ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    02. Kolovoz 2019. 14:25

samonezelje

Bok! Evo da se i ja pridružim svijetu foruma, to mi je full novo, al baš imam malo ženskih poznanica svojih godina koje su mjerodavne za savjete, pa mi je ovo jedini izvor uz literaturu i dr.Google. =P
    Nama je termin 30.12., dakle sad smo 18+4, prva trudnoća. Još ne znamo spol jer na zadnjem pregledu nismo radili uzv. Čestitke svim ostalim curama na trudnoćama!!! =*

Dobrodošla!  😊

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lavica27
    02. Kolovoz 2019. 14:25

crnokosa

Lavica27

BubaMaraa ne Bubnjara🙄🙄🙄🙄
    Crnokosa, prva trudnoca ili?

HejLavica27 😊🤗
    Da,da prva.
    Tebi?
    Oprosti ne stignem sve popratit i procitat 😉

Pitam jel ti prva jer si rekla da si babica pa je sigurno drukčije iz te pozicije sad. Jel bolje znati što te čeka ili?

Meni je treća, ali imam jednu curku, 2god i 3mj. Imala spontani pred 6mj. 

samonezelje
    02. Kolovoz 2019. 14:29

Hvala! Imam 31. Da, nick mi je Samo ne zelje, jer ne volim zelje, al baš jako.
    Ja si isto mislim da bi mogli imat žive jaslice ispod boreka ovu zimu ak bu neko nestrpljiv..

Red Fox
    02. Kolovoz 2019. 14:37

Samonezelje odma mi je bio nick simpatican 😂 dobrodosla 😊 bas me zanima ko ce se od nasih malaca pozuriti, jedva cekam kad krenu vijesti svaki dan 😊 

Maj4
    02. Kolovoz 2019. 14:37

Nove cure dobro došle, sretnu i urednu trudnoću želim 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

02. Kolovoz 2019. 14:40

Cure imam jedno pitanje.
    Ovako ,danas sam bila kod svoje ginekologice i bilo je sve u najboljem redu medutim sad si nesto razmisljam.Prosli petak sam bila kod privatnika jer sam tad imala malo paranoje pa da se u uvjerim da je sve ok i ovako je bilo.Kako sam usla u 14.tjedan ( sad sam 14 +5) on je meni mjerio bebicu,glavu,pogledao posteljicu..sve,sve..i sad vidim da vecina pise o cerviksu i ono malo detalja s pregleda a moja je meni to preskocila? Preskocila ili je pogledala pa mi nije rekla da je sve ok? Iako..nije me gledala vaginalno.Misla sam da ce mi ona sve mjerit kako je privatnik jer i tjedne prije kod kojih sam i kod njega isla jos nije mjerio al je reko da je sad vrijeme.
    Ne znam dali da vjerujem svojoj ginekologici.

Red Fox
    02. Kolovoz 2019. 14:41

Mikio meni je 27.12. Bas sam zapamtila da smo mi jako blizu. Iako je kod mene bilo govora da ce mi inducirati porod, no ima jos do tad vremena. Ja nekak bas i ne bi nego bi cekala da krene prirodno. Bas cu pitati iduci put kaj planiraju samnom jer su rekla da cu zadnjih mjesec dana vjerojatno biti u bolnici.

02. Kolovoz 2019. 14:45

Lavica27

crnokosa

Lavica27

BubaMaraa ne Bubnjara🙄🙄🙄🙄
    Crnokosa, prva trudnoca ili?

HejLavica27 😊🤗
    Da,da prva.
    Tebi?
    Oprosti ne stignem sve popratit i procitat 😉

Pitam jel ti prva jer si rekla da si babica pa je sigurno drukčije iz te pozicije sad. Jel bolje znati što te čeka ili?

Meni je treća, ali imam jednu curku, 2god i 3mj. Imala spontani pred 6mj.

Svaka cast na curkama.cestitam 😊
    Taman bi jedan decko dobro dosao da ga razmazite 😉
    Iskreno toliko sam opustena bas sam se prepustila totano.Vidjet cemo do kad😊dns sam ravno 12 tj.
    U pon imam pregled pa eto.
    Bit ce kako mora sve.Hrabro i pozitivno.
    Nezelim se opterecivat u naprijed .

samonezelje
    02. Kolovoz 2019. 14:48

Hvala svima na dobrodošlici!! Borim se protiv životnih stresova svojih i tuđih sa humorom, i volim sve nekak na šalu jer mi je najdraže kad nekom mrgudu ili kolegici sa 100 briga razvučem osmijeh na lice, pa od tud i šaljiv nadimak.
    E, jel idete na kakve masaže? Znam da se kao ne preporucaju u trudnoci, al od kak sam bila na moru me u stopalima zatežu tetive ili nekaj, i baš mi postaje to teško kod silaska po stepenicama i obuvanja, pa bi bar otišla negdje na masažu nogu.. Ima ko iskustva?

02. Kolovoz 2019. 14:49

Lavice
    Sori vidim imas jednu curu.krivo procitala 
    Kuhanje i tipkanje
    NE IDE!!!😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.