Bubnjara, neki dan je netko rekao da koristi BioOil i znam da ga hrpa trudnica koristi a ja nisam htjela bit babaroga pa opet o sastojcima da ne smaram...
Maj4, i sad konkretno npr. za tvoj gel za tusiranje pise da je sporan retinol i idem pogledati zasto - misljenje farmaceuta: "Za trudnice je potencijalno štetan anti-age serum ili krema s visokom koncentracijom retinola (vitamina A) jer se u koži može pretvoriti u tretinoin koji može djelovati štetno na plod."
Lavoca, ma ni ja ne zelim dizati paniku al Bio Oil me bas zaboli kad vidim da netko koristi 🙈
Hej cure….evo i mene…obavila pregled. Sve je ok, cerviks 42 mm, dr kaze da je zadovoljan kako se sve odvija…i da cemo pratiti iscjedak, ali sad evo sve normalno. Beba je aktivna i vec se smjestila glavicom prema dolje ali jos ne znamo jel curica ili decko.
Za 4 tj moram na UZV u bolnicu pa mozda onda saznamo, tada rade taj anomaly pa ce sve provjeravati. I taj tj idem i kod endokrinologa na UZV stitnjace.
Hej ma nema ti veze što se smjestila glavicom prema dole, tek si u 16.tjednu, beba se još tisuću puta može zarotirati na sve strane svijeta pogotovo sad dok je malecka i ima puno mjesta 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Bok! Evo da se i ja pridružim svijetu foruma, to mi je full novo, al baš imam malo ženskih poznanica svojih godina koje su mjerodavne za savjete, pa mi je ovo jedini izvor uz literaturu i dr.Google. =P
Nama je termin 30.12., dakle sad smo 18+4, prva trudnoća. Još ne znamo spol jer na zadnjem pregledu nismo radili uzv. Čestitke svim ostalim curama na trudnoćama!!! =*
BubaMaraa ne Bubnjara🙄🙄🙄🙄
Crnokosa, prva trudnoca ili?
Hej Lavica27 😊🤗
Da,da prva.
Tebi?
Oprosti ne stignem sve popratit i procitat 😉
Iva sretno s pregledom i svakako javi što su ti rekli^^ i opiši što su radili haha ako nije problem
Samonezelje dobrodošla i čestitam
BubaMara hvala ti puno 😊 znala sam za tu stranicu i prije i baš sam išla danas gledati, jer na kremi ne piše ništa o trudnicama. Ali nisam znala kako se iščitavaju ti rezultati, sad znam za ubuduće 🤗
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Samonezelje dobro na mošla, sretnu i urednu trudnoću ti želim! Koliko godina imaš? Termini su nam tu negdje, meni je prema zadnjoj m. 26.12. Al nekako cijelo vrijeme imam filing da ću ja to malo ranije, al neka sve bude ok do tad pa može i kasnije🤣
I meni je prva trudnoća.
Nick ti je Samo ne zelje? Baš sam se nasmijala kad sam pročitala🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji