Angie da joj se svidi ili ne? 😁 Ja drzim za onog lika i zamjenu kuce za dva stana. 😁
Mrgud u dm-u kupim. Imaju i vlazne maramice a to nosim u torbici sa sobom, ako idem piskit negdje ono vani naokolo pa se naoon wc papira jos i s time pobrisem. Ja sma zaista zadovoljna s time.
Evo za slike sam i temu otvorila pa mozda administratorima to privuce paznju vec kad neće odgovoriti na mailove.
Pročitala sam sada da je bolje kao da je beba već nego da je manja A i to što kažeš, ne bi mi prešutila doktorica..
Javi onda kako je prošlo sa stanom
Mrgud i meni ti je perica prevelik,dobio je izgon u prvoj trudnoći vrlo brzo. Da stavim na njuskalo da prodajem pericu?😂😂
C1M4 težinu oni izbace mnozenjem gabarita djeteta (duzina x sirina)ako se ne varam pa u stilu zapremnine,tako da tu bude odstupanja. Ne beri brigu za to.
Oni i mjerenja...meni je na jednom pregledu izmjerila tri duzine il sto vec,sve zavisi kak se beba namjestila i kak im po duzini variraju i tjedni tak sam promijenila skoro tjedan dana u mjerenjima.
Ja napisem km posr i izbrise se
Ne stignem vas popratiti i komentirati
C1M4 zelim ti da sve bude u redu s bebicom
Cestitke na svim dobrim pregledima i novim djecacima
Angie drzim figr. Mi zivimo u 60 kv u kojima moj muz ims i ured i isto prizeljkujemo veci prostor
Mi smo na moru, ne kupam se nakon onoh kisa jer se more ohladilo ali upijam sunce
[iimg]
Evo bila zena i sve joj se svidja kak smo mi ti pregradili i sve al joj je mali problem 4.kat...iako mi cekamo lift za zgradu al ne zna se kad tocno bude. Eto a sad bumo vidjeli. Isto tako mi u sub idemo vidjet kucu moje kolegice radne a ona bi stan ili cak i dva...bumo vidli kaj bude. Uglavnom i ja se najvise nadam striceku sa zamjenom oba stana za kucu 🤞
Ja sam jedno vrijeme živjela kao podstanar na 4. katu. Uh, ne bih to ponovila. A prijatelji kupili kuću prije 3 godine i prodavali stan na 5. katu, bez balkona. I prodali ga u roku mjesec dana. Treba malo imati i sreće, ali sve se može prodati. I ja si sve više želim kuću... i zbog mjesta i zbog mira i tišine. Kod mene pred ulazom uvijek neka okupljanja.
Joj, od jučer imam baš neki iscjedak o kojem ste već pisale. Evo ga i danas. A na poslu sam, bez dnevnih uložaka i bez rezervnih gaćica. A baš dosta curi. Mislim da ću ići kupiti dnevne. Rekli smo da je to normalno? Sad već jedva čekam pregled.
Tinchi sve je to normalno, samo relax 😉
Ma kad smo kupovali ovaj stan stvarno smo imali srece, em je bio ispod cijene em smo brzo usli u njega, sve se brzo realiziralo al mi tad nismo ni razmisljali da ce bit tesko s klincima na 4.kat i sto sve nosi zivot u zgradi. Oboje smo odrasli u zgradi al nije to vise kak je bilo, na zalost 🙄
Nadam se da ce nam se i sada sve relativno brzo realizirati 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji