Dobrodošle nove djevojke, sretne i uredne trudnoće želim!🙏😊
Čestitke svima na dobrim pregledima! 😊😊😙💕
Jel može pitanje, da sad ne tražim dal je netko imao slično iskustvo..
Radila sam OGTT, rezultat je ovako,
Nataše-4.9(<5.1)
Nakon 60min- 6.1 (<10)
Nakon 120 min-5.6(<8.5)
Moja ginekologica kaže dijeta, ne jest slatko, ugljikohidrate, itd., a ginekologica u petrovoj kaže to je super nalaz.
Kada sam to svojoj ginekoloci(koja je inače genijalna) spomenula to, rekla je onda idi kod nje, nek ti ona potpiše da je to uredan šećer, pa nek te ona dalje kontrolira ???
Jel ima netko slično iskustvo???
Fakat sam malo posrana ostala...(pardon na rječniku.) 😂😂😂
Bok! Evo da se i ja pridružim svijetu foruma, to mi je full novo, al baš imam malo ženskih poznanica svojih godina koje su mjerodavne za savjete, pa mi je ovo jedini izvor uz literaturu i dr.Google. =P
Nama je termin 30.12., dakle sad smo 18+4, prva trudnoća. Još ne znamo spol jer na zadnjem pregledu nismo radili uzv. Čestitke svim ostalim curama na trudnoćama!!! =*
Dobrodošla! 🙂🙂🙂
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Samonezelje otkidam na nick😂😂 Dobro nam došla!
Eleonore, moj savjet je ili stekni brzo povjerenje u doktorici ili ako joj ne vjeruješ promijeni je jer preispitivanje odluka je recept za brigu 0-24. Ako kaže da je ok sve a ne preferira ti što točno, onda joj vjeruj na riječ. Ako postoji razlog za nepovjerenje mijenjaj gin.
Dok mi je na pameti, dobila sam newsletter od BabyLanda i ona kolica koja ste pričali da gledate Kinderkraft 3u1 su na akciji -25% (2599kn).
Pa gledaj…strah imam neki posto je ovdje nazalost bilo dosta losih vijesti i to me uzdrmalo😦..jednostavno se bojim za svoju bebu…ali mislim da nije ona losa ginekologica.Ne znam..razmislit cu..mislim da je nesto da bi svakako rekla..meni isto nije nista tako da..
Hvala svejedno.
Eleonore naravno da svi više manje strahuju od pregleda do pregleda jer ne znaju što se dogadja s bebom ali ti dodjes s pregleda i onda možeš jel stvarno sve ok. Iz iskustva,nemoj si to raditi. Samo si stres stvaras. Ako Kaže da je ok ok je. Vjeruj i uživaj.
Eleonoreušće se vidi i preko uzv-a, meni je moja napisala T oblik.
Cure, ovo je meni 4. trudnoća- imala sam jednu savršenu, jedan spontani u 11. tjednu, jednu koja je počela sa krvarenjem i evo ovu zasad urednu. Morate se opustiti i ne preispitivati sve živo. Ako ne vjerujete ginekologu, prebacite se. Ja samo kratko pročitam što se događa s bebom u kojem tjednu i ostalo ništa. niti provjeravam mjere po netu niti iščitavam nalaze.
samozeljeda Nasty nije napisala što znači tvoj nick ja ga ne bih do poroda skužila. dobrodošla
Slažem se skroz. Meni je do sad sve bilo tak idealno na pregledima, da mi je čudno jel fakat sve tak ok i dal mi ginić sve govori kaj treba... Al ono, vjerujem mu. Njemu sam ja već milijunta trudnoća, a meni je prva.. Jedino planiram uskoro otić do privatne radi 4D uzv-a radi mira u duši i da dobijem slike jer ovaj socijalni niš ne daje.
Al kužim i žene koje imaju paranoju, osobito ak su dulje čekale trudnoću.. pa moraš bit sigurna da si napravila sve u svojoj moći i na vrijeme..
Možda sam ja prenaivna, il me nije još oprala paranoja.
sofi09 Ja sam iz Zagorja pa mi je Ri ipak malo daleko. Već sam ranije čitala negdje da u Ri ima baš specijalizirana masaža za trudnice. Vidla sam da ima u KZŽ u Tuheljskim toplicama, samo ne znam nikog tko je bio. Vjerujem da bih se trebala samo malo raspitat po salonima.. al mi je danas sve teško. =P
Nataše-4.9(<5.1)
Nakon 60min- 6.1 (<10)
Nakon 120 min-5.6(<8.5)
Moja ginekologica kaže dijeta, ne jest slatko, ugljikohidrate, itd., a ginekologica u petrovoj kaže to je super nalaz.
Kada sam to svojoj ginekoloci(koja je inače genijalna) spomenula to, rekla je onda idi kod nje, nek ti ona potpiše da je to uredan šećer, pa nek te ona dalje kontrolira ???
Fakat sam malo posrana ostala…(pardon na rječniku.) 😂😂😂
Po meni je ovo super rezultat ako je sve ispod granica, ne vidim zašto bezveze ograničavati način prehrane, ako nema indikacija za to.. Tipa mene je moja stavila na dijetu jer mi je bio povišen šećer, ali zato što sam jela prije vađenja krvi i sad ona misli kako sam ja na dijeti, a ja počela opet normalno papati jer mi ne paše ona dijeta i kod nje sve super ni ne kuži, doduše pazim da jedem zdravo i da ne jedem slatko i da ne pijem koje kakve gluposti, ali ne namjeravam se ograničavati na jednu šnitu kruha ujutro i 50g maslaca ako me traži da jedem kako spada.. To je moje mišljenje.
Nataše-4.9(&lt;5.1)
Nakon 60min- 6.1 (&lt;10)
Nakon 120 min-5.6(&lt;8.5)
Fakat sam malo posrana ostala…(pardon na rječniku.) 😂😂😂
Po meni je ovo super rezultat ako je sve ispod granica, ne vidim zašto bezveze ograničavati način prehrane, ako nema indikacija za to.. Tipa mene je moja stavila na dijetu jer mi je bio povišen šećer, ali zato što sam jela prije vađenja krvi i sad ona misli kako sam ja na dijeti, a ja počela opet normalno papati jer mi ne paše ona dijeta i kod nje sve super ni ne kuži, doduše pazim da jedem zdravo i da ne jedem slatko i da ne pijem koje kakve gluposti, ali ne namjeravam se ograničavati na jednu šnitu kruha ujutro i 50g maslaca ako me traži da jedem kako spada.. To je moje mišljenje.
I šećer mi je uredan, čak ga i doma mjerim, imam onaj aparat
Meni je bio 5.7, to je užas ali ako računaš da sam prije jela čokoladne pahuljice sa puuuno kakaa, poklapa se xd Ovako kad ga mjerim doma mi je između 4.1 i 4.8 natašte sa normalnom prehranom preko dana
Dobro dosle nam nove cure!! Drago mi je da ste unijele malo veselja na nasu temu.
Meni ja danas uzasan dan...neznam dal je povezano s icim ovih dana al bila sam ok, isli smo do Zga i na rucak i sve ok dok nisam dosla doma. Ko da me netko istukao, suze samo teku, nikako se smiriti. Bebac me lupa i to je jedino sto me trenutno veseli 🥺
Sortiraj odgovore
Najstariji