Tinchi tebi zelim svu srecu u zivotu i ne predaj se nikako! Neka otkriju zasto se ovo dogodilo, kakva god da je bestija u pitanju znam da ces je se rijesiti i s ovakvim stavom i hrabroscu brzo doci opet do rezultata kakvog si prizeljkujes! 🥰
C1M4 sretno i zelim ti da Nifty ne pokaze apsolutno nikakve probleme s malcem i da sve bude u najboljem redu 🙏🏻
Ja se svaki put najezim kada cujem da je neki pas ugrizao svog vlasnika...mi imamo veceg psa starog 7 godina a ovo nam je 1 dijete...on je super poslusan i socializiran iako moram priznati razmazen i vec mi svi stalno nesta pametuju oko toga..inace voli dijecu, ali ja sam svjesna da je to veliki pas i uvijek sam na oprezu...
C1M4 sretno na Nifty-u. Evo bas mi neki dan frendica pricala da su njenoj kolegici rezultati probira bili jako losi no Nifty je pokazso sve ok 😀
Sta se uzroka ovog sto se Tinchi dogodilo… ne moraju nuzno biti bakterije. Ureoplazma je prisutna u flori vecine spolno aktivnih zena no kad njena koncentracija (npr. zbog stresa) poraste moze biti opasna. No ima jos cijela paleta bakterija koje mogu nspravit zlo 😔 Ja sam pred par godina imala ureoplazmu i sigurna sam da sam je pokupila u prljavom jakuzzi-ju u toplicama. No srecom rijesila sam je se jednom dozom antibiotika prema antibiogramu. Pred 4 mjeseca je bila negativna.
Ja sam 5 godina zivjela u SAD-u i tamo uopce ureoplazmu ne smatraju opasnom 🤔 No tamo se i papa radi svake 3 godine a ne svaku godinu kao kod nas. A imaju nize stope spontanih i visoki natalitet 🤔
Baš to sam komentirala malocas,. ovde u De je ista situacija što se tiče ureaplasme. Kad sam ja neki dan primljena na hitnu uradili su sve moguće nalaze krvi, urina, briseve za bolnicku bakteriju itd . I ja pitam baš za ureaplasmu ona kaže ništa to je bezopasno( u tom smislu). 😑Stvarno nisam pametna više. Ginekologica odreagovala isto. Opet cu insistirati iduci put radi sebe 😑 primjetila sam da su ovde i trudnice puno opuštenije, čekaju od pregleda do pregleda neopterecene (ili se bar meni tako čini iz razgovora sa njima) izlaze, hodaju, neke se cak botoxiraju 😆 pa opet sve na kraju valjda bude ok.
Grizli, ja sam pred par dana pitala za Annu,ali nije bilo reakcije... ako se ne varam,ona bi se trebala udavati ovaj vikend?
A ureaplazma...meni je objašnjeno da je moguće da mi je zadnji spontani od toga al opet svaka druga žena mu ima ureaplazmu u T. A moguce je da nije nego da je kromosomska greška.
Tinchi,koliko ostaješ u bolnici?
Nisam stigla ni prokomentirati da situaciju da imamo babić i i patronazna u grupi,ovo će biti zanimljivo😂 Još jedna ginićka i imamo tim😂
Ja vam nisam previše od koristi,u marketingu radim🙈
Sifio9 ja opet mislim da je to sve do toga kako se pas nauci od malena jer svaki pas ako se ne stvori autoritet nad njim pokusava da bude dominantan i mislim da se u takvim situacijama i desavaju ovakve stvari , ali i ja se plasim cak se ne plasim staforda jer nije toliko privrzen meni ali samojed on je preljubomoran jer toliko je privrzen meni da je to nemoguce pa sa njim bas i ne znam kako ce ici
Imam pitanje vezano za kremu. Dobila sam lactovita lactourea paket mlijeko za tijelo i gel za tuširanje. Do sad sam se mazala s maslinovim uljem navečer. Ovo mi fino miriši i mislila sam i njega ubaciti preko dana. Gledala sam na onoj stranici cosdna ali ne znam šta treba gledati 🙈🙈
Pa ako koja zna smijem li ju sad mazati ima li štetnih sastojaka 🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Kaj se tice pasa i ugriza....vodim se za onim da ne postoji zlocest pas vec zlocest vlasnik. Naravno, ima iznimaka ali pas rijetko ali zaista rijetko grize bez razloga. Dakle ili je pogresno odgojen ili mu se uradilo nesto lose ranije pa je zapamtio ili ga nesto boli.
