu!
Mala.le takodjer drago mi je da je sve ok. Nemojmo pretjerivati sada. Uredu je da brinemo i to je prirodno za buduću majku. I ja sam presipitivala sebe itd ali njoj se dogodilo nesto i nije mogla spriječiti, nema smisla sad osluškivati tijelo i na svaku kap sekreta, urina, znoja trcati u hitnu jer se nekoj od nas desilo nešto. Bit će sve kako mora, na neke stvari ne mozemo nažalost utjecati ni da smo 0:24 u bolnici. Super sto je podjelila iskustvo, nažalost manje ljepo ali necemo se sad opteretiti da se može desiti isto i nama daleko bilo. Ajde da probamo ostati pozitivne i malo skrenuti misli sa te teme jer ne pomažemo ni sebi, a vjerovatno ni njoj sto strahujemo i ponavljamo stalno isto.
Hej cure....evo i mene...obavila pregled. Sve je ok, cerviks 42 mm, dr kaze da je zadovoljan kako se sve odvija...i da cemo pratiti iscjedak, ali sad evo sve normalno. Beba je aktivna i vec se smjestila glavicom prema dolje ali jos ne znamo jel curica ili decko.
Za 4 tj moram na UZV u bolnicu pa mozda onda saznamo, tada rade taj anomaly pa ce sve provjeravati. I taj tj idem i kod endokrinologa na UZV stitnjace.
L 💛
Procitala sam da neke od vas koriste i Bio Oil za strije pa bih svakako skrenula paznju da nazalost bio u nazivu proizvoda znaci bas nista. Kako sve zelimo najbolje za bebe onda smo spremne posegnuti i dublje u dep kako bi kupili kvalitetniji proizvod medutim cosdna.com stranica mi je mnogo puta pokazala da proizvodi koje kupim u Bio&Bio ili Terra Organica takoder imaju sastojke koje ne zelim na sebi niti u sebi. Nemam nikakva znanja o kozmetici niti sastojcima pa vjerujem onomu sto procitam u analizi i drzim se toga. Isto kao i za ureaplazmu, nit doktori nit internet se ne slazu uvijek oko toga koliko je rizicna pa je tako i za pojedine sastojke, ali za vecinu sto procitam mogu nedvojbeno sama zakljuciti da je proizvod los ili dobar za mene.
Evo i jedan review bas za Bio Oil: https://amprandom.blogspot.com/2017/07/bio-oil-review.html?m=1
Čestitam na urednim pregledima 👏🏻🥰🥰
BubaMara to sam uspjela naći ali ne znam iščitati 🙈🙈 puno mi se žuti i crveni pa sam zato i pitala.
Slažem se s Gogom, trebamo biti sve pozitivne, naše bebe osjete ako smo pod stresom i u strahu. Na neke stvari nažalost ne možemo utjecati bez obzira koliko pazile i radile kako treba.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Mala.le uh drago mi je da je sve dobro! Bolje da si otišla nego da si se doma stresirala..
Sad se moramo naoružati pozitivom. Taman odoh po probiotike i ručak.
Slažem se s Grizli u vezi šećera, stvarno se može bez toga živit. Ja inaće sam sladokusac i otud i imam kile prije trudnoće premda sam i aktivni vježbač godinama. I ja se sada vraćam na prehranu bez sladoleda i čokolade do daljnjeg.. Jer sam zabušavala zadnji mjesec. Al bez voća ne mogu nikako. A ovo ostalo što jedem je uglavnom stvarno ok. Baš me zanima što će mi biti sa šećerom nakon iduće krvne slike. Vadila sam samo krvnu sliku u vrlo ranoj trudnoći i bio mi je šećer na gornjoj granici ali dr. mi je rekao da je to ok, da se zdravije hranim. Da ćemo ponovit i sad me to čeka nakon idućeg pregleda i OGTT. Uh.
Jedna cura je spomenula da je redila sama kremu protiv strija od kokosovog ulja i aloe gela. To mi se čini privlačno. Žena kod koje sam išla na masaže abdomena prije trudnoće mi je tada preporučila kokosovo ulje za ljeto osim što hrani i hladi kožu, a zimi bademovo ulje.
Maj4, sto je nizi broj kod safety indexa to znaci da je sastojak manje stetan, pa su jos dodatno stavili i boje da se lakse uoce oni stetni (zeleno najmanje stetni, zuto malo ili srednje (ovisno o kolicini sastojka) a crveno najrizicniji sastojci). Klikom na pojedini sastojak mozes procitati zasto je sporan kao i komentare korisnika (ako je netko nesto komentirao.
TinchiSk cuvaj se i polako dan po dan.
U molitvama si mojim 🙏❤
Saljem puno ljubavi i blagoslova.
Maj4, sto je nizi broj kod safety indexa to znaci da je sastojak manje stetan, pa su jos dodatno stavili i boje da se lakse uoce oni stetni (zeleno najmanje stetni, zuto malo ili srednje (ovisno o kolicini sastojka) a crveno najrizicniji sastojci). Klikom na pojedini sastojak mozes procitati zasto je sporan kao i komentare korisnika (ako je netko nesto komentirao.
Hvala ti 🤗
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji