Ja sam imala smedjarenje u 10.tt i dr mi je dala terapiju i nakon toga cervijalne briseve. Nije bilo nikakve bakterije, jedino dosadna Candida, koja je prisutna kod 70 posto trudnica.
Mislim da cu na iducem pregledu opet dobit uputnicu za briseve.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Angie tako nekako i ja mislim. Drago mi tu doći ali pogodi me. Tinci nema to veze s tobom da ne mislis. Kao sto si i sama rekla, svako iskustvo pomogne mozda nekome drugome. S druge strane i bolje znati sto se sve moze dogoditi nego biti u neznanju i reci kud bas ja i da nam se cini da smo sami u problemu. Lakse je nekako dok čuješ da nešto nije neuobičajeno da se dogodi tokom trudnoće. Od kada sam trudna sam spoznala kako puno problema moze biti a ja mislila ma to sve super divno i krasno.
Opet zelim biti pozitivna jer uvijek se vodim time da ja nisam Petra, ni Ivana, ni Barbara nego Anita. Ne želim si stvarati stres jer moja beba to sigurno osjeti. Tako i vi sve ostale. Mislim da ako nekoga i uznemiruju te priče jako je skroz uredu ako malo i bude odsutan. Sto ljudi, sto sto ćudi. Svako se nosi sa problemima i informacijama drugacije. Netko je staložen, netko paničar, netko umjeren. Sve je to za ljude. Svašta čovjek u životu prođe i poslje se divi kako je jos jos čvrsto na nogama i da nije svjestan koliko snage u sebi ima... Uvijek nekako bolje da se zlo dogodi prije nego kasnije.sve kasnije je sve bolnije. Najbolje je da se ne dogodi nikako problem ali eto. To je život...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Želim curama danas na pregledu svu sreću svijeta! I Vama koje ne idete! Neka vam svaki dan bude dobar....💖💖💖💖💖💖
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Curke, sretno danas na pregledima
Tinchi ne znam kako si ovako u živo, ali mi je lijepo vidjeti ovako po tvom pisanju što si tako pozitivna i što razmišljaš tako da to riješiš i da pokušate ponovo ja vam želim puno sreće u životu i puno sreće u pravljenju novog malca
Da vam javim, odlučili smo se ići prvo na Nifty pa ako bude loš nalaz, idemo na amnio sigurno da mi 100% potvrde. U utorak idem vadit krv u Sunce.
Jaivanpa i jasam cula za to sad koliko je istina ne znam
C1M4 sretno da rezultati niftya budu dobri 🙏🙏
C1M4 sretno na Nifty-u. Evo bas mi neki dan frendica pricala da su njenoj kolegici rezultati probira bili jako losi no Nifty je pokazso sve ok 😀
Sta se uzroka ovog sto se Tinchi dogodilo... ne moraju nuzno biti bakterije. Ureoplazma je prisutna u flori vecine spolno aktivnih zena no kad njena koncentracija (npr. zbog stresa) poraste moze biti opasna. No ima jos cijela paleta bakterija koje mogu nspravit zlo 😔 Ja sam pred par godina imala ureoplazmu i sigurna sam da sam je pokupila u prljavom jakuzzi-ju u toplicama. No srecom rijesila sam je se jednom dozom antibiotika prema antibiogramu. Pred 4 mjeseca je bila negativna.
Ja sam 5 godina zivjela u SAD-u i tamo uopce ureoplazmu ne smatraju opasnom 🤔 No tamo se i papa radi svake 3 godine a ne svaku godinu kao kod nas. A imaju nize stope spontanih i visoki natalitet 🤔
C1M4 sretno i želim da ti nalaz bude uredan 💓
Tinchi želim ti da brzo dobiješ odgovor i da se sve posloži pozitivno! Sretno i javi se 💕💋
Sortiraj odgovore
Najstariji