ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Srpanj 2019. 09:02

Cure... citam nekoliko zadnjih stranica i u soku sam koliko vas zali C1M4 zbog rezultata testa koji apsolutno nista sa sigurnoscu ne potvrduje. Kao sto ni nasi dobri testovi kombiniranog nisu garancija da ce sve biti ok. Ststistike su varljiva stvar i imaju uvijek velike devijacije (ono sto ispada iz vecine). Samo pozitivno!
    mrgud_zg ja sam isto u znanosti, bas u labosu i puno statistike radim. I upravo zbog toga bas ne vjerujem u statistike 😊 svakodnevno pobijam eksperimentalno vlastite statisticke zakljucke 😂
    Iva4 ja sam imala iscjetke kad sam stavljsla po dva utrogesrana... sad stavljam po jedan i ok je. Bojim se da ti jedino nosenje dnevnog uloska moze pomoci... i stavljanje sto dublje.

Angie1205
    31. Srpanj 2019. 09:03

Iva s nicim specijalnim, s cim god se operes utrici ce curkat van tj visak. Cesce tusiranje i nema druge.

mala.le.90.
    31. Srpanj 2019. 09:07

Angie1205

Malalehitro moras po Pericu!!
    Ja ga imam tek dvije noci i preporodila sam se!!
    Magnezij pijem svaku vecer prije spavanja al Perica je vrh!! 🤘

Joj srce mi lupa ko luuudo, mislila sam da si mi napisala da pothitno moram na hitnu hahaha uhhh...kod mojih je Perica, kupili su ga u Lidlu ali vidjet cemo se tek za tjedan dana😥

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• valentina
    31. Srpanj 2019. 09:08

Da se nadovezem na loriju i angie, da cure divne ste, bas sve clanice ove grupe! Predobra podrska u  svakoj situaciji i predobre i pozitivne osobe! Kao sto kazete, cak i veca podrska u svim situacijama nego ponekad clanovi iz obitelji..
    Toliko snage i pozitive na jednom mjestu i od toliko nepoznatih zena nisam dosad nikad naisla.
    Zelim svima koje idete danas ugodne preglede i ostatak dana i tjedna

TinchiSk
    31. Srpanj 2019. 09:08

Sretno curama na pregledima danas.
    Ovo sa slikama očito neće riješiti... meni nisu ni odgovorili na mail.

C1M4
    31. Srpanj 2019. 09:11

Curke, ja sam stvarno dirnuta svim vašim pozitivnim željama i riječima kaže mm da je stvarno šokiran koliko su trudnice koje se ni ne poznaju u pravom životu jedne uz drugu i da ste i na njega utjecale da mu malo olakšate sa svim tim jer sam mu dala da čita sve što ste mi poručile drago mi je biti tu s vama i stvarno kako je Angie, ako se ne varam rekla, nekada dobiješ veću potporu i podršku ovako ljudi nego najbližih, rekla sam samo mami i teti i njihovo je bilo "ma nije to ništa", a to baš i nisu neke riječi utjehe, ali znam da je i njih pogodilo.. U svakom slučaju, želim nam svima uredne trudnoće i što lakše porode i tu smo i dalje jedne uz druge Sretno curama na pregledima i javljajte kako su prošli

C1M4
    31. Srpanj 2019. 09:14

Iva ja ti koristim od Olivala onaj sensitive šampon za intimnu njegu iz dm-a, nije skup i super mi odgovara, otkad ga koristim nije me još ništa "zapeckalo" niti "zasvrbilo" dole 

C1M4
    31. Srpanj 2019. 09:17

Mrgud pretrage ću ići odmah raditi sve kod kojih se može pomoći bebi i popraviti, tipa na taj pregled bebinog srca, na testove za infekcije ima li ih beba, a što se tiče sindroma, tu nitko ne može ništa, a pošto sam odlučila svejedno zadržati bebicu to ću ići tamo u kasnijim tjednima ili nakon velikog anomaly scan-a da se ne stresiramo još više zbog tih brojki i statistika jer tu se ne može ništa napraviti, a opet čisto da znamo što otprilike možemo očekivati

Maj4
    31. Srpanj 2019. 09:18

Dobro jutro 🖐🏻
    C1M4 cure su već sve rekle, tebi svaka čast na takvoj snazi, puno sreće vam želim ❤
    Sretno danas na pregledima 🤞🏻
    Ovo sa slikama je već previše 🤯 ima li koja da su odgovorili? Baš fale slike s pregleda, trbuščića koji rastu, robice i svega 🥰🥰
    Ja sam se ustala u 6ipo pila kavu i mazila se s kujicom (i dalje uredno dolazi u krilo i tako fino namjesti glavu na trbuh šteta što ne mogu staviti sliku) i zaspala 🙈 da srknem kavu i u šetnju a već je ugrijalo 😥🥵

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

MaRe
    31. Srpanj 2019. 09:29

Ja sam si sva sreća spremila tu sliku što je netko postavio i tamo piše ODJEĆA ZA NOVOROĐENČAD: 6-12 bodija, 3-6 hlačica ili štramplica, 1-2 vestice ili jakne, 3-6 kombinezona/pidžama,2 pamučne kapice, 2 para čarapica i papučice. Eto to kao za prvu ruku treba :) 
    a našla sam i ovaj zgodan popis https://www.maminacarolija.hr/beba/popis-za-kupovinu-sve-sto-novoj-bebi-i-mami-treba/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.