ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    31. Srpanj 2019. 11:37

Ja sam si ispekla čevape i napravila juhu iz vrećice...htjela sam i neki prilog al ni za ovo nisam imala volje...nit imam volje šta kuhati niti mi se šta jede..zadnjih 2-3 dana na silu jedem xD 
    Tinchi dobrodošla u klub 

Aristea
    31. Srpanj 2019. 11:38

Ja kuham varivo grah s kobasicama... :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Maj4
    31. Srpanj 2019. 11:38

Kod nas je danas grašak, sinoć ga spremala. A večeras ću punjene paprike za sljedeća dva dana 🙈 
    Gulaš mi je isto na pameti ali ne znam da li mi se kuhati 3 sata, ako mi ne izađe iz glave on će biti za vikend 🤣🤣 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

mala.le.90.
    31. Srpanj 2019. 11:40

Ja vec 20 tjedana imam iscjedak😂😂 mozda je bilo sve skupa 3 do 4 dana suhih gacica...ocito ce tako bit do kraja...imam gljivice al to traje vec dugo, nista neobicno...bitno da su brisevi uredni.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Maj4
    31. Srpanj 2019. 11:40

A doručkovala sam griz na mlijeku posut krašem 🤤🤤 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Nasty
    31. Srpanj 2019. 11:49

Pozz cure, sretno na pregledima danas! 
    Ja sam danas nakon ustajanja i jela u 7ipo se opet vratila spavat sve do 11 jer me nakon grla ulovila prehlada i imam začepljen nos. Nadam se da će mi proć uskoro.. Ništa ne uzimam osim čaj, med i limun. 
    MaRe thnxić na linkovima.. Taman ću to proguglat..
    A moram smislit što bi mogla za ručak da se puno ne patim. Večeras idem gledat novog Kralja lavova, baš se radujem! 

C1M4
    31. Srpanj 2019. 11:55

Kad već pričate o jelu haha, ima li koja prijedlog što danas za ručak da je lagano i fino i da nije previše začinjeno žgaravica me muči već 2 tjedna sigurno i stvarno više nemam volje išta za jesti, a moram barem nešto.. Dala mi je jučer gin Rennie tablete protiv mučnina i žgaravice

• prekrasna
    31. Srpanj 2019. 11:56

drage mame, imam pitanje 😏
    nisam vas pratila neko vrijeme pa ako je netko vec imao slican problem, ispricavam se sto se ponavljate 😂
    sad smo u 21 tjednu, i vec skoro mj dana osjecam bol u desnom jajniku koja se prosirila na cijeli donji dio, sad vec imam i blage grceve, sve je super dok lezim na boku, a cim se dignem bol se javlja, a i prisutna je stalno cak i kad sam na nogama...
    pitala sam ginicku jel to normalno kaze da je jer se kao sirim, mene opet strah 😏
    hvala na odgovorima 😘

MaRe
    31. Srpanj 2019. 11:58

Iva ja sam takva gledala tu https://babyland.hr/proizvod/kolica-kinderkraft-3u1-veo-siva/
    Piše da u WestGateu imaju trgovinu

Gogaa_V
    31. Srpanj 2019. 12:14

Pozdrav svima  cure. I meni je drago da nismo imale problema i da se sve ljepo slažemo  i podrzavamo, prava rijetkost. Imala sam mozda jednu neugodnu situaciju i vještačku "svadju" u pokusaju na drugoj temi ali sam izbalansirala. Pripisala sam hormonima gospodjice 🙈 ... 
    Mi smo baš najbolje, i drago mi je  što se družimo i podrzavamo  jedna drugu. 🥰
    Jel koja od vas imala "problema " sa povremenim  preskakanjem srca, onaj osjećaj kao da zatreperi  na sred grudi malo jače na kratko..? Desi mi se to jednom  dnevno u zadnja 2-3 dana, i tako nekako malo pliće dišem nego inace. Nisam do sad imala problema  sa srcem, ne znam da li da se alarmiram  ili i ovo  može biti jedan od simptoma trudnoće?   

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.