ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    01. Kolovoz 2019. 22:26

Tinchi ❤️ hrabro!
    Ja ne znam mene je bas pogodilo ovo sve danas. Iako ni u jednom momentu nisam pocela panicariti da se meni nesto takvo dogadja nije mi ugodan osjećaj. 3 put sam isla slusat srce bebe samo da se umirim. Ne znam trebala mi je bas pauza popodne. Muz me pokusavao razveselit, al ne znam bas mi je tesko. Cure drzimo se sve sto drugo rec! 

mala.le.90.
    01. Kolovoz 2019. 22:27

Draga nasa drzi se i sjeti se uvijek da nam sve u zivotu dolazi s nekim razlogom. U ovom slucaju odlazi...ali jednom kad se kockice sloze, to ces znati i prihvatiti. To je zivot. I dobro i lose, a s vremenom ces shvatiti da te ovo samo ojacalo. Znamo to sve koje smo izgubile bebe prije njihova rodjenja.
    Ja sam svoju utjehu tada pronasla u vjeri...danas sam mu cak zahvalna na tom gubitku, koliko god to cudno zvucalo, ali da nije toga bilo ne bi bilo ni bolje mene.
    Kad sve to ruzno prodje, odmori se i usredotoci na nesto sto volis...
    I nemoj se nikada bojati, digni glavu jer sve mozes. Kad ovo prodjes, to naucis.
    Zapamti, moralo je biti ovako...a jednog dana ces shvatiti i zasto...dotad ti zelim puno vjere i snage💪❤

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

ena10
    01. Kolovoz 2019. 22:36

Tinchi ... Ja sam se tek sad spojila, i iskreno, zabiljelo me u cijelom tijelu.. suze su mi se samo spustile..ne mogu uopće vjerovati da me toliko potreslo nešto...
    Molim Te, izdrži.💕

Šaljem ti more zagrljaja, utjehe i poljubaca..
    Jedan mali anđeo sada pazi na tebe! 💕

Red Fox
    01. Kolovoz 2019. 22:40

Mala.le jako si lijepo to napisala. Tako i ja razmisljam. Jer da nisam izgubila kcer, ovaj mali koji sad raste u meni ne bi ni postojao, a mozda bas on ima neku posebnu zadacu na ovim svijetu. Sve ima svoje razloge, samo ih mi sad jos ne shvacamo. Jednom cemo saznati zasto je tako bilo najbolje za nas.

Aristea
    01. Kolovoz 2019. 22:43

TinchiSk

Evo me, drage moje prijateljice. Dobro sam, sve je završilo, voze me uskoro na odjel. Neće na vas preći moja loša sreća. Bit ćete mi vi sve dobro, i u moje ime. Nemojte paničariti bez veze. Na neke stvari ne možemo utjecati. Meni se jedna takva dogodila. Nadam se da sad odlazi loša sreća iz grupe. Možda ću vas čitati i dalje, vidjet ću kako ću se psihički osjećati. Želim vam svima svu sreću u trudnoći, ali i inače.
    Ljubim vas i hvala za svu podršku 😘

Dušo draga! Neka te Bog čuva! 💖💖💖💖💖💖💖

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Maj4
    01. Kolovoz 2019. 23:06

mala.le.90.

Draga nasa drzi se i sjeti se uvijek da nam sve u zivotu dolazi s nekim razlogom. U ovom slucaju odlazi…ali jednom kad se kockice sloze, to ces znati i prihvatiti. To je zivot. I dobro i lose, a s vremenom ces shvatiti da te ovo samo ojacalo. Znamo to sve koje smo izgubile bebe prije njihova rodjenja.
    Ja sam svoju utjehu tada pronasla u vjeri…danas sam mu cak zahvalna na tom gubitku, koliko god to cudno zvucalo, ali da nije toga bilo ne bi bilo ni bolje mene.
    Kad sve to ruzno prodje, odmori se i usredotoci na nesto sto volis…
    I nemoj se nikada bojati, digni glavu jer sve mozes. Kad ovo prodjes, to naucis.
    Zapamti, moralo je biti ovako…a jednog dana ces shvatiti i zasto…dotad ti zelim puno vjere i snage💪❤

Predivno si to rekla 🙌🏻❤
    Zna li se razlog curenja plodne vode? Ja sto sam guglala naišla sam na posljedice viška i manjka ali nisam našla zašto dolazi do curenja

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Lala27
    01. Kolovoz 2019. 23:26

Tinchi Ti si jedna žena kraljica ❤️❤️❤️ 

Gogaa_V
    01. Kolovoz 2019. 23:30

Maj4

mala.le.90.

Draga nasa drzi se i sjeti se uvijek da nam sve u zivotu dolazi s nekim razlogom. U ovom slucaju odlazi…ali jednom kad se kockice sloze, to ces znati i prihvatiti. To je zivot. I dobro i lose, a s vremenom ces shvatiti da te ovo samo ojacalo. Znamo to sve koje smo izgubile bebe prije njihova rodjenja.
    Ja sam svoju utjehu tada pronasla u vjeri…danas sam mu cak zahvalna na tom gubitku, koliko god to cudno zvucalo, ali da nije toga bilo ne bi bilo ni bolje mene.
    Kad sve to ruzno prodje, odmori se i usredotoci na nesto sto volis…
    Zapamti, moralo je biti ovako…a jednog dana ces shvatiti i zasto…dotad ti zelim puno vjere i snage💪❤

Predivno si to rekla 🙌🏻❤
    Zna li se razlog curenja plodne vode? Ja sto sam guglala naišla sam na posljedice viška i manjka ali nisam našla zašto dolazi do curenja

Maj4  i mene zanima to, i obzirom da nije imala simptoma  ni bolova, kako je došlo do toga da zove hitnu. Izvinjavam se malo je nezgodan trenutak i njoj je svjeze sve. Tinchi ako nekad budes mogla i kad budes spremna da nam podjelis iskustvo ako si nesto osjetila pored oticanja  vode u vidu iscjedka. 😔 
    Kao što su rekle cure možda te ovo sacuvalo od većeg zla ili tuge. Budi jaka mi smo sve uz tebe ❤

Dalindas
    01. Kolovoz 2019. 23:40

Jao Tinchi ,ne mogu opisati riječima koliko mi je zao . 😭

Omerta
    02. Kolovoz 2019. 00:48

Ne bih voljela nagadjati, ali jedan od razloga za prerano otvaranje i curenje plodne vode moze biti i zloglasna bakterija ureaplazma, barem sam tako citala. Zato bi trebalo uvijek prije ili tokom trudnoce inzistirati na brisevima. Neki doktori misle da je dovoljno napraviti papu pa ako je ona uredu da nema potrebe za daljnjim pretragama, no zna se da je u trudnoci potreban dodatan oprez jer neke bestije mozemo imati i bez ocitih simptoma, bar u pocetku. Ja cu zamoliti svoju gin sljedeci tjedan ako nije problem da mi odradi jos jednom sve briseve (radila sam ih polovnicno u Danskoj) i da me posalje na jos kakve pretrage (krvna slika itd). Pitat cu ju i kakav je iscjedak u trudnoci normalan, mozda moze i na licu mjesta vidjeti.. Moj je vec dugo onako zuckasti rastezljivi, a vidla sam da su jos neke cure pisale da imaju isti. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.