Neka nam Redfox kaze tocniju info ali koliko sam ja upucena, urasla kost ne postoji kao takva da bi pas radi nje odjednom postao agresivan.
Odrasla sam uz dobermana, boxera, 2 rottica....nikad nijedan nije bio agresivan prema nikome, cak stovise bili su toliko blesavi da nisu bili svjesni koliko su veliki i obozavali su se maziti sa svima. Doberman je nas klince cuvao bez povodca, brnjice i to sve dok se nije razbolio da vise nije mogao na noge. Sad imam eng.bulldoga koji ne slovi kao agresivac, bas naprotiv, oni su flegme od rodjenja, i najvise me smeta sto ljudi uopce nisu upuceni u pasmine pa mi idu pametovat joooj kak mozes imat TO u stanu kraj dvoje djece i sl. Dodje mi da ih spljuskam al onda shvatim da je to samo neznanje i nezanimanje za bica oko sebe.
Neznam, mozda sam u krivu ali oko mene nikad nikoga pas nije ugrizao bez razloga, ili se pas necega splasio i to jako, ili je bio povrijedjen ili je maltretiran...
I jos nesto, ja vjerujem svom psu milijon posto ali nikad, bas nikad nije ostao sam sa curama bez necijeg nadzora!
C1M4 sretno na Nifty-u. Evo bas mi neki dan frendica pricala da su njenoj kolegici rezultati probira bili jako losi no Nifty je pokazso sve ok 😀
Sta se uzroka ovog sto se Tinchi dogodilo… ne moraju nuzno biti bakterije. Ureoplazma je prisutna u flori vecine spolno aktivnih zena no kad njena koncentracija (npr. zbog stresa) poraste moze biti opasna. No ima jos cijela paleta bakterija koje mogu nspravit zlo 😔 Ja sam pred par godina imala ureoplazmu i sigurna sam da sam je pokupila u prljavom jakuzzi-ju u toplicama. No srecom rijesila sam je se jednom dozom antibiotika prema antibiogramu. Pred 4 mjeseca je bila negativna.
Ja sam 5 godina zivjela u SAD-u i tamo uopce ureoplazmu ne smatraju opasnom 🤔 No tamo se i papa radi svake 3 godine a ne svaku godinu kao kod nas. A imaju nize stope spontanih i visoki natalitet 🤔
Baš to sam komentirala malocas,. ovde u De je ista situacija što se tiče ureaplasme. Kad sam ja neki dan primljena na hitnu uradili su sve moguće nalaze krvi, urina, briseve za bolnicku bakteriju itd . I ja pitam baš za ureaplasmu ona kaže ništa to je bezopasno( u tom smislu). 😑Stvarno nisam pametna više. Ginekologica odreagovala isto. Opet cu insistirati iduci put radi sebe 😑 primjetila sam da su ovde i trudnice puno opuštenije, čekaju od pregleda do pregleda neopterecene (ili se bar meni tako čini iz razgovora sa njima) izlaze, hodaju, neke se cak botoxiraju 😆 pa opet sve na kraju valjda bude ok.
Stvarno moraš bit specijalka u glavi da ideš na botox u trudnoći. Eto,morala sam prokomentirati..
Tu se borimo sa sobom jel bi pile paracetamol kad nas rastura glava il prehlada ili ne bi a ove drito na botox. Sta je s glavom...
Lavice 😂😂😂😂😂
Stvarno neke zene i previse riskiraju u trudnoci pa eto sve na kraju bude super, i bolje od ocekivanog a mi koje same sebe drzimo pod staklenim zvonom na kraju poberemo sve i svasta 👿 Totalno neposteno 😔
Stvarno moraš bit specijalka u glavi da ideš na botox u trudnoći. Eto,morala sam prokomentirati..
Tu se borimo sa sobom jel bi pile paracetamol kad nas rastura glava il prehlada ili ne bi a ove drito na botox. Sta je s d
I ja sam se malo sokirala (iako me tesko sokirati) ali botox u trudnoci 🤐 i sve ok, za 2 mjeseca termin. Hvala Bogu da je i želim joj to do zadnjeg dana. Mi se bojimo obojiti kosu ili jednostavno ne zelimo, neke ne jedu ni pasteru, a ona se hladno botoxira 🤐
Sortiraj odgovore
Najstariji