Ja sam si ispekla čevape i napravila juhu iz vrećice...htjela sam i neki prilog al ni za ovo nisam imala volje...nit imam volje šta kuhati niti mi se šta jede..zadnjih 2-3 dana na silu jedem xD
Tinchi dobrodošla u klub
Ja kuham varivo grah s kobasicama... :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Kod nas je danas grašak, sinoć ga spremala. A večeras ću punjene paprike za sljedeća dva dana 🙈
Gulaš mi je isto na pameti ali ne znam da li mi se kuhati 3 sata, ako mi ne izađe iz glave on će biti za vikend 🤣🤣
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Ja vec 20 tjedana imam iscjedak😂😂 mozda je bilo sve skupa 3 do 4 dana suhih gacica...ocito ce tako bit do kraja...imam gljivice al to traje vec dugo, nista neobicno...bitno da su brisevi uredni.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
A doručkovala sam griz na mlijeku posut krašem 🤤🤤
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Pozz cure, sretno na pregledima danas!
Ja sam danas nakon ustajanja i jela u 7ipo se opet vratila spavat sve do 11 jer me nakon grla ulovila prehlada i imam začepljen nos. Nadam se da će mi proć uskoro.. Ništa ne uzimam osim čaj, med i limun.
MaRe thnxić na linkovima.. Taman ću to proguglat..
A moram smislit što bi mogla za ručak da se puno ne patim. Večeras idem gledat novog Kralja lavova, baš se radujem!
Kad već pričate o jelu haha, ima li koja prijedlog što danas za ručak da je lagano i fino i da nije previše začinjeno žgaravica me muči već 2 tjedna sigurno i stvarno više nemam volje išta za jesti, a moram barem nešto.. Dala mi je jučer gin Rennie tablete protiv mučnina i žgaravice
drage mame, imam pitanje 😏
nisam vas pratila neko vrijeme pa ako je netko vec imao slican problem, ispricavam se sto se ponavljate 😂
sad smo u 21 tjednu, i vec skoro mj dana osjecam bol u desnom jajniku koja se prosirila na cijeli donji dio, sad vec imam i blage grceve, sve je super dok lezim na boku, a cim se dignem bol se javlja, a i prisutna je stalno cak i kad sam na nogama...
pitala sam ginicku jel to normalno kaze da je jer se kao sirim, mene opet strah 😏
hvala na odgovorima 😘
Iva ja sam takva gledala tu https://babyland.hr/proizvod/kolica-kinderkraft-3u1-veo-siva/
Piše da u WestGateu imaju trgovinu
Pozdrav svima cure. I meni je drago da nismo imale problema i da se sve ljepo slažemo i podrzavamo, prava rijetkost. Imala sam mozda jednu neugodnu situaciju i vještačku "svadju" u pokusaju na drugoj temi ali sam izbalansirala. Pripisala sam hormonima gospodjice 🙈 ...
Mi smo baš najbolje, i drago mi je što se družimo i podrzavamo jedna drugu. 🥰
Jel koja od vas imala "problema " sa povremenim preskakanjem srca, onaj osjećaj kao da zatreperi na sred grudi malo jače na kratko..? Desi mi se to jednom dnevno u zadnja 2-3 dana, i tako nekako malo pliće dišem nego inace. Nisam do sad imala problema sa srcem, ne znam da li da se alarmiram ili i ovo može biti jedan od simptoma trudnoće?
Sortiraj odgovore
Najstariji