ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sofi09
    02. Kolovoz 2019. 09:50

Angie mi isto imamo dobermana, on je tolika maza i blesav je i nije uopce svjestan svoje velicine.Pitali smo veterinara jos dok je bio stene o tom urastanju kosti i rekao je da su to izmisljene price...Do sada je on bio u centru paznje i svjesni smo da ce biti ljubomore kada dođe beba ali nekako se ne opterecujem s tim jer mislim da ce ju super prihvatiti...jedino cemo morati voditi borbu s bebinim igrackama jer bi mogla ostati bez svih medeka😂

Dalindas
    02. Kolovoz 2019. 09:51

Joj cure ,meni se opet pojavio iscjedak i to je već 4 put u trudnoći ,a trudna sam 17 tjedana ,stvarno sam već luda . Doktorica mi je na go do 16.8. 

C1M4
    02. Kolovoz 2019. 10:00

Dalindas ja bi u tvom slučaju otišla do gin koji ju mijenja ili na hitno, bolje provjeriti i otići bezveze nego lupati glavom o zid kasnije..

Lavica27
    02. Kolovoz 2019. 10:09

Dalindas,kakav iscjedak? Smedji?
    Otidji do hitne ili nekome tko mijenja,u krajnjoj liniji privatno...

lorija
    02. Kolovoz 2019. 10:12

PREGLEDI

02.8.- May4
    02.8.- DeeSB
    02.8.- malabubamara
    02.8.- Eleonoré
    02.8.- Lala3
    06.8.- Omerta
    06.8.-Nova19
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    07.8.- C1M4
    08.8.- Red Fox
    08.8.-iva4
    08.8.- Angie1205
    09.8.- MaRe
    09.8.- Stelle123
    12.8.- mikio
    13.8.- tonkica1
    13.8.- Anna
    13.8.- Vanessa.
    19.8.- mustra
    19.8.- Lavica27
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    20.8.- MaybeBaby
    21.8.- lorija
    22.8.- Nasty
    22.8.- mrgud_zg
    23.8.- Angie1205
    24.8.- C1M4
    26.8.- Reserved123
    27.8.- annika
    27.8.- Simbalija
    27.8.- Jaivanpa
    27.8.- thinkpink1
    28.8.- Gogga_V
    28.8.- Tockica37
    29.8.- petra31
    03.9.- Juno
    09.9.- Samojed

lorija
    02. Kolovoz 2019. 10:17

Evo cure dodala sam sta sam procitala novog. ☺
    Dalindas i mene zanima kakav je iscjedak?!?
    Goga jel ti obavljen drugi pregled na str.10 u mutterpassu? To je moj sljedeci i gledajuci tada ce se tek pozabaviti sa mnom jer prije me nije cackao dole, tj nije im praksa u 1 tromj.

Red Fox
    02. Kolovoz 2019. 10:19

Jutro cure, vidim da ste me trazile 😊 kost koja urasta u mozak i ostale price su samo bapske price. To najcesce kazu za pse tipa boksera, dobermana koji imaju kratku dlaku i njeznu kozu pa im je jako istaknuta okcipitalna kost koja izgleda ko kvrga, od tud su krenule te price. Cak i moj pinc ima to bas jako izrazeno, da je moja baka pitala jel mu to raste. Ono o cemu vrlo malo znamo je zapravo psihicko stanje opcenito svih zivotinja, isto kao i ljudi i oni mogu imati psihicke bolesti, nenormalna ponasanja itd. Nekad se takvi slucajevi dese jer pas doslovno nije bas psihicki stabilan, a ne mozemo koji podrazaj ga skroz preokrene na nezeljeno ponasanje. Ali o tome vise znaju strucnjaci za dresuru, mi smo se uvijek vise bavili tjelesnim poremecajima nego poremecajima u ponasanju.
    Kad ste opet kod ureaplasme, ponavljam vam da je ona prvenstveno spolno prenosiva, pustite bezene itd. Ako vam nadu ureaplasmu saljite partnere na test iz urina. Vise se cak i ne radi bris uretre (cega se oni boje ko vraga da im netko prcka po njihov stvari😂). Jer nis ne postizete ako vam partner opet vraca ureplasmu kad ju izljecite. One uzorokuje otvaranje i pucanje vodenjaka. Oslabi ovojnicu i vodenjak prsne prije vremena, nekad to krene sa curkanjem, nekad sva voda ode. Opet nema pravila, ja sam u prosloj trudnoci imala ureaplasmu pa su mi morali busiti vodenjak i bila sam cvrsto zatvorena. Dal je ona kod mene uzrokovala upalu plodovih ovoja ili je to bila Listeria ne mozemo nazalost znati kad nisu trazili te specificne bakterije.

02. Kolovoz 2019. 10:22

Dobro jutro svima!
    Evo nas sa pregleda😇😇..moja bebica je zivahna..ko gospodin je prekrizio noge i digo u zrak ruke😁..srce kuca ko ludo,sve je u najboljem redu.Imam samo malo problema sa zelucem..uglavnom sve je kako treba hvala Bogu😊
    Moze li mi neka rec dali je normalno imat problema sa zelucem? Muci me ta kiselina jako..

Aristea
    02. Kolovoz 2019. 10:26

Eleonoré

Dobro jutro svima!
    Evo nas sa pregleda😇😇..moja bebica je zivahna..ko gospodin je prekrizio noge i digo u zrak ruke😁..srce kuca ko ludo,sve je u najboljem redu.Imam samo malo problema sa zelucem..uglavnom sve je kako treba hvala Bogu😊
    Moze li mi neka rec dali je normalno imat problema sa zelucem? Muci me ta kiselina jako..

Lijepe vijesti, drago mi je da je sve okej :) 😁

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Grizli
    02. Kolovoz 2019. 10:26

Maj4 ta krema koju imas u sebi ima ureu koja je odlicna za nasu kozu koja se sad rasteze. Ja se mazem sva sa kremom koja ima 15% uree u sebi i tusiram sa mlijekom za tusiranje koje ima 5% uree. Pa pretpostavljam da nije stetna nego da ti može koristiti. Ne znam koji sunostali sastojci, al ovo sto vidim po nazivu ima mlijecni kiselinu i ureu koje su obe dobre za elasticnost koze u trudnoci.
    C1M4 sretno na nifty i da bude uredan!
    Ovo sa ovom za botox necu ni komentirat. Znam ja jednu trudna cca kao ja tu smo nedje. Izkavi zena hlado neki dan da jede parizer jer on je umotan i na deklaraciji pise sto je unutra, umjesto pilecih prsa tipa cekin jer na njima ne pise s cime su sve nafilovali tu kokos, nego samo pise pileca prsa. Znaci doslo mi je da ju tresnem da upali mozak, al sto bi mm reko ta ga bas i nema, a sto je najbolje ima secer jede sve redom jer pa nece bebi stetit njen secer, nksi tange pa svako malo se zali da ima neke pristeve dole, gin je rekla da joj je pregled svakuh 4-5 tjedana previse pa sad ide tek za 7tjedana i tako. Naravno ta ce roditi lako, brzo, bezbolno, savrseno zdravo i nece joj niti 1 probl3m se dogoditi u trudnoci ni s bebom. To me strasno nervira, jer zene koje paze bas na sve i brinu zasluze patnju i svakakve situacije, a ovakve ko da Bog nagradi. A ma! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.