ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    31. Srpanj 2019. 13:03

Deewillow ovo mi je prva trudnoća pa ne znam ni ja razliku. Pretpostavljam da je plodna voda vodenkasta jačeg inteziteta. A iscjedak je mrvu gušći, iako nema pravila. Meni je bio vodenkast iscjedak pa mi je ginić dao vaginalete za gljivice. Najbolje je da zvrcneš ginića i pitaš. Al mislim da se ne bi trebala sada još brinuti oko istjecanja plodne vode. Možda da pitaš cure sa jesenske teme? 

Lavica27
    31. Srpanj 2019. 13:05

P.s. na svakom pregledu ti gledaju te džepice (4ih je) koliko je plodne vode u njima. Tako da ako i curka kao iscjedak,ne može beba ostati "na suhom"...

• prekrasna

Nasty, hvala ti 😊
    21 tjedan, da, za preponu isto.. rijetko, ali dogodi se

Gogaa_V

Hvala vam cure. Da vrlo  je neugodan osjećaj. Nemam tahikardije samo jednom  kao preskoči. 
    Inače  imam  prirodno  nizi  tlak. 90/50 )standardno.  Jedino  neki dan kad me hitna vozila 135/ 95 to sam vidjela na monitoru  ispred sebe. Čak ni tad nisam primjetila ubrzano  lupanje  ili bar nisam od šoka osjetila. Iva4 mene su nekad prije lovili  panicni napadi, i ponekad se i sad jave u t ali eto sreca  znam  kako da se nosim  njima  jer mi je to struka, rijetko kad mi i tad dodje  do tahikaridje  jer se kontroliram na vrijeme. Ako te snadje, a ne budes  se mogla izboriti javi se da to skupa  izguramo.  

Nasty
    31. Srpanj 2019. 13:09

I ja sam znala imati tahikardiju i panične napadaje za vrijeme studentskih dana. Nakon toga više ne. Naučila sam se vadit iz toga. Išla sam bioenergičaru koji mi je pomogao. Mislim da mi je to sve bilo psihosomatski. Iako mi je mama dobila tajikardiju i aritmiju u menopauzi. 

Aristea
    31. Srpanj 2019. 13:13

Gogaa_V

Pozdrav svima cure. I meni je drago da nismo imale problema i da se sve ljepo slažemo i podrzavamo, prava rijetkost. Imala sam mozda jednu neugodnu situaciju i vještačku "svadju" u pokusaju na drugoj temi ali sam izbalansirala. Pripisala sam hormonima gospodjice 🙈 …
    Mi smo baš najbolje, i drago mi je što se družimo i podrzavamo jedna drugu. 🥰
    Jel koja od vas imala "problema " sa povremenim preskakanjem srca, onaj osjećaj kao da zatreperi na sred grudi malo jače na kratko..? Desi mi se to jednom dnevno u zadnja 2-3 dana, i tako nekako malo pliće dišem nego inace. Nisam do sad imala problema sa srcem, ne znam da li da se alarmiram ili i ovo može biti jedan od simptoma trudnoće?

Ja Goga imam. I imala sam velike otkucaje pa se smirilo kako su vruce otišle.. i evo svejedno preskoci srce. Zbog toga sam nosila hotler i ko za vraga taj dan 3 puta preskocilo sto sam osjetila a na ekg jednom a nisam osjetila. I sad moram na uzv srca. Nadam se da nije nista opasno ni za mene ni bebu.. jer ja se fkt osjecam dobro. Osim sto preskoci

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

C1M4
    31. Srpanj 2019. 13:14

Iva hvala ti da, to je i meni rečeno jučer, ako će beba imati problema sa srcem ide se na carski jer je to veliko opterećenje za samu bebu i ovako ju odmah preuzimaju stručnjaci i pregledavaju da se vidi što treba napraviti što mi je iskreno i bolje da odmah vide što i kako..

Aristea
    31. Srpanj 2019. 13:15

miki0

Maj4

A doručkovala sam griz na mlijeku posut krašem 🤤🤤

Isti dorucak je bio i kod mene
    Volim te djecje radosti
    Ja cu brzinski rizoto s kozicama slozit i salatu iako mi se bas nis ne jede…
    Goga meni se to zna povremeno dogodit, pogotovo ujutro. Budem pitala na iducem pregledu dal je povezano s niskim tlakom s obzirom da mi to bude na dane kad se osjecam nekako lelujavo…

Je, to ti je nizak tlak ili je i anemija u pitanju...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• piba7
    31. Srpanj 2019. 13:21

deewillow

Cure, imam pitanje, oprostite, nisam vise redovita. Kako razlikovati osjecaj istjecanja iscjetka i plodne vode? Tnx ❤

Ja ti se borim već neko vrijeme s time, čak sam i na hitnu otišla zbog toga i dobila vaginalete za gljivice. Vaginalete sam sve potrošila, iscjedak je i dalje prisutan (nije iscjedak nego baš mokro kao da mi voda curi) i gaće su mi stalno mokre. Na uzv mi je rečeno da je količina plodne vode i više nego uredna tako da se pokušavam ne uzrujavat oko toga ali ako te brine, otidji na hitnu da budeš mirna.

Aristea
    31. Srpanj 2019. 13:21

Ginekolog je rekao da je to uobicajeno da srce preskoči, puno krvi pumpa a ona je nesto rijeđa tako da me to tjesi... Znalo je meni preskočit prije trudnoće ali rijetko. Inace nisam imala problema ni sa srcem ni niskom tlakom tako da sve prepisujem drugom stanju i sigurna sam da ce sve to proci cim rodim. Vjerojatno me i salju na uzv jer ipak su dva zivota u pitanju i da sve ispitaju i da se ograde.

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.