ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    02. Kolovoz 2019. 14:49

Samonezelje otkidam na nick😂😂 Dobro nam došla!
    Eleonore, moj savjet je ili stekni brzo povjerenje u doktorici ili ako joj ne vjeruješ promijeni je jer preispitivanje odluka je recept za brigu 0-24. Ako kaže da je ok sve a ne preferira ti što točno, onda joj vjeruj na riječ. Ako postoji razlog za nepovjerenje mijenjaj gin. 

Dok mi je na pameti, dobila sam newsletter od BabyLanda i ona kolica koja ste pričali da gledate Kinderkraft 3u1 su na akciji -25% (2599kn).

Lavica27
    02. Kolovoz 2019. 14:51

Sve ok Crnokosa😁

Simbalija
    02. Kolovoz 2019. 15:05

samonezelje

Hvala svima na dobrodošlici!! Borim se protiv životnih stresova svojih i tuđih sa humorom, i volim sve nekak na šalu jer mi je najdraže kad nekom mrgudu ili kolegici sa 100 briga razvučem osmijeh na lice, pa od tud i šaljiv nadimak.
    E, jel idete na kakve masaže? Znam da se kao ne preporucaju u trudnoci, al od kak sam bila na moru me u stopalima zatežu tetive ili nekaj, i baš mi postaje to teško kod silaska po stepenicama i obuvanja, pa bi bar otišla negdje na masažu nogu.. Ima ko iskustva?

Daa bila na klasičnoj masaži cijelog tijela već par puta, rekla joj da sam trudna pa je koristila ulja koje smiju trudnice i nije izvodila određene pokrete. Super stvar!

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

sofi09
    02. Kolovoz 2019. 15:09

samonezelje

Hvala svima na dobrodošlici!! Borim se protiv životnih stresova svojih i tuđih sa humorom, i volim sve nekak na šalu jer mi je najdraže kad nekom mrgudu ili kolegici sa 100 briga razvučem osmijeh na lice, pa od tud i šaljiv nadimak.
    E, jel idete na kakve masaže? Znam da se kao ne preporucaju u trudnoci, al od kak sam bila na moru me u stopalima zatežu tetive ili nekaj, i baš mi postaje to teško kod silaska po stepenicama i obuvanja, pa bi bar otišla negdje na masažu nogu.. Ima ko iskustva?

Ne znam odakle si, u RI imaju prenatalne masaze i neke masaze bas za trudnice. Ja osobno nisam bila, ali cura s posla je redovno isla cijelu trudnocu i bila je prezadovoljna...

02. Kolovoz 2019. 15:16

Lavica27

Eleonore, moj savjet je ili stekni brzo povjerenje u doktorici ili ako joj ne vjeruješ promijeni je jer preispitivanje odluka je recept za brigu 0-24. Ako kaže da je ok sve a ne preferira ti što točno, onda joj vjeruj na riječ. Ako postoji razlog za nepovjerenje mijenjaj gin.

Dok mi je na pameti, dobila sam newsletter od BabyLanda i ona kolica koja ste pričali da gledate Kinderkraft 3u1 su na akciji -25% (2599kn).

Pa gledaj...strah imam neki posto je ovdje nazalost bilo dosta losih vijesti i to me uzdrmalo😦..jednostavno se bojim za svoju bebu...ali mislim da nije ona losa ginekologica.Ne znam..razmislit cu..mislim da je nesto da bi svakako rekla..meni isto nije nista tako da..
    Hvala svejedno.

annika
    02. Kolovoz 2019. 15:20

Eleonore ušće se vidi i preko uzv-a, meni je moja napisala T oblik. 
    Cure, ovo je meni 4. trudnoća- imala sam jednu savršenu, jedan spontani u 11. tjednu, jednu koja je počela sa krvarenjem i evo ovu zasad urednu. Morate se opustiti i ne preispitivati sve živo. Ako ne vjerujete ginekologu, prebacite se. Ja samo kratko pročitam što se događa s bebom u kojem tjednu i ostalo ništa. niti provjeravam mjere po netu niti iščitavam nalaze. 
    samozelje da Nasty nije napisala što znači tvoj nick ja ga ne bih do poroda skužila. dobrodošla

[iimg]

• thinkpink1
    02. Kolovoz 2019. 15:21

Curkama čestitam na urednim pregledima 👌🥳🥰❤
    Dobrodošle nove cuke!🤗

annika

Eleonoré

Lavica27

Pa gledaj…strah imam neki posto je ovdje nazalost bilo dosta losih vijesti i to me uzdrmalo😦..jednostavno se bojim za svoju bebu…ali mislim da nije ona losa ginekologica.Ne znam..razmislit cu..mislim da je nesto da bi svakako rekla..meni isto nije nista tako da..
    Hvala svejedno.

ma rekla bi ti sigurno. ne kažu oni nama svaku sitnicu koju gledaju

[iimg]

mrgud_zg

Pozdrav cure. Ja od jucer na moru pa se bas ne javljam. Jedva sve iscitala. Tinchi i dalje mislimo na tebe. Drz se i pisi kad stignes
    Htjela sam rec za ureaplazmu. Meni je pregled bio sa 16 tt tad mi je radila briseve i gledala me vaginalno. Cerviks mi je bio 5 cm i obika T. A par dana kasnije su dosli nalazi i imala sam ureaplazmu. Popila antibiotike i cekam sljedeci mj ponovit briseve. U meduvremenu sam bila kod privatnika (bivsi kolega u kojeg ima puno povjerenje) i rekao mi je da se slaze s terapijom al da zbilja ne trebam panicarit. Da ako sam potpuno zatvorena ne brinem. Da uopce nije to sto posto dokazano da ureaplazma uzrokuje otvaranje, i da tih mojih 5 cm je savrsen nalaz i da se ne opterecujem. A da cesto kad se ne zna uzrok onda idu na to da nesto s necim povezu. 
    Tako da sad ne znam. Naravno da sam bila u strahu. Pogotovo jer nemam pojma odkud mi. Imam istog partnera miljon godina vec, i bila sam luda kad sam vidjela nalaz. Al odlucila sam vjerovat doktoru i ne razbijat glavu, ioqnk nemam kaj vise napravit. Popili smo terapiju i ne zelim se stresirat, a opet svi ostali parametri su bili super
    Vise me zivcira kaj mi je posteljcia naprijed pa jos uvijek ful rijetko osjetim pokrete, nadam se da cu bit mirnija kad se to ucestali, ovako tu i tamo neki mjehuric 
    Svim ostalim curama sretno na pregledima i javljajte dobre vijesti !!

C1M4
    02. Kolovoz 2019. 15:26

Eleonore meni je gin rekla u utorak na pregledu da se cerviks mjeri u kasnijim tjednima jer sam pitala da što s tim te da je samo bitno u ovim tjednima da si zatvorena, a vjerujem da bi ti rekla da nešto nije kako treba
    Iva sretno ti na svim tim pregledima i ja znam da bude sve okej ja ću isto ići u Vinogradsku na uzv te potražiti i drugo mišljenje za taj nuhalni nabor i tu žilicu što nema protoka samo se nadam da neću morati dugo čekati, a i mislim da mi bude kasno da mi rade mini anomaly scan pošto sam sutra 13tt, ali svakako ću tražiti da pogledaju još jednom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.