ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    02. Kolovoz 2019. 07:28

Angie bas tako sve neke ruzne vijesti ali danas ce ovo cure sto idu na preglede da poprave situaciju 
    Sretno cure 💓

Angie1205
    02. Kolovoz 2019. 07:34

Iskreno se nadam 🙏🏻🤞
    Radi svega ovog sad sam jos nestrpljivija docekati 8.8. i pregled kod privatnika. 😳

Točkica37
    02. Kolovoz 2019. 07:57

Sretno danas curkeeee

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    02. Kolovoz 2019. 07:58

Jutro cure! 
    Sretno danas na pregledu petorki! Da nam donesu samo najbolje vijesti!
    Razmisljam si jutros da nam se Anna nije javila koja je imala los rezultat kombiniranog i isla je koliko se sjecam na nifty? Ili sam propustila/pomjesala nesto.
    Nadam se da danas samo lijepe vijesti slusamo. Inace informacije iz okoline sam pocela ignorirat jer me previse uzrujaju, doslovno pratim samo ono sto se tu događaja + ono sto se događa mojim prijateljima i obitelji. Ne mogu previse mi stresa, previse ludih ljudi hoda svijetom i previse djecice pati zbog takvih. Bas poslala sestri da ne dolazi na posao da cu doma odraditi sto imam i to sto Angie kaze lec na kauc i mazit glistu.
    Mene isto zanima sto je kod Tinchi uzrokovalo ovakav tuzan ishod. Ako bude imala snage nakon svega vjerujem da ce podijeliti s nama. Al stvarno i ja sam cula da ureoplazma moze uzrokovat tako nesto. Nadam se da cemo od sad nadalje sve samo uzivat i s veseljem otvarat ovaj forum. 

Maj4
    02. Kolovoz 2019. 08:02

Dobro jutro 🖐🏻
    Mi oko 17h tek krećemo nadam se samo da neće biti gužva ovo joj je zadnji dan prije go, nekako mi se na brzinu približio ovaj pregled ali ovih zadnjih par sati mi se uvijek oduži 🙈 Imam 100 pitanja u glavi, samo da ne zaboravim nešto mislim da ću si zapisati na papir 🤣🤣
    Sretno i drugim curama 🤞🏻  
    Želim vam svima miran dan bez stresa s puno ljubavi ❤

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• thinkpink1
    02. Kolovoz 2019. 08:06

Lorija pliz mene stavis na listu, 27.8.
    Tnx🤗

Angie1205
    02. Kolovoz 2019. 08:10

Jos jednom sretno svima danas na pregledima a i ostalima da provedu sto mirniji dan 🤞
    Tinchi...neznam sto bi ti uopce rekla, napisala osim da znam da si jaka i da ces uz pomoc svojih decki doma uspjet sve prebroditi. I kao sto su cure rekle, sad imas jos jednog andjela koji te cuva, vjerujem da je tvoja mama sada s njim 🙏🏻

Nezz kako vi al ja sam inace jako osjetljiva i emocionalna i svasta me pogodi kao da se meni dogodilo al sad u trudnoci sam jos sto puta gora!
    Neki dan sam plakala kad sam vidjela kako su neki debili pretukli vatrogasnog psa, mislim placem na sve al stvari koje se desavaju neduznim bicima...djeci i zivotinjama me uzasno pogode i istovremeno mi se i place i bijesna sam 👿

Gogaa_V
    02. Kolovoz 2019. 08:23

Joj cure ja sad više  ne znam šta da mislim kad god spomenete nesretnu  ureaplasmu. Naravno  ne bih voljela  da mi se nesto  desi  zbog  nje jer sam bas insistirala kod svoje  ginekologice , i u bolnici  cak  za nju  da zelim  briseve da me strah  toga,  oni samo odmahu rukom kao ponovit cemo na iducem pregledu  nece  ti od toga  biti nista. Hocu  reci ne alarmiraju se uopšte zbog toga? Opet  razmisljam da zovem  gin da se prije  pregleda  naručim, a cekala bih  radi kravrenja  što sam imala da ne cackaju puno da malo prodje vremena imam 28.8 pregled  pa 11.9 za kolposkopiju, sve mislim  Da necu  malo pretjerati sa cackanjem 

Aristea
    02. Kolovoz 2019. 08:24

samojed

Tinchi ❤❤❤

Jeste ujna je kod nas dajdzinca hehe, rasa je njemacki bokser kupili su ga sa mjesec i po znaci za ne povjerovat da jes njima.odrasto i da je takav ja imam staforda i samojeda oboje su umiljati ppgotovo prema porodici a ovaj je napao doslovno svog gazdu ali od malena je cudan rezi uvijek malo su ga i vaspitavali ali eto prije nekih par dana su bas snimali tacno mu pozelene oci tako cudno da te strah uhvati i sve je bilo super bas imaju kamere pa smo gledali izasla izpred mazila ga samo najednom je poceo da divlja da je grize jedva se je odbranila srecom imao je ogrlicu pa je imala za sta da ga uhvati jedva grozan prizor da se najezis

Ja sam čula kako psi koji vec budu stariji pocnu im se kosti u glavi valjda srastati jače ili razdvajati ne drzi me za riječ i onda postanu agresivni i ugrizu vlasnika. Mozda je bapska priča. Nebi znala tocno reći. Mislim da je Red fox veterinarka pa bi ona mogla reći jel to istina ili jos jedna izmisljotina... Mozda sam pogriješila da si veterinarska sorry ako je tako!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

TinchiSk
    02. Kolovoz 2019. 08:28

Cure, naravno da ću vam se javiti. Ne da širim stres i brigu, nego da moje iskustvo možda nekome pomogne. Prvo me doktor kad me primio pitao da li sam radila briseve jer je možda neka bakterija. Nadam se da je tako nešto i da ću to riješiti pa ćemo pokušati ponovno. Do tada, puno sreće svima 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.