Ja sam svoj drugi spontani imala radi ureaplazme, ali u 6tt, nikako se ne može mjeriti sa ovim tužnim događajem... bila sam tako ljuta na svog ginica jer mi nije išao raditi briseve nakon prve kiretaze jer sam 100% pokupila to u bolnici jer do tada sve uredno... od onda svako malo radim briseve... napravila u 5.mjesecu, uredno. Ostala trudna u 6.mj i na prvom pregledu prošli tjedan opet radila sve briseve... gin mi nije ništa javila pa vjerujem da je sve ok, iako ću ju pitati još sljedeći tjedan...
Te beštije su gadne 😡
PREGLEDI
02.8.- May4
02.8.- DeeSB
02.8.- malabubamara
02.8.- Eleonoré
02.8.- Lala3
06.8.- Omerta
06.8.-Nova19
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
08.8.- Red Fox
08.8.-iva4
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
13.8.- Vanessa.
19.8.- mustra
19.8.- Lavica27
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
21.8.- lorija
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
23.8.- Angie1205
24.8.- C1M4
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
28.8.- Gogga_V
28.8.- Tockica37
29.8.- petra31
03.9.- Juno
09.9.- Samojed
Tinchi ❤ brz oporavak ti zelim. Iz tvojih poruka stvorila sam dojam da se krije jedna jako hrabra zena koja ce iz svake situacije uhvatiti se za slamku pozitive. Samo hrabro i polako dan za danom...
E da, ne mogu spavati pa se javljam ranom zorom,da pozelim ostalim curkama uspjesne preglede danas. Ipak vas je 5!!! 🐞🐞🐞🐞🐞 sretnooo!
Hvala lorija, evo ja vec glumim sovu... ko ce docekati pet poslijepodne... vidim da sam propustila dosta, pa sad odoh citati 😉.. javim se poslije pregleda
Tinchi 😥 ne mogu vjerovati... bas me je ovo potreslo... nekako mi ova grupica izgleda kao da smo sve pozitivne, super, nema nekih nebuloza bezveznih, ali svako malo neka losa vijest dođe ☹...
Tinchi baš sam čekala da se javiš ali sam zaspala. Svaka čast na snazi...A opet tko te pita,tebi se to dogadja hoćeš nećeš moraš preživjeti duhom. Šaljem zagrljaje i mislim na tebe.
Nažalost,isto kao Omerta mislim... mojoj jako dobroj prijateljici se upravo to dogodilo u 24.tjednu trudnoće. A opet dvije poslije nje je iznijela isto s ureaplazmom do kraja (jednostavno joj se aktivira u T).
Kao što Tinchi kaže,ne panicarimo sad svi... ovakve stvari se dogadjaju u promilima, nažalost veliku veliku,, Tinchisk je bila ta.
Sretno svima na pregledima!!!
Grizli, ja sam izvan kuce cijeli dan al kolko me ovo potreslo moja mala "glista" me proceskala par puta pa mi je to dalo mira...
Tinchi ❤❤❤
Jeste ujna je kod nas dajdzinca hehe, rasa je njemacki bokser kupili su ga sa mjesec i po znaci za ne povjerovat da jes njima.odrasto i da je takav ja imam staforda i samojeda oboje su umiljati ppgotovo prema porodici a ovaj je napao doslovno svog gazdu ali od malena je cudan rezi uvijek malo su ga i vaspitavali ali eto prije nekih par dana su bas snimali tacno mu pozelene oci tako cudno da te strah uhvati i sve je bilo super bas imaju kamere pa smo gledali izasla izpred mazila ga samo najednom je poceo da divlja da je grize jedva se je odbranila srecom imao je ogrlicu pa je imala za sta da ga uhvati jedva grozan prizor da se najezis
Jutro cure! Ajme danas imamo 5 pregleda, sretno cure, cekamo lijepe vijesti!!😘😘
Dobro jutro cure...iskreno malo me strah uopce uci ovdje jer se bojim ato cu procitati...nezz sto se desava al vec me jeza hvata.
Prvo Tinchi, sve me to tolko potreslo da sam cijeli dan bila ljuta, zivcana na cijeli svijet 😓
Pa onda taj ugriz psa...pa mi svasta prodje kroz glavu jer i ja imam psa....😔
Pa nocas ustanem na wc, skicnem na mob a ono u Zg opsadno stanje....tip ubio 6 ljudi, medju njima dijete od 10 godina...samo beba od 7 mj prezivjela😢
Pa kako da spavam normalno vise??
Srecom mm je danas slobodan i skupa smo cijeli dan i nadam se da cu se malo opustiti, al dodje mi da zagrlim mm, svoje cure, psa...da skupa mazimo busu i da se ne pomaknem s kauca 🥺
Sortiraj odgovore
Najstariji